- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
szutyis
tag
DDR3-as tuningramok a szorítóban
-
szutyis
tag
Egész nap nyúztam a gépet teszt (prime 5 óra stbt ) minden ment tökéletesen.
Néztem tv-t csomagoltam ki stb(8-óra óta nyúzom) tökéletesen ment.
16.40-kor sima tv nézés közben bedadogott és szokásos módon megfőtt
Ja játék az mindig is ment. Már majdnem jó ,de csak nem működik úgy ,hogy kibírjon hibátlan működéssel 1 azaz 1 napot
Úgyhogy megy vissza a 1333 7-7-7-20 alapfeszen (KATASZTRÓFA) -
szutyis
tag
Sajnos ez gyakorlatilag a 8-ik bios ,és ez is csak véletlenül sikerült szerintem
Nekem mindíg ment 1600-on is,de ha pl bekapcsoltam a C1 supportot akkor ha 6gb feletti rart akartam kicsomizni akkor megfőtt.Hozzátenném,hogy mindíg Prime stabil volt a gép ,de jövögettek ilyen tipikus ram hibák mint pl internet explorer működése leállt stb.
Ja és a ram természetesen kezdettől fogva szerepelt a suppor listában.
Volt geil value ramom is 1600 az meg se moccant csak valami katasztrófa11 időzítéssel 1333-on volt hajlandó menni. ellenben haverom vett egy asus evot abban egyből hibátlanul ment alapfeszen. Sok sikert és sok türelmet -
szutyis
tag
Hihetetlen dolog történt a GA-MA790XT-UD4P lapomhoz kijött egy F8B jelű bios amivel a kingmax (zöld) ramjaim végre tökéletesen működnek úgy ahogy az kell 7-7-7-20 1T 1600 1.8V C1 support is bekapcsolva NB stb alapon. Eddig alapfeszen használtam 1333-on 7-7-7-20 1T-ben,de ha beállítottam 1600-ra fagyogatott.Ajánlom kipróbálásra mindenkinek
))
-
szutyis
tag
Catalyst hotfixet rakd fel (9.12)
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/ATICatalyst912Hotfix.aspx
A hang reccsenéseit pedig a Easy Tune okozza.(vagy valami hasonló okos progi) -
szutyis
tag
AHCI
http://lacy.hu/windows_vista/ahci_mod_sata_lemezen -
szutyis
tag
Nekem ugyanez a beállítsom mint Lui76 nak csak 1T-vel.
Ha bekapcsolom a C1E-t akkor totál kifagy(Prime95 Kékhalál) tömöritésekbe is belefagy
2T-vel is hibázik a Prime95 -
szutyis
tag
Nekem ma jöttek meg a ramok Kingmax FLGE85F-B8MF7 (ZÖLD) tökéletesen megy 1600Mhz 7-7-7-20 T1 1.8V-on.
Kipróbáltam egy ugyan ilyen ram párt csak (PIROS) nem megy csak 1333-on.
Üdv :szutyis
Köszöm mindenkinek a segítséget -
szutyis
tag
GA-MA790XT-UD4P van új BIOS F4I
-
szutyis
tag
Nekem ugyan ez van
Azzal a különbséggel,hogy nekem akkor is lefagy ha TV-t nézek (hauppauge 500) és rányitok egy Everestet.
Szerintem ram probléma. -
szutyis
tag
válasz
Goddyevil #263 üzenetére
Szeva
Ha 3 vagy négy magot akarsz tesztelni, vagy ha van olyan progid ami nem hajtja meg az összes magot, akkor tölsd le ezt a kis segéd progit CPU Control (Magyarnyelvű is).
Ezzel bármilyen alkalmazásnak annyi magot adsz, amennyit akarsz.
Üdv:szutyis
http://www.koma-code.de/index.php?option=com_content&task=view&id=88&Itemid=93 -
szutyis
tag
Sajnos ezen már rég túlvagyok
-
szutyis
tag
Sziasztok.
Nem rég vettem GA-MA790XT-UD4P lapot 720BE procival.
Ram: 4GB GEIL DDR3 VALUE DUAL CHANNEL 1600Mhz 1.5-1.6V
A lap abszolút nem hajlandó hajtani a ramokat csak 1333-on 7-7-7-24-es időzítéssel.
1600-on totál be sem indul egyik slotba sem.
Ezen kívül, ha be van kapcsolva az easy energy saver akkor ugyanúgy befagy, mint a kollégának.
Nyitok 1 Everestet és az adatok összeszedése közben úgy befagy, hogy csak rezet segít. Ha kikapcsolom az easy enery savert akkor ellenben tökéletesen megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest