Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernyó84
aktív tag
válasz
Gorneck #15110 üzenetére
Értem én. Meg nem is panaszkodni akartam, csak furcsa volt és gondoltam, rákérdezek.
Már próbáltam driverből is állítani, de hát... pl egy filmnél igencsak fülelni kell, hogy halljam, hogy mit beszélnek. Aztán a Winamp alatt is át kellett állítanom az Output plugint, hogy a realtek hangot használja, mert egyébként a zene nem szólt, de a windows hang az meg működött. És a zene még most is halk...
Szóval kicsit érdekesen kezdtem neki az első napnak... De mindent összevetve tetszik a lap.
Na mind1. Azért köszi. -
szacsee
nagyúr
válasz
Gorneck #15075 üzenetére
Akkor a kérdéseket most felteszem oan lúzer stílusban, hogy gyúrjatok idegileg...
Tessék megmondani melyik a legstabilabb bios P5KC-hez?
És ezt hogy kell rávinni a kómpjúterre?
És amikor a víndózz települ és lassú, az az alaplap miatt van, mer az enyémet gyorsabbnak érzem..
Mit kell satírozni ceruzával a lapon, vagy az egészet kenjem be grafitos zsírral?
Esetleg pisiljam le, mert megérdemli?Ha a háklis Asus-t betörtem, a giga meg sem kottyan....- ezt a mondatot nem szabad semmilyen formában ellenem idézetként felhasználni a közeljövőben!!!
-
DroneZ^
őstag
válasz
Gorneck #15005 üzenetére
Gigabyte DS4 rev2.1 @F11 elötte F8-al is csinalta.
Intel Core 2 Duo E6750-------------------/alapjárat/
2x2Gb Supertalent DDR2----------------/alapjárat/
Sapphire X1950XTX 512MB GDDR4--/alapjárat/
FSP 550W táp.Ugyanezzel a táppal az elözö AMD-s configom nem sipolt, ram+alaplap+proci lett cserélve.
De füllel hallható hogy nem táp, talán az alaplapon valami lakk fellazult? És most az zizeg?Kikapcsoltam az ATi Hotkey Pollert, ez egy aktiv szolgáltatás, folyamatos "real-time" kapcsolatban van control-center a vga-val és a hőmérsékletet nézi, riaszt stb. Tuninghoz feltétlen kell. Nos, ha én ezt bekapcsolva hagyom, mert bizonyos idöközönként játékokban ugyrik egyet az egér és billentyüzet, késik össze-vissza mehet, felidegesitett forumon mondták h kapcsoljam ki. Miota kivan, nincs egér sz*rakodás, és halkabban is sípol.
-
-
Reac^
őstag
válasz
Gorneck #14834 üzenetére
Azt azért hozzátenném, hogy 3200mhz fölött eléggé megkajáltattam az öszes cpu-t, amik ezt az esetet mutatták mind kaptak 1,6-1,65v-t. Vizzel 1,7v-t is adtam az E2200-nak
Általában 1,65 kellett, hogy 3500ön elinduljanak. Engem igazából az zavar, hogy mások E2xxx-esei sokkal jobban skálázódnak és van aki 3800-3900-et lazán eléri 1,6-al
Ennyire nem lehetek béla, hogy az öszes cpu ami nálam járt mindegyik gyenge példány volt?!
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Gorneck #14829 üzenetére
Vazze!
Sejtettem én, hogy szopó lesz
Irtam amugy, hogy minek. Mivel erre hasonlitott legjobban szemre,igy tettem egy próbát. Persze azért sejtettem, hogy nem eszik oly forrón azt a bizonyos kását. De gondoltam kérdezni inygen vanGondolom biztos nem 61mm véletlenül
Mármint furatközéptávolság. Mert az enyém annyi. Asszem izzithatjuk a marógépet...
-
csabka
csendes tag
-
Arnold2
őstag
válasz
Gorneck #14544 üzenetére
Értem. Tehát akkor hogy elé menjek a problémáknak:
-Miután fenn van az XP akkor letöltöm a különböző drivereket az alaplaphoz,majd felteszem őket egyenként. (bár olvastam a giga oldalán,hogy várni kell az Xpresses telepítés alatt általában 3-5 perceket,hogy felmenjenek a driverek)
Hogyan veszem észre ha valami nem kóser,valami baj van?
-Ha nem tuningolok,akkor az alaplap újraindulós hiba nem jöhet elő,igaz?
-Olvastam,hogy a különböző BIOS revíziók mi újat tartalmaznak.Érdemes lesz majd feltennem a legújabbat,vagy kövessem,"ha nincs vele gond,ne nyúlj hozzá" alapelvet?
Köszi előre is a válaszokat! -
audi100td
nagyúr
válasz
Gorneck #14297 üzenetére
Badsector nincs, hd sentinel-el ellenőriztem, meg mind2 vinyó új és csak nem fogtam ki 2 selejtet, egyiket ausztriába vettem, nem is itthon.
Másolási sebesség kb. rendben, de pl. hd tune-ba van amikor nagyon leesik a görbe és ez kihat a sebességre, ezt is akkor csinálja amikor "pattan" (wd-nél elég hangosan, seagate-nél halkabban) egyet a vinyó, de hd tach elvárt értékeket ad, szerintem nem a vinyó okozza, kipróbálom az irodai gépünkbe mind2 HDD-t. -
audi100td
nagyúr
válasz
Gorneck #14281 üzenetére
kösz a segítséget, ezzel aztán sokara mentem
akkor nem írtam volna...
Mióta felraktam F10-es Biost furcsán viselkednek a vinyóim, kattognak meg mintha néha le is állnának. Előszőr vettem egy 400gb-s WD-t, most meg egy 500-as Seagate-et, mert azt hittem hogy a vinyó maga okozza a hibát, mindkettőnél jelentkezik a probléma. Nem biztos, hogy ez okozza, lehet pl. táp is, csak azt meg nem hinném, mert 2 hónapja vettem és ez egy Corsair VX 450W, eddig nem volt gond.
-
janos666
nagyúr
válasz
Gorneck #14226 üzenetére
De ha abból a mezei winyóból 36Gb annyiba kerül mint nekem a 320Gb-os tömb akkor igen.
Azt tudom hogy az elérési időn javít az 10000RPM, a RAID0 meg csak ront így 2,5x leköröz, de tegyük fel neked hamarabb éri el az adatot és megis később felyezi be az anyag beolvasását (mert az elérés azért 5-20 ms-ek, a beolvasás meg kis adatokra is 50-200 ms-ekben és másodpercekben mérhető) akkor még mindíg nyertem...
Szóval ezért kell 2 Raptor RAID0-ba, úgy már hely is lesz meg sebesség is és tűrhető lesz az elérési idő. (csak 50000...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged