Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
Köszi srácok!
Igen, én is olvastam hogy AMD mellett is szépen mennek a G.Skill ramok. Tudom, hogy a Kingmax a favorit, nincs is ezzel semmi bajom de ha cserélek, akkor lehet hogy most mást próbálnék ki.
Gerisz: nézegettem az ECO-t, de a Ripjaws jobban tettszik
Borokafa: Legalább megtudnánk, hogy a G.Skill mire lenne képes ugyanennyi fesszel!
-
Ezt tényleg működik!!!! Köszönöm, köszönöm, köszönöm....
Így játék előtt átváltok teljesítményre, ha meg csak netezem, akkor meg energiatakarékosraMég egy kérdés. Ha overclock-olok, akkor is működik a fenti dolog? Csak, mert olyankor az automatikus szorzóállítást kikapcsolja a gép, legalábbis ez a tapasztalatom.
Illetve még nem találtam meg a gyári CPU hűtő utódját:
Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev.2 és Cooler Master Hyper 212+ között vacilálok. Az előbbi teljesítménye, az utóbbi hangereje miatt aggódok... Melyiket ajánlanátok nyugodt szívvel?
-
-
Motaba78
addikt
ezt én is tudom, alapon 1333mhz-n járnak az 1600 ramok is, de nekik az a gond hogy hiába jár 1333on az 1600 ram akkor sem stabil nekik.
erre írtam próbáljon 1333 ramokat szerezni valahonnan tesztelni hogy ram-e a ludas.
(én amúgy azért vettem 1333 ramokat, mert BE cput vettem amin csak szorzót kell állítani így a memókat nem kell tuningolni.)
-
vizirider
tag
mint tudjuk az én gépem halmozottan egyedi eset szóval én nem is akadtam el ezen...
viszont határtalan az örömöm mert visszatért a régi jó AMD effektusom: pénzemért messze a legjobb teljesítmény atombiztosan. (1600-on még nem próbáltam egyenlőre akkora az örömöm hogy egyáltalán nem foglalkoztat persze sztem majd 1-2 hónap múlva megnézem úgy tudom e stabilizálni a cuccost) -
Gorneck
legenda
Örülök, hogy neked bejött csak azt nem értem, hogy az én kommentemre minek kellett reagálni? Csak leírtam én miért féltem tőle (az rohadtul nem érdekel, hogy másnál oké, ha nálam szar vmi), voltak és még mindig vannak fenntartásaim...arról nem is beszélve, hogy nekem 300-350k-m bánta anno azt a 1,5 éves kiruccanást...volt okom rühellni a lapgyártókat...
-
vizirider
tag
eddig még jó.....
kopp kopp
de mivel itt sírok vagy 2-3 hónapja hogy így fagy meg úgy most hagyni akarom vagy 1 hetet így alapon ha ez így tuti stabilan megy ráérek variálni az 1600 mhz-felé.
de igazából már régen írtam hogy nem 16 éves vagyok és nem a 3dmark pontszámokra hajtok szóval nekem 1333-on is tökéletes ha stabil! (nem akarom elkiabálni egyébként ha jól emléxem 0,075 v-ot kapott)
nekem a stabilitás többet ér 2-3-4-5% teljesítménynél.hja és ha fullosnak minősül ez így akkor örök hálám
-
mrbig25
őstag
Értem. Kb. idáig jutottam én is, csak kellett egy kis megerősítés
Gabor970: köszönöm Neked is. Próbálok, akkor megtalálni a megfelelő kompromisszumot. Csak máshol láttam, hogy 1.65V-al megy a CL7 1333-on és reménykedtem, de úgy látszik itt egy kicsit több kellesz majd neki.
-
helkis
veterán
köszi, jól hasítanak akkor a modulok, amit hozzátettem volna, azt szki már megmondta/kérdezte..
Tino - első körben állíts autora mindent, és a feszt állítsd be, amennyi a ram matricáján van a CL8-as beállítás mellett..
ezután megint menj be biosba és lesd meg a hardware-monitornál, hogy mennyit kap valójában, ha kevesebb akkor korrigáld, ha több ne törödj vele
ha megfelelő a fesz, akkor állíthatod az időzítéseket.. remélem összejön.
-
helkis
veterán
egy everest mem&cache bench-el is megerősíthetnéd..
egyébként vannak ilyen fain ramok pl: Corsair Dominator GT
de sajna árban nem egy kategória.. na jó, valamivel jobb is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- E-roller topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest