- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
bakosgabor57 #799 üzenetére
nem is érnek semmit, jól mutat max, de kb lesz@rom hogy hogy néz ki, csak menjen.
úgyhogy mikor először megláttam hogy mit mér az everest, abba a pillbe szedtem is le róla, úgy hogy közbe ment a gép -
Zé_Mester
őstag
válasz
SimonYana #797 üzenetére
hja, már épp itt forrasztom össze a chipet meg a foglalatotde am úgy lesz hogy ud5p meg bele 2db 4870x2, X4 955 társaságába
prociból van 2db úgyhogy tudok váltani is, ha esetleg valamelyik gyengén muzsikál
35 liter folyékony nitró megy rá, aztán majd meglátjuk.am erre gyúrok, hátha összejön valami
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Dead_slow #786 üzenetére
előfordulhat hogy félremér, de nem valószinű.
némi plusz feszre hajlamos így bemelegedni.próbáld meg hogy leszeded a hűtés tetejéről azt a kék kis lemezkét (mind a kettőt) a Gigabyte felirattal. ilyen fehér ragacs tartja csak, ha csavarhúzóval óvatosan alányúlsz akkor le lehet operálni pillanatok alatt.
sajna a hűtés rovására megy ez a kis "dizájn"-lemezke, de ha leszeded sokat javít a hűtésen, amíg ott van csak felfogja a légáramlatot. -
Zé_Mester
őstag
üdv emberek.
készítettem egy kis bemutató cikket az MA770T-UD3P laprólaki most áll vásárlás előtt, annak lehet segít a döntésben
-
Zé_Mester
őstag
válasz
e_tronic #411 üzenetére
szia
írtam a lapról egy kis cikket, a vége felé van pro/kontra is
-
Zé_Mester
őstag
válasz
SalvadorLynx #400 üzenetére
így van, a lap alapból 1333 MHz-en fogja futtatni a ramot , valami nagyon gagyi 9-9-9-30 időzítéssel.
annyit csinálj, hogy :
- Set Memory Clock : AUTO-ról Manualra
- a ram sebesség szorzóját x6.66-ról 8.00-ra állítod
- DRam Configuration-nál pedig 7-7-7-21 1T-re módosítod a ram időzítést. ( a többit ne birizgáld)egy kis bios screen : kép1, kép2
alapból nem tom mennyi feszt ad a ramnak, ezt tedd 1,9V-ra és akkor simán menni fog a ram gond nélkül
-
Zé_Mester
őstag
válasz
respect7 #390 üzenetére
ha jófélét fogsz ki akkor simán elég egy 4870X2-höt is
1-2 év múlva minden elavult lesz, még a Core i7 975 EE is, ami most cirka 270e forint.Nekem most Kingmax Mars 1600 CL7-es KIT-em van és nagyon korrekten megy vele a gép. Nem hibázott eddig egyszer sem és emellett angyon jól megy tuningban is. Ára pedig 13-15e körül van a 2x1GB-nak, sztem nagyon jó vétel
ui.: megy egy privi
-
Zé_Mester
őstag
köszönöm
próbálok sietni a cikkel, mér 85%-ba készen van, már csak az alaplap mérései hiányoznak, és az a baj hogy nem tom mikor lesznek készrespect7 :
100k-ból nagyon jó kis motyót lehet összehozni.
ami az adatlapomon szerepel (lap, proci, mem) egy olyan simán kihozható belőle -
Zé_Mester
őstag
már bocsi hogy beleszólok, de ezt az SP3 + AMD gondolatot hülyeségnek tartom.
nálam az utóbbi időbe elég sok Phenom II-es rendszer futott, mindegyikre szó nélkül ment az SP3-as XP, és soha semmi bajom nem volt vele, pedig nem csak alapon használtam, hanem egész erősen meg lettek hajtva a motyók, de hibajelenség nem volt.inlább ram problémára gyanakszok, lehet a lap nem kedveli a beletukmált ramokat és azért hibázik össze-vissza.
-
Zé_Mester
őstag
MX2 tökéletes lesz, nincs benne fém úgyhogy zárlat veszélye nem fenyeget.
csak egy nagyon picit nyomj rá a chipre és ha visszaraktad a bordát akkor majd szépen elteríti magának.a cikk még folyamatba van , jövő hét hétfőn még lesz egy kis szárazjegezés, és keddre már kint lesz a logout-on.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
#58660352 #127 üzenetére
megnyílik az hidd el.
default bios set (én F3b-vel próbáltam)
nem állítassz semmit ,csak ACC-t AUTO-ra.
utána F10 + enter.
amikor postol nem biztos hogy rögtön 4 maggal fog, de nyomd ki a gépet, akár tápot is, utána vissza táp, power és akkor már elvileg a X4-nek kell felismernie.
ha mégse akkor próbált meg mér resetelni. 99% hogy menni fogCoolMan81 : köszönöm
-
Zé_Mester
őstag
üdv.
készítettem egy cikket a 790FXT-UD5P-ről, akit érdekel itt megnézheti -
Zé_Mester
őstag
üdv emberek.
a héten sikerült végre beüzemelni az AMD-s tesztrendszert egy
Gigabyte MA790FXT-UD5P lap és egy Phenom II 720 BE társaságábanegy pár eredmény eddig :
SuperPI 1M : 10x365FSB
és egy MAX FSB : VALID 370FSB
pillanatnyilag ennyi, a procit még nyúzom, most már csak órajelre megyek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest