- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
válasz
Sárpac #36216 üzenetére
Igazad van, a BIOS reset-et még nem próbáltam máris kipróbálom (de úgy sejtem, a BIOS szintig el sem jut).
A memória jelenleg mellékes, mivel úgy is csinálja ugyanazt a hibát (ki-be kapcsolgat), hogy nincs benne semmi más a procin kívül, egyébként 2x2GB Geil Black Dragon lesz (lenne).
-
euchi
aktív tag
válasz
Sárpac #35586 üzenetére
Próbált már szegény mindent (bár azt nem írta, hogy melyik bios-okat).
Először én is azt hittem, hogy visszaáll neki a bios az újraindítás után, de nem ez a helyzet. Minden úgy marad, ahogy hagyta, csak éppen hatástalan.
Félreértettem. Ez van. Én is csak ember vagyok. -
euchi
aktív tag
válasz
Sárpac #35584 üzenetére
Jaja mundtunk neki mi már mindent, de fölöslegesen, mert kicsit zűrösebb a helyzet nála. Nem reagál semmilyen változtatásra a bios-a. Állíthatja kedve szerint, de minden alapon marad. Ezért mondtam neki, hogy próbálja meg az áramtalanítást, ez afféle JollyJoker módszer.
-
válasz
Sárpac #35531 üzenetére
Midig szívok az alaplapokkal. Legutoljára egy Abit KT7-esem volt, ami tartósan, hiba nélkül működött. Azóta a sor: Asus A7V600, Asus A7N8X, Asus A8N-E, ezután már megfogadtam, hogy többé nem veszek Asust, jött a Gigabyte... (ezt tuningoltam először, persze csak pár hétig, aztán inkább visszavettem, mert kímélni akartam...)
-
bim
veterán
válasz
Sárpac #21177 üzenetére
én csak 2 gigával teszteltem mindig.
4 giga rammal eddig számomra csak szívás volt.bevallom őszintén szerintem a csipszet csak immel ámmal kezel 4 gigát mert amint tuningolni kezdesz már elő is jönnek az instabilitási problémák.legalábbis nálam.
nem is érzem azt hogy szükségem lenne több memora. -
Guesstenye
csendes tag
válasz
Sárpac #21088 üzenetére
Wooow ez egy elég konkrét válasznak tűnik, köszönöm
Szóval ezek szerint se a lappal se a táppal sem a procival nincs baj... Hallelujah
Nekem is megfordult ez a fejemben hogy az E8400-emet nem láthatja valami régi bios miatt.
Akkor most mi a megoldás? Belerakni egy régebbi procit és frissíteni a bios-t?
Vagy kapcsoljam be és hagyjam a gépet újraindulni, hátha nekem is mákom lesz előbb utóbb?
Vagy ezt ne erőltessem mert vége lehet a procimnak?
Van rá esély hogy nekem is "magától" észhez tér? -
rob210
nagyúr
válasz
Sárpac #18506 üzenetére
Részemről az a véleményem ne tedd. Nekem is 1.0-a van.
De volt közben 2.1-em is.
Mire sikerült visszacserélnem 1.0-ra megöregedtem.
AMiért megtettem- Jobb nagyobb a Heatpipeja az 1.0-án és jobban is dolgozikNem tudom mennyire tuningolsz, de nekem sokat számított.
Az egyetlen dolog amire nem tettem fela vizet az a chipsett, így nagyon kellett az a plusz lamella a heatpipera.
-
Gorneck
legenda
-
adalbert1
veterán
Kösz! És vajon a 800-asok elviszik majd az új procikat? Mert ha quad pumped bus, akkor azok is megfelelnek az 1600-as fsb-nek is nem? Illetve érdemes kombó (ram szempontból) lapban beruházni? Vagy ha nagyon érik a ddr3+új proci majd mikor már elérhető árban lesznek (számításaim szerint ez még legalább egy fél év, de bőven lehet több is), akkor egyszerűbb inkább új lapot venni majd?
-
bim
veterán
magyarul?
ne lefelé feszelj hanem normalon nézd meg hogy több meghertzet tudsz e stabilan kipréselni!
és felejtsd már el ezt az asus betegséget hogy valos fesz!ki nem szarja le.....mindenkit az érdekel mit állitasz be a biosba .a valós feszt az asusfanok találták ki hogy ne égjenek sz@rrá a lapjuk vdropja miatt, ala P5B széria... -
Zé_Mester
őstag
nekem is ilyen lapom van, holnap lehet én is felteszem ezt a bios-t.
a kérdésem az lenne, hogy a memória beállításoknál a System Memory Multiplier résznél változott esetleg valamit az érték, vagy itt is a 2 a legkisebb?
mert nekem ez a probleme, mivel 800as ramjaim vannak, és 470FSB-nél 1:1-be már nem igazán stabil a cucc, és nem tom jobban visszaosztani, mert csak felszorozni engedi -
Gorneck
legenda
-
barnam_
nagyúr
Megnéztem szavanként is a jelentését, és valami olyasmit jelent, hogy strap váltásokhoz való külön memória szorzók. De ilyen van DS3P-nél az F5 és F6 biosokban is.
Tedd fel és meglátjuk!
Sztem megvárom a véglegest, mert tegnap raktam fel az F6-ot, és megvagyok elégedve vele -
bim
veterán
-
barnam_
nagyúr
Miért feszel túl a P35-DS3? Nekem DS3P-n minden fesz normális (legalábbis Everest szerint).
Csak azért kérdem, mert ha nem feszel túl, akkor +0.1V kevés lesz 1066-hoz.
Én pl. azért állítom 5-5-5-18-ra, mert SPD-ben ez van 800Mhz-hez, így az időzítéssel nem lehet gond 1066-on. -
bim
veterán
nálam a 2 OCZ és a 2 A-DATA full összeért hálaaz OCZ szélesebb bordakialakitásának.
melegitették is szépen egymást.
nem értem miért nem teszk távolabb a foglalatokat egymástol.
egyébként nekem is figyel rajta 1 venti a memon.más:ma reggel légtelenitettem a radiátoromat és nyertem vele 4 fokot terhelten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Asrock B760M PRO RS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged