- iPhone topik
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android szakmai topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evil1
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég lettem egy gigabyte ds4, e6750, 4* geal 1gb 800 ultra platinum boldog tulajdonosa, hűtés egy ninja +500 as enermax liberty.Gondom a következő, 3.2ghz, 8*400 ra belőttem, 1.35V -al 1:1 ratio val, orthos minden tesztje futott legalább 1-1 napig, +játék, tömörítés, egyáltalán mindenféle használat, problematika a következő, néha restartnál ki be kapcsol a gép, majd biost visszarakja defaultra, de néha win boot kor is ezt csinálja, de csakis ekkor, amúgy mint mondottam semmi jele instabilitásnak.Amit próbáltam, bios frissités, több fesz a procinak, memóriáknak is a default 2.1V helyett többet adni, időzítésekkel játszani (default 2,2,2,14) stb. ,eredmény nincs, néha csak hülyéskedik az említett esetekben, ötletem már nincs, jelenleg 3.3ghz en megy az orthos egy jó idejen semmi jele problémának.Olvastam valamit visszább, hogy a 4 modul a ds lapokban nem túl szerencsés, van ennek valami alapja, esetleg valami tipp, hol lehetne még állítani a dolgokon?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest