- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
válasz
csabka #16169 üzenetére
az teljesen normális érték.maga win felzabál 25%-ot.
jelen pillanatban nálam is ennyi.
nem lehet hogy az ati driver kever be a hangnak?
nekem 1x volt ilyen akados dolog és az vga driver probléma volt.cseréltem és többet nem jött elő..
nekem álandoan problémám volt a nod32-vel.
szinte 2havonta ujra kellett raknom a wint. mert már használhatatlan lett.kinomban lecseréltem és azota nem volt gondom.a most elhalálozott samsung vinyámon közell 1 éves volt az xp. -
_ak_
addikt
válasz
csabka #16159 üzenetére
Milyen anti vírus/tűzfal kombót használsz? Próbáltad úgyis ha kikapcsolod őket (vagy csak a rezidens védelmet). Gondolom megnézted több filmtípussal is nem? (xvid, divix, dvd). A hang a képpel együtt áll be? Vmi valószínű baromira leterheli a rendszert olyannyira, h beakad? Ha ránézel a cpu %-ra, nézd már meg pls, h mennyi szabd ramod van.
scream24: hmm ezt nem szűrte ki a kaspersky, de a képet vmi blokkolta
, mondjuk az viszont kicsit piszkálja a csőröm, h egy 64bites viszta/böngésző simán benyal egy klikkelgetős oldalt, de ez bőven benne van a user errorba.
-
-
Telefunen
őstag
válasz
csabka #16155 üzenetére
Az kevés, annyit adj neki hogy az everest 2,0V körüli értéket mutasson (ennyi az 1066-os KM alapfesze), Minden egyes lépcső után menj vissza a BIOS-ba és checkold hogy mennyi is az annyi, mert a lapod valószínűleg alaposan aláfeszel (tehát szükséged lehet akár +0,4-0,5V-ra is hogy megkapd a 2V-ot)
mod: Esetleg a lejátszódban, a lejátszási buffer méretét növeld meg, bár ez nem igazi megoldás ugyanakkor működhet (mp3 lejátszóra gondolok, winamp, foobar)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Autós topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen házat vegyek?
- BMW topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest