Hirdetés
- Apple Watch
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Mobil flották
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

milomi
tag
úhh
 - 

South Velen
addikt
Szart se értesz az egészhez. Ha nem szólok, hogy veszélyes a táp, akkor nem is tudsz róla, mert te csak annyit nézel, hogy minél több W legyen. Ilyen egysejtű vagy hozzá. A Superb-et is én ajánlottam, meg is beszéltük, hogy azt veszed, erre jöttél megint, hogy Codegen nem jó? Na ekkor tiltottalak le.

Na viszlát, én tovább nem szemetelem a topikot miattad.23 évesen még mindig nem sikerült megtalálnod a válasz gombot.
380 nm ház, hát hogyne, nagyon raj.

(#2300) milomi: Milyen hazugságokat akarsz még kitalálni?

- 

milomi
tag
hát a tápra tölle kértem
 a 2 gigás HD 4870 Vidikarit trebon86 kolega vette meg 
 CSere + kp 
 te segitettél nekem ??? sztem nem... mások irták itt a topikban mien Tápot vegyek gigabyte SUPERB és megis vettem 
 és amúgy sem fűstölt volna a gép hisz mitől ? 550 W os táptól ? sztem nekem bajod van 
 - 

South Velen
addikt
Érdekes, privátban azt írtad, hogy apádtól kértél tápra kölcsön 10K-t. Meg 2 GB-s VGA, ez is érettségre vall, lol. Ja ha privátot akrnál küldeni, ne erőlködj, letiltottalak. Mennyire hülye voltam, hogy egyáltalán segítettem, másképp már rég elfüstölt volna a gép a ngyszerű LC Powerrel.. 23 éves, hogyne ..
 - 

milomi
tag
úgy voltam vele.. hogy nem akartam 20 ezreket kiadni a Ramra.. mert ideiglenesen vettem egy 1 gigást akármikor tudok venni még akár 1--2-3 at is
 szal ha valaki a Ramon akadki 
 .... én magamnak veszek mindent már18 éves korom óta... és ha valaki nemhinné ell szivesen vendégül látom a saját házamban.. ami 5 éve épült.. 380 M2 2 emeletes ... hiteles...de akkor is van ..feltudok mutatni autót . motort, stb stb.. sokan semmit nemdolgoznak.. ezért hogy legyen gépük , mert az anyukájáéktől úgyis megkapja.. én nemigy vagyok vele sajnosa helyesírásról anyit .. hogy mivel gyorsan tudok gép irni nemnagyon tudok sokmindenre figyelni ... és ezláltal vétek sok sok hibát. elnézést érte..
 - 

eszgé100
őstag
nem oltásként gondoltam. de mivel nagyon úgy néz ki a hsz-em, ezért elnézésed kérem

amikor én vettem, nekem is szűk volt a keret, nem is tudtam új tápot venni, meg le kellett mondanom még a phenom-ról is, pedig az lett volna az igazi...
viszont a bye tényleg e-vel van...Gerisz: homár az
 ez volt az egyik kedvenc részem, meg a Bunyózni óraszám Russel Crowe-val - 

milomi
tag
23 évesen nem a nyuszit várom Húsvétkor.. hanem nemsoká a fiam születését erről enyit.

- 

Gerisz
addikt
válasz

eszgé100

üzenetére
						Mi van akkor ha neki elég annyi!
Ezért aztán annyira fölösleges írni, meg szítani a feszt!meleg hal!
milomi:
A viszlátot úgy írják, hogy Bye
Meg a szerkesztésgombot is keresd meg!
Meg a választ is!
Ne hagyd magad, mit b*szatnak itt!
Annyira semmi köze hozzá senkinek ki miből mit vesz!
Csak jobb dolguk nincs meg eszük is ennyi! - 

milomi
tag
igen a By viszlátot jelent
 ..... am itt egy kép a Core Temp ről 
azért nemtudtam 2-4 giga ramot venni mert szűkvolt a keret hirtelen .. dehát akármikor tudok majd venni 3x 1 giga ramot is
 - 

- 

milomi
tag
Sziasztok nos összeraktam számomra ÜBER csudajó gépem

965 AMD proci
4 pines csatolóval szépen megy és Stabilan 3,412 Gh en
Az alap kiváló gigabyte MA-770T-UD3P + csak 1 Giga Ram Kingmax DDR3 1333 MHZ ram .. a tápom meg Gigabyte SUPERB lett 460 W os
 igy ahogy van a gépem tökéletes let. a proci gyárihűtővel a szobába átlagba 23-28 Fokvan .. és igy a proci hőmérséklete 35-41 Fok.. sztem ez jó 
 köszönöm a tanácsokat azoknak aki segitetek és tanácsot adtak 
 - 

milomi
tag
hát egyikhaverom csinálja Ő már szedett szét sokat meg rakott össze . és majd Ő
 - 

milomi
tag
köszönöm szépen a választ
 hát én eztsem tudtam 
 - 

milomi
tag
köszi elolvastam és itt mindenki aztmondja elég a 4 pin
 köszi! és még 1 kérdés. hogy a lap csatoló jobb részére kell dugni a 4 pint igaz ? - 

milomi
tag
és igy a 4 pinessel menyit birnak el a proci 3,4 GHZ alapról indulva ??
 - 

milomi
tag
hát reggel óta már a futárt várom
 ha itt lessz a kezemben azonnal leis irom 
 - 

milomi
tag
de te mein konfiggal ? nekem egyenlőre csak .. 965 ös C2 gigabyte Ga-MA 770T UD3P alaplap ...1 giga KIngmax DDR3 1333 MHZ Ram .. + Geforce 7950 GT
 512 MB DDR 3 as... ha ezen max a procin húzok kicsit ? menyire lehetne ? 3,8 ?3,9 GHZ ? és ezt még elbirja ha dugok rá 8 pinest ?? - 

milomi
tag
de itt valaki azt irta hogy .. baja lessz. mert nemkap elég áramot.. persze hozzá teszem ez csak a C2 Steppinges.. nem a C 3 as és húzni nemnagyon akarom csak később
 - 

milomi
tag
ez igen szép teljesitmény
 am kérdésem volna hogy a tápot amit vettem újat Gigabyte SUPERB ben sincs a tápról kijövő 8 pines csatoló amit a lapra kell dugni ... de holnap érkezeik meg az a kábel ami egyikvégét a tápnak a 4 pines csatolójára dugom a másikat meg a lapra a 8 pinest.. ez igy megfelelő lessz ? stabil ? és ha ma használom a gépet. a 4 pinnel nemlessz semmi baja ? tölle ? - 

válasz

audi100td

üzenetére
						Még futunk egy kört. Bevittem barátom munkaehlyére (számítógépüzlet) és végignézi A-tól Z-ig a gépet. BIOS beállításokat áttúrja, kipróbál másik VGA-t a gépben. Talán még arra is rá tudom venni, hogy másik (közel hasonló, mert ugyanilyenük nincsen kéznél) lappal is összerakja a gépemet.

Már egy kicsit unom a dolgot...
 - 

zsolt320i
senior tag
hi,
olyan kérdésem lenne, hogy mi a különbség a MA770T UD3P rev 1.0 és MA770T UD3P rev 1.1 között?
Nemrég láttam, hogy már vannak USB3-as és Sata 3-as lapok is, ami érdeklene ezek közül a 770TA UD3P.
Megéri ezt venni, vannak már Sata 3-as vinyók, vagy mire lehet ezeket kihasználni?
Illetve az Usb 3 sebességét van ami már ki tudja használni? - 

válasz

audi100td

üzenetére
						Nekem is ez a gyanúm, de egyelőre nem tudtam meggyőzni, akitől vettem, hogy már mindent megpróbáltam...

Ma még ránéz egy barátom, hátha mégis BIOS beállítás, meg talán sikerül egy másik lappal összerakni a gépet és, ha azzal megy, akkor 100%, hogy a lap a problémás rész. - 

szki
őstag
Akkor írj legközelebb: ha meglesz a konfig, és összeraktad, aztán telepítettél rá legális operációs rendszert. És arról a gépről írj ide a szokásos stabilitási tesztek lefuttatása után..
Aztán, ha mégis írsz valamit, akkor ne chates formában lehetőleg.
Itt mindenki ad a helyesírásra. Ha meg utólag észreveszi, hogy elgépelte, akkor ott a szerkeszt gomb 5 percig.Tehát: ha nem figyelsz a helyesírásra, akkor mi nem figyelünk válaszolni

Bármi kérdés feltétele előtt Google és a Ph gyorskereső a barátod!Ja, és létezik válaszgomb is. Ha tudod kitől akarsz kérdezni, vagy válaszolsz, akkor azt nyomd!
 - 

Lejárt a szerkesztési idő. Szóval 10270 pontot akartam írni

- 

102770-et sikerült kipréselnem XP alatt. De ez mégiscsak egy Phenom II X4 955, szóval kevésnek tartom...
Ma sikerült egy X4 965-ös gépben tesztelni a VGA-t, az alaplap ASUS volt 790-es chipsettel. 13ezervalamennyit csinált abban a VGA-m. Tehát a videokártya kizárható, mint hibaforrás.Kaptam kölcsön Kingston RAM-okat és azokkal sem javult a helyzet, így a RAM-ot is kizárnám. Maradt a CPU és az alaplap. De mivel a 3DMark alatt a CPU score megfelelőnek tűnt, így már csak azt tudom elképzelni, hogy az alaplappal van valami gáz....

- 

milomi
tag
mondtam már .. ha kérdésem lessz akkor megfogalmazom és hosszan irom.. de a kérdésem ott volt.. és senkinemtudott rá válaszolni. inkább erre válaszoltál volna .. üdv
 - 

milomi
tag
ha már itt kérdezni sem szabad.. és nem azér nem irok helyesen mert nemtudok .. hanemmert gyorsan tudok GÉPÍRNI ezért nemtudok a helyesirásomra figyelni és annyira nemis érdekel... nemtudom miért kell kötöszködni..... itt már kérdezni sem szabad..
 - 

Gerisz
addikt
válasz

vizirider

üzenetére
						Itt megtalálod a választ! (ha nem is totál pontosan) azt. Hogy mi alapján pontoz fogalmam sincs elég érdekes a cucc, a topikjában lehet tudnak mondani rá választ.
Azt tudom, hogy nekem az 1280x1024 és az 1920x1080-as felbontáson futtatott teszt között 300 pont az eltérés.milomi: Olvasd el szépen az alapelveket mielőtt használod a fórumot!
Mivel gondolom egyszár már megtetted (mert a regisztrációhoz tartozik) ezért gondolom csak gyorsan átsiklottál a lényeg fölött, tedd meg még egyszer olvasd el!
Már mondták és töröltek is egy pár hsz-t, ez nem chat!Én nem tudok helyesen írni, nagyon de engem is zavar amit művelsz!
Az "ly" betű nem azért van a nyelvtanban, hogy meglegyen a 44 betű az ABC-ben!
Lehet használni!
milyen, ilyen, olyan stb.. használni kell azt a betűt!Köszi!
 - 

milomi
tag
de ez a teszt amit mondol. mien teszt volna hasonló mint a 3 D mark ? vagy mi ? netről lelehet szedni egy tezst erejéig ?
 - 

vizirider
tag
akkor jól sejtem hogy nálam szintén 720 be és a 4830-assal minden alapon valahol 9500-10200 pont közt járna?
(nem vagyok teljesen tisztában a pontozzással, vagyis nem vágom hogy a pontok százalékos eltérése a teljesítménnyel egyenesen arányos avagy máskép viszonyul a dolgokhoz) - 

milomi
tag
ez a teszt pontosabban milenne ? pl mind a 3 D mark csak a procit méri vagy hogy ??
790XTA-ban
 - 

milomi
tag
ma jön meg az AMD konfigom
 965 ös egy GA-MA-770T alaplappal... kiváncsi leszek mien a lap 
 üdv ha lesz avalmi irok tapasztalatot Intel utána AMD 
 - 

vizirider
tag
igazából ha rendeződik ez a probléma akkor az ajánlott feszt állítsd be a ramoknak mert auton az alaplap nem foglalkozik ezzel. viszont sajna ez nem befolyásolja a mostani gondodat

kártyát valahol tesztelném, persze mondani könnyű....valaknek 5lete az msr tweaker kiváltásra win7 alatt?
egyébként kiványcsiságból: 720 be +4830 minden full alapon mennyi a reális pontelvárás 3dmark-ban
 - 

milomi
tag
nekem is ilyen lapom lessz holnap Giga MA770T- UD3P remélem megleszek vele elégedve.. bár nekem csak 1333 MHZ ramom lessz hozzá
 de remélem jó lessz 
 - 

public73
senior tag
hali!
MA770T- UD3P lappal használ valaki G.Skill Ripjaws 4GB KIT /1600 CL9-es memót?
esetleg tapasztalat?
válaszokat köszi előre is! - 

válasz

audi100td

üzenetére
						Jogos, mert velem is volt már, hogy órákig kerestem, hoyg miért nincs hang és csak kicsúszott a jackdugó a helyéről

De sajnos tápcsatit rádugtam, anélkül el sem indul a kártya...
9.10-es Catalyst-tel ~8500 pont
Nem a procival van a gond, mert a CPU score-ok rendre 4800 - 4900 pont között mozognak. Az SM 2.0 és a HDR/SM3.0 pontoknál van egyrész ingadozás, másrészt alapból alacsony érték szerintem. Gondolom a HD3850 és a HD4850 között van kb 1500 - 2000 pont különbség, ha minden más változatlan... - 

audi100td
nagyúr
Egy próbát megér, más nem igen jut már eszembe.

HD3850-el kaptam ennyi pontot X3 710-el 2,6GHz-es alapórajelen, a proci tuti nem fogja vissza, bizonyára a vga-val nem stimmel valami, nem hiszem, hogy a lap ilyen problémát okozna, tápcsatit rádugtad a karira, ugye? (tudom alapvető, de van hogy elfelejt valamit az ember...)
 - 

Cadal
őstag
 - 

Gerisz
addikt
Az "új" logót teszi be az UD3 helyett
 - 

válasz

szutyis

üzenetére
						Szia!
Easytune-t és egyéb "csodás" Gigabyte programot nem használok...
A hotfixet kipróbálom...
Cadal: A GPU-Z ugyanazt írja ki, mint Neked. Tehát PCI-E 2.0 x16 @ x16 2.0
BIOS frissítés megvolt.Vizirider:a gép pöccre indul. Minden feszültség alapon, gyári értéken, nem piszkáltam semmit.
Ami érdekes, hogy egyszer produkált egy 6937 pontos eredményt
 , de még az ablakgörgetésnél is látszott, hogy valami nagy gáz van, mert kb. olyan volt, mint valami low-end VGA lett volna a gépemben. Diavetítés effektus. De ezt betudtam annak, hogy a 32bit-es XP nem kezeli le a 4GB RAM-ot.Kivettem egy csíkot és utána 9000 - 9500 körüli pontok jöttek ki, bár szerintem még ez is bőven karcsú....
Majd 4GB RAM-mal és F2-es BIOS-szal is a 9000 - 9500 körüli eredményeket hozta... - 

szutyis
tag
Catalyst hotfixet rakd fel (9.12)
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/ATICatalyst912Hotfix.aspx
A hang reccsenéseit pedig a Easy Tune okozza.(vagy valami hasonló okos progi) - 

Cadal
őstag
 - 

Köszi.
Megnéztem CPU-Z, GPU-Z-t és mindkettő 16x-osra írja a PCI-E-t. most következik a BIOS frissítés.
Ezek a felbukkanó buborékok is kicsit lassabban jelennek meg Win7 alatt, és most pl. DivX lejátszásnál is "akadozik. Inkább a hangon lehet hallani, hogy néha meg-megreccsen...A DivX akadozás egy újraindítással megszűnt... (bár ezt sem tudom, hogy mi okozta. Teljesen üres Win7 rendszernél...)
 - 

vizirider
tag
nah megint csak kérdésem lenne az okosabbakhoz:
váltottam Win7-re -> az óra azóta pontos pedig semmit nem tettem vele, viszont az msr tweaker nem megy win7 alatt. esetleg 5let mivel lehetne helyettesíteni? - 

eszgé100
őstag
ki kellene bővíteni az első hsz-t, mert csak 3 lap van benne, az újabbak meg sehol
Jim74: audi100td kolléga szerintem okosat mondott, azzal, hogy tedd a másik slotba, mert én pl. csak most néztem, hogy az egyik pci-e slot csak 8x-os. erről jutott eszembe, hogy bele kellene tenni az első hsz-be (bár nem volt nagy gond google-zni meg kettőt kattintani)
 - 

milomi
tag
télleg VGA-t is a BIOSban kel felhúzni vagy hol külön progival ?

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
 - Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
 - BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
 - Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
 - LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

a 2 gigás HD 4870 Vidikarit trebon86 kolega vette meg 
 .... én magamnak veszek mindent már18 éves korom óta... és ha valaki nemhinné ell szivesen vendégül látom a saját házamban.. ami 5 éve épült.. 380 M2 2 emeletes ... hiteles...de akkor is van ..feltudok mutatni autót . motort, stb stb.. sokan semmit nemdolgoznak.. ezért hogy legyen gépük , mert az anyukájáéktől úgyis megkapja.. én nemigy vagyok vele sajnos

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és veszek egy celeront netezni 

De gondolom azt tudod hogy biosban ki és be lehet kapcsolni?