Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
milomi
tag
úgy voltam vele.. hogy nem akartam 20 ezreket kiadni a Ramra.. mert ideiglenesen vettem egy 1 gigást akármikor tudok venni még akár 1--2-3 at is
szal ha valaki a Ramon akadki
.... én magamnak veszek mindent már18 éves korom óta... és ha valaki nemhinné ell szivesen vendégül látom a saját házamban.. ami 5 éve épült.. 380 M2 2 emeletes ... hiteles...de akkor is van ..feltudok mutatni autót . motort, stb stb.. sokan semmit nemdolgoznak.. ezért hogy legyen gépük , mert az anyukájáéktől úgyis megkapja.. én nemigy vagyok vele sajnosa helyesírásról anyit .. hogy mivel gyorsan tudok gép irni nemnagyon tudok sokmindenre figyelni ... és ezláltal vétek sok sok hibát. elnézést érte..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast Black RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 24 hó garancia - ÚJ!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Patriot Viper Steel 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 5 év garancia
- ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI - 3 év garanciával
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
szal ha valaki a Ramon akadki
.... én magamnak veszek mindent már18 éves korom óta... és ha valaki nemhinné ell szivesen vendégül látom a saját házamban.. ami 5 éve épült.. 380 M2 2 emeletes ... hiteles...de akkor is van ..feltudok mutatni autót . motort, stb stb.. sokan semmit nemdolgoznak.. ezért hogy legyen gépük , mert az anyukájáéktől úgyis megkapja.. én nemigy vagyok vele sajnos