- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
danntora
tag
válasz
Gorneck #4234 üzenetére
Hali. Nah most megnéztem egy másik géppel összekötve,és simán látták egymást,úgyhogy ütközés kilőve,már csak az a MAC címes valami maradt. Azt hol tudom én beállítani, vagy csak a szolgáltatóm tudja?.Ja meg most mióta az előző új lapommal ment 3 napig, más az IP címem is, tehát valami változott szolgáltató oldalról.
-
danntora
tag
Még szép hogy nem. A kábelhossz mérés csak egy fícsör, igazából a net-et diagnosztizálja hogy minden rendben van-e. Ugyanilyen másik lappal ment 3 napig, azt egszercsak már nem ment a net. Közben tuningolgattam is de nem hiszem hogy ez okozta volna, mivel most ezzel a zsírúj lappal sem megy a net. Lövésem sincs mit csináljak...
Gondolom ne fürgyek leee..
-
danntora
tag
válasz
Gorneck #4214 üzenetére
Nem éppen kábel hossz csatolás de kb eltalálja, egyébként asszem SMART Lan a menüpont neve. És igen az előző gépemmel ment a net, de ezzel is. Azt egyszercsak már nem ment. Visszavittem a lapot és kicserélték de ezzel most egyáltalán nem megy, de az üzletben igen. A különbség a két helyzet között hogy ott egy 7600 gt volt benn, egy fsp 350-es táppal, és T-Online kábelnettel.
Szal a hiba vagy a táp, vagy a vga vagy a modem. Most éppen egy agp-s konfiggal vagyok fenn, tehát kábel és modem hibája kizárva. -
danntora
tag
Hali! Nagyon nagy gondban vagyok és már tele van a t...öm ezzel a lappal.Tudniilik van most egy Gigabyte P35-DS3-as lapom C2D e6750-el, 2x1 giga kingmax rammal, Corsair vx450-es táppal, 2 sata-s vinyóval, 2 optikai drive-al meg egy 7950 gt-vel.
A problémám az hogy egyszerűen nem tudom működésre bírni a hálókártyát semmilyen módon. Ha indításnál csak a proci, vga meg egy billentyűzet megy, rákötve a hálókábelt (Kábelmodemem van egyébként), az állapotjelző led nem ég csak villog ami azt jelenti hogy nem érzékeli a PC-t. Namost ha berakok egy másik hálókártyát, azt sem ismeri, a kábel vége nem villog. Elvittem egy üzletbe és ott ugyanezt megcsinálták egy 7600 gt-vel, egy fsp táppal és egy T-online-os kábelmodemmel és nekik egyből felismerte. A biosban ahol van olyan menüpont hogy megsaccolja a kábel hosszát, nálam mindenhol 0-t ír, az üzletben egyből kiirja a kábel hosszt meg a kapcsolat módját. Az XP-n fel tudom rakni a drivert simán, de sarokban irja hogy nincs csatlakoztatva hálózati kábel.Felraktam az F6-os biost is de semmi változás. Lécci akinek volt hasonló problémája vagy esetleg sejti mi lehet a gond segítsen! -
danntora
tag
Hali!
Nem tudja valaki hogy ha 400-as fsb-t állítok be, dram arány auton van,így megy 800-on ugye,akkor mért kapok everesttel kevesebb pontot mintha nem húznám meg?Ja meg hogy 20-25 fok passzív Ninja hűtővel normális hőfok vagy csak meg van keveredve a dióda? Konfig adatlapomnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest