- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
akkor mi legyen
forrassz le par kondit, ellenallast, ugyis tul sok van belulok, fel sem fog tunni senkinek, hogy hianyzanak
esetleg koss ossze par pontot vekony hegyu forrasztoval, majd vidd el, hadd kapcsoljak be az uzletben
így tuti nem fog mukodni
Lehetoleg a VGA, proci stb, kornyekerol
-
wwhy
veterán
és szerinted kapok még a 2 évvel ezelőttivel megegyezőt?
amugy 2x512 geil megy benne tokeletesen, 533@667, alapfesz, de most mar nem lehet ilyet kapni csak alapbol 667-t
ha tehat megemelem az eredeti 533-as szorzojat, akkor emelkedik a leendő 667-é is; viszont nem biztos, hogy kapok valahol még 2x512 433-ast
-
wwhy
veterán
használ vki 4x dual ddr2-t?
-
wwhy
veterán
Ha vki nem találná az F11-es BIOS-t, itt:
[link]
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
hali,
nekem az alabbi cuccos van uebben alapban: p4 640 3,2; 2x512 533-as GEiL Value, 120GB PATA Samsung stb. ... es minden szepen, okesan, rendben megy, es meg huzogatni is lehet, ha nem lenne elég
A hanggal nem vagyok kibekulve: csinal olyan figurakat, hogy ha pl. tekerek egy filmben, akkor az elso tekeres utan nincs hang(!), tekerek meg egyet: ott van hang, 3. tekeres nincs hang, 4.: van hang. Winamp: neha egyaltalan nincs hang (ritkan), win restart utan minden OK. meg nem tudtam rajonni, h mi az oka, szuz gepen (XP+RAID+microfo$ audio + real [r.133]) csinalja mindezt ... mondom, ritkan, de akkor QQ idegesítő.
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
Lehet h hót hülye kérdés
A RAID BIOS-t lehet frissíteni? nekem v.1.71-t ír ki bootnál, az ITE weblapján van 1.7.2-es driver is. Csak hatha gyorsabban ismerne fel a RAID-ba dugott sima IDEként beállított vinyokat
-
wwhy
veterán
bocs h 2x voltam, lassu a neteme.
-
wwhy
veterán
Na, fejezzük be ott, hogy képes vagyopk olvasni, sőt, talán jobban is értek a _fordításhoz_ mint egyes tagok. Lehet h kicsit sűrűn fogalmaztam, de a lényeg, h atz ODD a pirosba, a HDD az első zoldbe van dugva; ettől meg lehet cserelni, a HDD-t pirosba, ha az ODD nem megy sehova, nem?? Szóval nem kell ehhez rettenetes logika. A probl. amúgy megoldva, most mar pislog minden rendesen.
-
wwhy
veterán
Na, fejezzük be ott, hogy képes vagyopk olvasni, sőt, talán jobban is értek a _fordításhoz_ mint egyes tagok. Lehet h kicsit sűrűn fogalmaztam, de a lényeg, h atz ODD a pirosba, a HDD az első zoldbe van dugva; ettől meg lehet cserelni, a HDD-t pirosba, ha az ODD nem megy sehova, nem?? Szóval nem kell ehhez rettenetes logika. A probl. amúgy megoldva, most mar pislog minden rendesen.
-
wwhy
veterán
OK-SI
koszi a valaszokat; gyari CD-m sajnos nincs meg
vhova elkallodott
de: leszedtem a realtekes 1.31 ZIP-et, abban benne van a microfo$ driver is. Msot mar megy minden azaz hallatszik
Masik kerdes(ke): ha a RAID-ATA verziot hasznalom, akkor a HDD mukodesenel a haz LED-je nem ad semmi visszajelzest
nem pislog stb. ha a HDD-t atteszem az IDE1-re, akkor minden oksi, van visszajelzes stb. Normi dolog?
-
wwhy
veterán
hali,
írna vki egy linket, Microfo$-t ha lehet, hogy melyik a legujabb HD audio javitasuk vagy honnan lehet letolteni? Amit letoltottem a Gigatol, az vmiert szerencsetlenkedik (winamp lejatszik 1 szamot, aztan ''bad driver'' ujrainditas utan uezXP Prof, hivatalos. Amugy 3,2 640-es procko van benne, simanm egy 3,8-on, gyari hutes, GEiL dual 533-as ramokkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Google Pixel topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest