Hirdetés
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
milomi
tag
úgy voltam vele.. hogy nem akartam 20 ezreket kiadni a Ramra.. mert ideiglenesen vettem egy 1 gigást akármikor tudok venni még akár 1--2-3 at is
szal ha valaki a Ramon akadki
.... én magamnak veszek mindent már18 éves korom óta... és ha valaki nemhinné ell szivesen vendégül látom a saját házamban.. ami 5 éve épült.. 380 M2 2 emeletes ... hiteles...de akkor is van ..feltudok mutatni autót . motort, stb stb.. sokan semmit nemdolgoznak.. ezért hogy legyen gépük , mert az anyukájáéktől úgyis megkapja.. én nemigy vagyok vele sajnosa helyesírásról anyit .. hogy mivel gyorsan tudok gép irni nemnagyon tudok sokmindenre figyelni ... és ezláltal vétek sok sok hibát. elnézést érte..
Új hozzászólás Aktív témák
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- Új, bontatlan Kingston 8GB DDR5 5600MHz CL40 - 2 év garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- SK Hynix 2x8GB so-DIMM DDR4 RAM 3200 mhz zsír új, laptopból szedve
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szal ha valaki a Ramon akadki
.... én magamnak veszek mindent már18 éves korom óta... és ha valaki nemhinné ell szivesen vendégül látom a saját házamban.. ami 5 éve épült.. 380 M2 2 emeletes ... hiteles...de akkor is van ..feltudok mutatni autót . motort, stb stb.. sokan semmit nemdolgoznak.. ezért hogy legyen gépük , mert az anyukájáéktől úgyis megkapja.. én nemigy vagyok vele sajnos