Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
PROHARDVER! témák

IT café témák

GAMEPOD témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Azazael aktív tag Okezsoke, koszi szepen akkor, kar hogy nem talaltam elobb ide :S bar most utananeztem, hogy foleg hp rendszereken problemas a dolog, az en telepito lemezem pedig nem OEM, no mind1. 
 Bar amit neten irtak tunetek, abbol par stimmel, nalam csak kiszamithatatlan, hol megy, hol nem bar a biosban irkal valami uzenetet minden indulasnal valami valtozasrol amit be kene irni valahova. bar a biosban irkal valami uzenetet minden indulasnal valami valtozasrol amit be kene irni valahova.
 Es ez okozta az usb lehalasat is?
 Minden esetre koszonom a gyors segitseget, kiprobalom akkor ha hazahoztam, win7el.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
Üzleti előfizetők hirdetései
	- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

bar a biosban irkal valami uzenetet minden indulasnal valami valtozasrol amit be kene irni valahova.
 bar a biosban irkal valami uzenetet minden indulasnal valami valtozasrol amit be kene irni valahova.