- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
770T-UD3P-vel volt vkinek olyan gondja, hogy nem kezelt egyes pendriveokat?
-
Gorneck
legenda
Elhiszem...bár ez engem annyira nem érint...AHCI nyújtotta fícsörökre szükségem nincs...olyan hú de nagy gyorsulás meg nincs az NCQtól...vmi gyorsabb vmi lassabb lesz...legalábbis pár éve még mikor érdekelt a dolog nem volt.
De ha jelents változások vannak, akkor gyorsan be is állítom... -
-
Gorneck
legenda
válasz
Oliverda #1713 üzenetére
Nem kellett küzdenem semmivel...első boot...win7 matat jó nagy felbontás...éled minden (usb-k)...restart boot és minden megy. Amúgy a GB oldaláról leszedtem egy AMD Chipset Driver cuccot, de elég réginek tűnik...szal nemtom felrakjam e...
-
Gorneck
legenda
válasz
Oliverda #1702 üzenetére
Aham. Nem mondtam, hogy másnak lesz...igaz azt se, hogy nekem.
925 lett a vége és 8k-ért 2*2gb/1066/cl7.
Hááát elhiheted még mindig kérdőn pislogok a zalman panelra...tudom nem a legpontosabb mérő, de lehet benne bízni. Egyébként emlékeim nem csalnak ott a lapok fogyasztanak sokat...vagyis nagyon nem mind1 milyen lapot vesz az ember...vagy rosszul emléxem?
Igyekszem feledni azt a 1,5 évet...ha megfigyelted nem hiába szidtam a lapgyártót...
-
Gorneck
legenda
Örülök, hogy neked bejött csak azt nem értem, hogy az én kommentemre minek kellett reagálni? Csak leírtam én miért féltem tőle (az rohadtul nem érdekel, hogy másnál oké, ha nálam szar vmi), voltak és még mindig vannak fenntartásaim...arról nem is beszélve, hogy nekem 300-350k-m bánta anno azt a 1,5 éves kiruccanást...volt okom rühellni a lapgyártókat...
-
Gorneck
legenda
Ahogy olvastam nagyon nem mind1 milyen lapot pakolsz alá...
Háááát...hdd+ssd kezelést még emésztenem kell vagyis ki kell tapasztalnom mit mutat, válaszképesebb volt az előző konfigom...legalábbis én így érzem...
Nézek, ha lesz időm. Bár az előzőhöz képest nemtok adatokkal szolgálni...
Prime alatt 146W. VGA-t nem néztem...az most amúgy se játszik...
vizirider: Nekem volt egy próbálkozásom még 939es időszakban AMD fronton...1,5 év alatt nem tudtam összerakni egy olyan konfigot amit ott mertem hagyni éjszakára...kékhalálok, fagyások, iszony ide+sata kezelés...5 lap, 5 kit ram és 5 proci fordult meg nálam...minddel szívtam. Mivel most már annyira nem érdekel mit használok és mivel 1:1ben tudtam cserélni így gondoltam teszek egy próbát és eddig bejött...persze kell egy kis idő még bátran ki merjem jelenteni, hogy tetszik.
-
Gorneck
legenda
1066os CL7es Hynixot...2*2gigát.
E8200est.
Nos...meg fogsz lepődni, ahogy én is tettem tegnap...C1E nélkül 79W-ot kajol a gép egy 4350nel és egy XFI hangkarival úgy, hogy megy a foobar és böngészek. C1Evel 75-76W szintén foobar és böngészés mellett. Ha csak letöltés megy...66-67W-ra ugrik le a fogyi...azt hittem rosszul látok. Szal kevesebbet kajol a gépem, mint a 3,2re húzott E8200vel.
-
Gorneck
legenda
Meg van a lapocska. Eddig szuper...win7 szépen mindent felismert...nem kellett küzdenem semmivel, csak egy restart volt a végén.
Viszont a proci hűtőt nem tudtam úgy felrakni, hogy a pwm-et hűtse...így a ramok felett tornyosul.
-
Gorneck
legenda
válasz
Blaze71 #1650 üzenetére
Samurai ZZről van szó...most néztem kicsit jobban meg a felfogatást...a PWM vagy a ram főlé tudom rakni ...igyekszem akkor a PWM-et hűteni vele...
-
Gorneck
legenda
Gigabyte MA770T- UD3P tulajoktól kérdezném, hogy a chipset bordák a lapon mennyire melegednek? Jobban, mint a pwm rész?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged