- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
válasz
Pietrosz #15131 üzenetére
akkor te nyomj már egy maxfsb-t 2 modullal.
nem akarom elhinni hogy valaki nem éri el a 600-at.gorni:hozd át hozzám oszt megnézzük itt.engem csak a 600 érdekel semmi más...eszem ágában sincs lecserélni a quadomat.itt nem is a 4mag a lényeg hanem az hogy lazán meg neki a 3,6.
-
Drang
tag
válasz
Pietrosz #15042 üzenetére
Egy kis eredmény a listába:
E8400, 4*1Gb/1066 Kingmax, F6, Noctua NH-U12F 445*9 (2x) 5-5-5-16-Auto 1.4375V 1.9V Norm. Norm. Norm
extra performance, 8-as trd1.4375v-ot toltal az E8400 nak?? na lehet, hogy en ezert nem tudok 4 gigara menni.
F6 a bios verziod?? es felismeri a wolfdalet?
van refi keped? cpu-z ilyesmi...
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Pietrosz #14940 üzenetére
Én a virtuális memóriát eleve letiltottam az XP-ben, így csak a RAM-ot használja, pedig csupán 2GB van belőle. (+ 512 a videokarin)
Eddig egyetlen egyszer fogyott el... vmi hülye játék betöltése közben.... nem emléxem a címére, de egy nagy szigeten játszódik, és az összes terepet betölti egyszerre....
Igaz én úgy használom a gépet, hogy alapból csak 180-230MB között használ pagefile-t. Pistánál már lehet, gond lenne.... -
bim
veterán
válasz
Pietrosz #14883 üzenetére
2x2 gigábol überdrága menne csak jól.
ne feledjük el hogy a normal feszen többet kap az mch mint +0,1V-on.0,2V-tol fölfelé növeled csak a feszt.valaki kiméregette ha jol emlékszem...
szeriintem most már nem lesz gondod vele.ha netán kivánná még a 0,3V-ot akkor azt is told a szájába.gorni: lesz veled valami vagy még melengeted a tollad alatt?a sok lyukas felével tedd a foglalatba ha esetleg ezen akadtál volna meg.
-
_ak_
addikt
válasz
Pietrosz #14854 üzenetére
0.2öt sehol nem olvastam, mindenhol 0.1et adnak, de sztem csak hűtés kérdése.. It valahogy nem nagyon vált be, de english fórumokon itt-ott az fsbnek is szoktak 0.05öt (asszem) adni, igaz elméletben nincs köze a tuninghoz, de sokan állítják, h ettől lett stabil a gépük. talán egy próbát megérhet..
-
Pietrosz
addikt
válasz
Pietrosz #14843 üzenetére
Na most úgy tűnik stabil 8*480-on, +0,2V mch fesz, turbo beállítás és 8-as trd mellett
Hőfokot nem tudok, amit kiír az everest az elvileg nem az nb hőfoka. De most már melegszik rendesen, és úgy néz ki nem tudok rá ventit se rakni, max valami nagyon barkács módszerrel. Tehát lehet kéne rá valami új hűtés. Kérdések:
Aki lecserélte a hűtést, az nyert tuningban valamit? 24/7-re mehet a +0,2V mch fesz? 500-hoz lehet +0,3 is kell majd -
dzsóbácsi
aktív tag
-
Gorneck
legenda
válasz
Pietrosz #1234 üzenetére
Vmi ilyesmire gondoltam jahh...mert nálam pl máshol váltott mikor méricskéltem mint a hülye...de akkor még nem igazán tudtuk mit jelent a tRD (PL).
#1235: Nem lehet olyan nagy az a visszaesés azonos tRD mellett, ha 10 fbs emelés korrigálja...
Subtimingokat is nézted? Memory perf standard?
[Szerkesztve] -
Pietrosz
addikt
válasz
Pietrosz #1234 üzenetére
Mégsem ilyen jó a helyzet. Hiába a 6-ra fixált tRD, 8*416-on kb akkora a sávszél, mint 8*426-on, szóval a strap mégis megmarad. De így 6-os tRD-vel már elég nice a ramteljesítmény. Végülis így már nem gáz 8*426-on használni a gépet, hiszen a proci gyorsabb, a sávszél meg ugyanannyi, mint 416-on, de együtt lehet élni vele
-
Gorneck
legenda
válasz
Pietrosz #1196 üzenetére
Pontosan arra...valszeg a lap azt variálja különböző beállítások mellett és emiatt van sávszél visszaesés is...kézzel szép be lehet állítani...szal nem feltétlen kell memset a PL (tRD) állításához. Mondjuk az aszhem nem tisztázódott, hogy Asusban is lehet e így trükközni vagy a lap magától intézkedik...
Előző topikba Rusher linkelt nekem egy pár eredményt. Beállítottam nálam is és alig volt eltérés a méréseink között. Persze kezdetben memset, majd bios szinten is be lett állítva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest