- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
AttiS(p35) #3927 üzenetére
vagy épp lassabb...
-
Reac^
őstag
válasz
AttiS(p35) #3927 üzenetére
Azt értem, hogy gyorsabb. De ezen kívül van-e más pozitiv tulajdonsága? Mert hiába gyors ha nincs mi kihasználja, értsd másolás más hdd-re vagy -ről, dvdírás, bármiféle adatfolyam nem tudja teljes mértékben kihasználni.
Nekem igazából az a fő problémám, hogy van 1-2 alkalmazás ami 100%-ba megeszi a hdd-t (látom a sidebar-on). És ezeken az eseteken kéne segíteni, hogy ilyenkor javuljon a teljesitmény. Pl. másolás és virusirtás egyszerre, azt akkor sose töltenek be az alkalmazások, tudom elkél majd egy duplamagos cpu is, de hát az lesz.
-
Reac^
őstag
válasz
AttiS(p35) #3905 üzenetére
Ugyanezt jáccottam el én is DFi NF4 SLi-vel és CFX3200-assal. Ott az volt a baj, hogy nem gyári windows xp-t akartam feltenni hanem módosítottat. A gyárival simán tovább ment és nem kérte még1x be a floppit.
Aztán nem használtam mert módositott XP a létezésem alapja...Mesélj inkább arról, hogy mekkora előnyöd származott a Stripe-ból (márha úgy használtad és nem mirrorban)
-
Vandit.
addikt
válasz
AttiS(p35) #3909 üzenetére
"Az alaplapodon van 2db lila sata port. Arra dugod a 2db vinyót. az indításnál kijön, hogy raid konfiguration, azt hiszem F8, vagy F10 gombal lehet elindítani bekapcsolás után. Ott kijön egy menü, és beállítasz egy alap raid funkciót. Ott megkérdezi, hogy milyen módban akarod használni a RAID-et, ha biztonságosságot akarsz akkor Mirror, ha sebességet akkor Stripe.
Akkor hozzá kell adni a 2 meghajtót, amit raidben akarsz használni, és összefűzi.Windows telepítésnél már 1db-nak fogod látni a 2 vinyót. Innentől fogva úgy partícionálod ahogy szeretnéd!"
-
Gorneck
legenda
válasz
AttiS(p35) #3909 üzenetére
Majd vmi raides kolléga segít neked, mert nem vok ez ügyben képbe...
-
Gorneck
legenda
válasz
Biosba beállítottál akkor mindent és a lila csatira pakoltad a vinyákat igah?
Kéne nekem is vmi raid-et csinálnom...néha emiatt olyan hülének érzem magam...Monnyuk egy raptornak nagyobb értelmét látom...
Skynet258: Mert ideges...nem is csodálom...és meg is értem...
-
Skynet258
veterán
válasz
Miért kiabálsz és sormintázol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- Brave
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged