- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12T - egytucat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
GödiAli
tag
Sajna nem használok xp-t már régóta. Próbáltam már vista-t ill win 7-et is de mind2tőnél ugyan az volt, sőt volt vista installnál is fagyás. Vasárnap lesz megint nálam a gép szereztem már mindent wincsit xpt vistat win7et. A kérdésem ki melyik biost használja? Én egyből feldobtam az F2-est lehet vissza kéne tenni az F1-et? Ti tesztek fel vlm chipset drivert?
-
GödiAli
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Barátomnak nem rég dobtunk össze 1 gépet, adatok:
ud3p + 720 + 4g 1333 csx + 4870 1G + 1TB hitachi + GB 470-es táp. ( a 4. magot sajnos buktuk win bootolás közben kékhalál) Ami a lényeg kb óránként lefagy a gép, de nincs kékhalál csak gondol 1et és megáll. Csinálta már játék, film, de sima asztalon is. Hőfokok jók, speaker nem csipog. Én wincsire tippelek, de olvasstam itt gondokat a ramok körül is, sőt vlki azt mondta h alaplap. Esetleg vlm tipp? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Riasztó topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 12T - egytucat
- Mobilinternet
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest