- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Hát így nem akartam leírni, de lényegében igen...
Amennyire ismerlek a hsz-aid alapján nem hinném hogy User Error lenne nálad, vagy a lap nem bírná kihajtani, amikor egy Quaddal is sztem megbírkózik azon az fsb-n..
Sajna ez van, én ha tehetem inkább bótban veszek procit fpo alapján, mivel a bazárban már elég lutri a dolog...sokan annyit írnak, hogy felette nem néztem....(ovis duma) nem is megy felette..az ES-eknél külön kell figyelni erre sajnos..
Az meg a másik, hogy a teszt közben mindent rátolnak csóró procira, hogy egy SP eredménnyel villogjanak és lehet a lap meg a max pll-t nyomta neki...és általában azok kockáztatnak ilyeneket akinek még a hűtése sem elegendő hozzá.
Próbáld meg kierőszakolni a Quadot, de ha lehet inkább bontatlan dobozt kérj, jobban jársz egy bontatlan akár ismeretlen fpo-val, mint egy antituning (ezek szerint átbaxos) Quaddal.. -
szacsee
nagyúr
Ezen mit nem értessz?
bim megmondta, ha alacsonyabb szorzóval nem megy 430 felett, akkor kamu duma...
A lap tud magas fsb-t ezt Te is mondtad, hogy 490-et ment az E6750-es..
Az ES-ekkel pedig az a bibi, hogy általában a retail-ok között már akadnak elég szép számban olyanok, amik lazán leverik mind feszigény, mind tuning terén...
Havernak a 6600-as ES-hez kellett 1,6V a 3600-hoz, míg másnak lazán ment a retail 1,5V-al is jóval felette.. -
bim
veterán
szerintem szét lett küldve..
nem a lap nem tudja azt az FSB-t amit szeretnél hanem a proci.
itt wolfal mindenki 500+ FSB-kell rohangál (kivéve gornit)
szóval a lapban bőven benne van a kakao.
az hogy ES az már nem jelent semmit.achiék is mondták hogy a sima retailek jobban mennek már sok esetben. -
stigma
addikt
-
stigma
addikt
hát szerencsém van hála istennek, de mondjuk 1,4V felet nem akarok hajtani mert ez nekem elég bőven, most a szabadidőmben azon vagyok hogy a memónak a max értékét emgtaláljak ami elvileg 1070.nálam még igy nem ment.500as FSb ennéla lapnál megy max asszem 520 ha jól emléxem vagy 575 nem is tudom
-
Gorneck
legenda
Igen az. 530-539 között van vhol a vége. Nekem ehhez alig kell fesz...vkinek meg szét feszelve tudja ezt a procija.
Nekem annyit nem ér az egész, hogy szétfűtsön mindent a proci. Inkább kisebb fesz alacsonyabb órajel. Nézz körbe a piacon...némelyik procinak ehhez az órajelhez elég keményen kell adni a feszt...szal Én nagyon elégedett vagyok az enyémmel és nem nagyon zavar az, hogy nem megy 4 ghz-et.2,8on megy egyébként és a Tájfun szépen passzívan lehűti őt.
-
Gorneck
legenda
520-540 közötti tuning már jónak mondható ezeknél a prociknál. Kérdés milyen fesz kell ehhez. 500 is lehet jó pl alapfesszel...
Háááát, ha egy 6400 és 6550 között kéne választanom és a 6400 többet is menne vmivel, akkor is a 6550et venném.
6750ből is egyre ritkább a kiemelkedő teljesítményű...Az enyémnek volt is ára!
-
Gorneck
legenda
Amit eddig "leadott" Eredménye!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest