- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Matt-OPT #14416 üzenetére
Az inteles sárgára. Bár én egyenlőre nem tudom a WD-m akusztikáját állítani driveres probléma miatt. Pedig legfrissebb inteles driver van fönt, lehet a giga csatival menne, de túl lusta vagyok ahhoz, h kipróbáljam.
Feltettem legfrissebb béta F7c biost és mit találtam a mit ben? loadline calibration. Nem úgy volt, h csak a rev2.xtől válik ez elérhetővé? Vagy keverem vmi vel? Végeredményben mik a tapasztalatok erről? Érdemes bekapcsolni, használ vmit? (van ahol azt olvastam, h zsír cucc, de egy máshol meg jobb ha offon van, főként 45nm cpuknál.)
-
D.Csaba
tag
válasz
Matt-OPT #13997 üzenetére
Az enyém tökéletesen megy 960 Mhz-en CL4-ben. Még csak nem is meleg, langyosnak nevezném. Nem feszegettem tovább a tudását, nekem bőven elég a 960 Mhz CL4ben.
Sokan esküsznek az A-Datára, ami tényleg nagyon-nagyon jó ram, lassan az ára is megfizethető. Viszont akkor már kifogható jó áron Crucial is, van aki szerint az a non plus ultra...Viszont a GEIL is jó minőségű ram és ugyanolyan megbízható nem drága, élettartam garos is...
Jah, és mindegyik jó karácsonyfának is, mert mind színes, csilli-villi ram, ha kirakat géped van, mind szépen fog benne mutatni
az meg, hogy 2.0V-on vagy 2.1en kapod meg a kívánt teljesítményt? Szvsz baromi mindegy - az enyém 2,06Vot kap éppen...
-
JagelloZ
tag
válasz
Olvasd ezt el!
14 000,- ért már megkaphatod itt a PH-n. Ha nem keverem össze egy másikkal... -
bim
veterán
válasz
adott 2 memopár. az egyik 1066mhz 2V alapfesz a másik 800mhz 2,1V. mig az első röhögve visz mondjuk 900-at 1,95V-ot CL4.-ben addig a másik vért izzadva tudja ugyanezt CL.5ben 2,3V körül.
az első langyos mig a másik forro.
az első akár megy 1100 felett is lazán mig a másik esetleg álmodik erről az órajelről.
mindkettő tökéletesen azonos árban van.
melyiket választanád????engem amugy hidegen hagy.szóval vegyél geilt.
-
bim
veterán
válasz
Matt-OPT #13968 üzenetére
könyörgöm geil ultrát ne...
ak: magasabb procifsb-vel szurd és csakis 2,5x vaggy 3x memoszorzással!!!a többi kuka..
gorni.miért nem tartottad meg a DS4-et? gondolom jól kijöttetek volna.
lara: nekem havi 10 a villany .neked több???
szerk:gorni-minek neked a 8200? hogy kétezernyócszázon jatsd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest