Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
válasz
Zé_Mester #386 üzenetére
Az csak egy dolog hogy te mit tartasz hülyeségnek, de miért szólsz be olyanba amihez nem értesz?
Azt ajánlom olvasd el ezt.
Például nekem is gondokat okozott az SP3-as XP, fagyás, újraindulás. Már vissza akartam küldeni a gépet a pcx-be, mikor közölték a telefonban az XP-re azt megoldást amit leírtam. Azóta semmi baj. Az, hogy neked jól működik, az bizonyára azért van, mert nem azt a fajta XP telepítőlemezt használod, mint azok akiknek ez gondot okoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G2 - i5-5GEN I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest