Hirdetés
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
milomi
tag
sziasztok teszteltem a procit meg az alaplapot nem melegedik .. és erős Stabil
jah és hogy az intelhez képest.. minden játék ugyan azzon Grafon + 80 FPS lett a COD4 be max grafon... DEER HUNTER 2005 ben pedig 40 FPS elett több ami fix 
-
milomi
tag
úhh
-
milomi
tag
hát a tápra tölle kértem
a 2 gigás HD 4870 Vidikarit trebon86 kolega vette meg
CSere + kp
te segitettél nekem ??? sztem nem... mások irták itt a topikban mien Tápot vegyek gigabyte SUPERB és megis vettem
és amúgy sem fűstölt volna a gép hisz mitől ? 550 W os táptól ? sztem nekem bajod van 
-
milomi
tag
úgy voltam vele.. hogy nem akartam 20 ezreket kiadni a Ramra.. mert ideiglenesen vettem egy 1 gigást akármikor tudok venni még akár 1--2-3 at is
szal ha valaki a Ramon akadki
.... én magamnak veszek mindent már18 éves korom óta... és ha valaki nemhinné ell szivesen vendégül látom a saját házamban.. ami 5 éve épült.. 380 M2 2 emeletes ... hiteles...de akkor is van ..feltudok mutatni autót . motort, stb stb.. sokan semmit nemdolgoznak.. ezért hogy legyen gépük , mert az anyukájáéktől úgyis megkapja.. én nemigy vagyok vele sajnosa helyesírásról anyit .. hogy mivel gyorsan tudok gép irni nemnagyon tudok sokmindenre figyelni ... és ezláltal vétek sok sok hibát. elnézést érte..
-
milomi
tag
23 évesen nem a nyuszit várom Húsvétkor.. hanem nemsoká a fiam születését erről enyit.

-
milomi
tag
igen a By viszlátot jelent
..... am itt egy kép a Core Temp ről 
azért nemtudtam 2-4 giga ramot venni mert szűkvolt a keret hirtelen .. dehát akármikor tudok majd venni 3x 1 giga ramot is
-
milomi
tag
Sziasztok nos összeraktam számomra ÜBER csudajó gépem

965 AMD proci
4 pines csatolóval szépen megy és Stabilan 3,412 Gh en
Az alap kiváló gigabyte MA-770T-UD3P + csak 1 Giga Ram Kingmax DDR3 1333 MHZ ram .. a tápom meg Gigabyte SUPERB lett 460 W os
igy ahogy van a gépem tökéletes let. a proci gyárihűtővel a szobába átlagba 23-28 Fokvan .. és igy a proci hőmérséklete 35-41 Fok.. sztem ez jó
köszönöm a tanácsokat azoknak aki segitetek és tanácsot adtak 
-
milomi
tag
hát egyikhaverom csinálja Ő már szedett szét sokat meg rakott össze . és majd Ő
-
milomi
tag
köszönöm szépen a választ
hát én eztsem tudtam 
-
milomi
tag
köszi elolvastam és itt mindenki aztmondja elég a 4 pin
köszi! és még 1 kérdés. hogy a lap csatoló jobb részére kell dugni a 4 pint igaz ? -
milomi
tag
és igy a 4 pinessel menyit birnak el a proci 3,4 GHZ alapról indulva ??
-
milomi
tag
hát reggel óta már a futárt várom
ha itt lessz a kezemben azonnal leis irom 
-
milomi
tag
de te mein konfiggal ? nekem egyenlőre csak .. 965 ös C2 gigabyte Ga-MA 770T UD3P alaplap ...1 giga KIngmax DDR3 1333 MHZ Ram .. + Geforce 7950 GT
512 MB DDR 3 as... ha ezen max a procin húzok kicsit ? menyire lehetne ? 3,8 ?3,9 GHZ ? és ezt még elbirja ha dugok rá 8 pinest ?? -
milomi
tag
de itt valaki azt irta hogy .. baja lessz. mert nemkap elég áramot.. persze hozzá teszem ez csak a C2 Steppinges.. nem a C 3 as és húzni nemnagyon akarom csak később
-
milomi
tag
ez igen szép teljesitmény
am kérdésem volna hogy a tápot amit vettem újat Gigabyte SUPERB ben sincs a tápról kijövő 8 pines csatoló amit a lapra kell dugni ... de holnap érkezeik meg az a kábel ami egyikvégét a tápnak a 4 pines csatolójára dugom a másikat meg a lapra a 8 pinest.. ez igy megfelelő lessz ? stabil ? és ha ma használom a gépet. a 4 pinnel nemlessz semmi baja ? tölle ? -
milomi
tag
mondtam már .. ha kérdésem lessz akkor megfogalmazom és hosszan irom.. de a kérdésem ott volt.. és senkinemtudott rá válaszolni. inkább erre válaszoltál volna .. üdv
-
milomi
tag
ha már itt kérdezni sem szabad.. és nem azér nem irok helyesen mert nemtudok .. hanemmert gyorsan tudok GÉPÍRNI ezért nemtudok a helyesirásomra figyelni és annyira nemis érdekel... nemtudom miért kell kötöszködni..... itt már kérdezni sem szabad..
-
milomi
tag
de ez a teszt amit mondol. mien teszt volna hasonló mint a 3 D mark ? vagy mi ? netről lelehet szedni egy tezst erejéig ?
-
milomi
tag
ez a teszt pontosabban milenne ? pl mind a 3 D mark csak a procit méri vagy hogy ??
790XTA-ban
-
milomi
tag
ma jön meg az AMD konfigom
965 ös egy GA-MA-770T alaplappal... kiváncsi leszek mien a lap
üdv ha lesz avalmi irok tapasztalatot Intel utána AMD 
-
milomi
tag
nekem is ilyen lapom lessz holnap Giga MA770T- UD3P remélem megleszek vele elégedve.. bár nekem csak 1333 MHZ ramom lessz hozzá
de remélem jó lessz 
-
milomi
tag
télleg VGA-t is a BIOSban kel felhúzni vagy hol külön progival ?
-
milomi
tag
790 szérias Gigabyte ra
amive lrem megleszek elégedve -
milomi
tag
most sikerül lehet sztert tennem egy
-
milomi
tag
miről van ittt szó ?
-
milomi
tag
nekem kéne egy alaplap sűrgősbe... AMD 965 höz kéne... ha kicsit fentebb is húzom birja a lap ... mit javasoltok max 22 ármagasságba ??
-
milomi
tag
nemdrága de lapra csak enyit száánék .. akkor sztem ez lessz köszi
-
milomi
tag
szerintetek a 965 C3 as hoz elég lenne ez a lap ?? kicsit húzva a procin ?
Gigabyte GA-MA770T-UD3P ???????
-
milomi
tag
az AMD 965 C 3 hoz szerintetek jó választás ez ???
Gigabyte GA-MA770T-UD3P alaplap ???
-
milomi
tag
szeretnék venni egy ien alaplapot hol tudok iet venni ? linket esetleg ? ??
Gigabyte GA-790XT-USB3 tud valaki segiteni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Formula-1
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen egeret válasszak?
- Linux haladóknak
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Viccrovat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÚJ Nipogi MINI PC gk3plus
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
jah és hogy az intelhez képest.. minden játék ugyan azzon Grafon + 80 FPS lett a COD4 be max grafon... DEER HUNTER 2005 ben pedig 40 FPS elett több ami fix
.... én magamnak veszek mindent már18 éves korom óta... és ha valaki nemhinné ell szivesen vendégül látom a saját házamban.. ami 5 éve épült.. 380 M2 2 emeletes ... hiteles...de akkor is van ..feltudok mutatni autót . motort, stb stb.. sokan semmit nemdolgoznak.. ezért hogy legyen gépük , mert az anyukájáéktől úgyis megkapja.. én nemigy vagyok vele sajnos