Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
Megvettem az új DVD írómat ( NEC ND-4570A ) és csodák csodájára agyanazt a hibát produkálja mint a régi íróm......
Tehát nem is a jó öreg NEC-el volt a gond hanem a ATA vezérlővel vagy a kábellel.
Pedig nem szedtem szét,nem telepítgettem mindenféle író-programot....és 1-ik napról a másikra nem tudtam írni.Ezért is gondoltam egyből író-hibára. De ezek szerint tévedtem.
Tehát most 2 dvd-íróm is van , ami azért annyira nem nagy gond...ha működik
Még kísérletezem egy kicsit vele. Ma reggel írtam egy Verbát - elbaszta - majd egy TDK RW következett az jó lett és ezen felbuzdúlva még 1 Verba ami jó lett de a 4. már megint rontott.....
Erre varjatok gombot!
Ezt csak azért írtam ide mert ugye az alaplapom az itteni fórumtáma.
Esetleg valakinek hasonló hibajelensége volt már ?
Vagy az erőteljes és hosszantartó CPU-húzás miatt hibázik...vagy a felforrósodott chipkészlet sz@rakodik ? Jó lenne tudni mi a gond mert kb 300 GB anyagot akartam kiírni most a hétvégén...de így nem lehet.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest