- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
Aktív témák
-
Gondoltam a sok NVIDIA után kiprobalok egy ATI vga-át hát nem sok sikerrrel
Bár szerintem vga nak nem lehet baja, mert akkro egyáltalán nem lenne kép... valami kompatibilitási gond lenne vagy mi az isten ? -
válasz
Yushchenko #4347 üzenetére
én még nem próbáltam bedugatlanul
de figy a tápból etetem a vga-át, akkor miért kéne még az alapalra is rádugni?
BIOS-ban a rejtett beállításokat a ctrl+F1 el lehet előhozni?
TAK
ez a TAK nálad mit jelent ? -
összeraktam a gépem, de van egykis gondom, ha felteszem a VGA drivert(club3d x1900xt), akkor miután újraindul a gép, nem jön be az xp, hanem kikapcsolja magát a gép.
Most újratettem XP és csak az alaplap drivere van fent így müxik minden hibátlanúl, de ez elég sovány vigasz számomra...
csökkentett módban tudom futtatni, de nem tudom mi a hiba és nem tudom kijavítani
Nem tudna valaki segíteni ??
Esetleg tegyem fel az új F5-ös BIOS-t??
Amúgy DS4-ről van szó...
BIOS-ban a rejtett beállításokat a ctrl+F1 el lehet előhozni?
Az alaplapon van egy 4es molex csati pcie 12v felirattal, én ebbe nem dugtam semmit, lehet ez a gond ?
[Szerkesztve] -
Hi all!
Mivel múlt7 óta nem tudokAB9-PRO deszkához jutni, úgy döntöttem megyek holnap veszek egy DS4-et, amit kérdeznék érdemes egyből itt is BIOS frissítéssel nyitni ?
Pendriver-ról el is végeznem ahogy összeraktam a gépet, lehetséges ez BIOS alól?
Még nem csináltam, ilyet gondolom nagyon elbacni azért nem tudom majd a deszkát...
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest