- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
ifarkas
csendes tag
válasz
kiskakas #466 üzenetére
Igen. erre én is gondoltam, hogy valami usb gond lesz. De mondom: ha ki van húzva akkor sem indul mindig, és lehet ha bedugom, pont akkor indul el, és viszont. VAlami hatása biztos hogy van rá, de például most úgy volt, hogy usb headsett kihuzva: 1-nem indul, 2-usb bedug-nem indul, 3-semmi változás-indult.
Egyébként elég sok usb-s dolgom van beledugva, dehát 8 usb-t tud kezelni, nem? mert van egy usb bill, külön usb egér, usb nyomtató, usb headsett, usb kamera, és ua. ez megvolt procicsere előtt is.
Meg ugye a gép végül is nem fagy le, hanem a memóriateszt után következne a sata és pata eszközök felismnerése, és ott gondolkodik kb 30 másodpercet, utána meg közli, hogy winyó nicht, dvd van, de bootolni nem tud (mert nicht winyó).
Szerintetek? -
gofry
senior tag
-
Flashget
félisten
válasz
kiskakas #364 üzenetére
zsír új lap is lehet rossz
ez mondjuk nem az első ilyen esetem..IC7 mikor garis lett pont 1 éve az is!..hoztak helyette vadi újat..mind 6db IDE vezérlő hibás volt..gyáriszéria hiba pech..
ergo nekem nem szabad februári hónapban alaplapot venni
már 3,8-nál tartok alapon, de lesz az még több is.
Használni meg úgy se akarom 3,2GHz-nél nagyobb értéken csak ha tesztelek 3dmarkkal.
[Szerkesztve] -
Flashget
félisten
válasz
kiskakas #358 üzenetére
Hi.
Mert ide Robyeger nem írt kénytelen voltam utánamenni a P4 topicba és ott kifejtettem bővebben
[link]
ott a (#3858) - (#3863) közötti hsz-ket olvasd.
most ez a lap ami lett helyette, behajigáltam minden hardvert, bekanócoztam ahogy kell és semmi xp újratelepítés csak a szükséges chipset, hang, lan, vga drivereket tettem rá a meglévőkre (mondhatni ez nagyon nem frankó dolog egy volt másik cuccra ráküldeni az újat, de nem akad eddig semmi)és nyomattam egy 2006-os tesztet szintén alapon.
Ezt produkálta a gigabyte alapon:
[link]
ezt meg az asus egy ilyen xp mellett.
[link]
szerintem ez no comment..ezenkívűl egy hardvernek nincs esze..nehogymá ő húzzon egy másik hardvert helyettem
berakom a vga-t és rögtön 551/1050-re lövibe miközben mindenhol tíltom ezt a dolgot, hogy alapon fusson a vga..aztán nagynehezen a rivatunerben elérem az 500/1000-et.
Vagy ha kicsit emeltem a procin..a 2006-os 3dmark teszt közben elszállt mint a győzelmi lobogó.most meg lefutott simán 3.0@3.6 csak a tápom karcsú ehhez a laphoz még.
nagyjából ennyi a történet -
Flashget
félisten
válasz
kiskakas #345 üzenetére
Az eddigi csúcsom alkalmával, amikor 4g-n fut a proci, a ramokat 2.0- ba rakom, igy olyan 520mhz-n mennek csak. Az FSB 266. Biosban ilyenkor 1.385V-ot kapott a proci, ill mind az fsb/pci-e/dimm +0.1V-ot.. feljebb nemszivesen emelném.
no ez nekem tökéletes segítség
eddig csak abitom volt és annak a biosa számomra jóval egyszerübbnek tűnik.
ennyi pénzért valóban verhetetlen ez a lap most a piacon.. -
Flashget
félisten
válasz
kiskakas #343 üzenetére
ahogy elnézem tök azonos lapunk, procink, memóink vannak
4-4-4-8 volt most 5-5-5-15 de kellene adni feszt a ramoknak...csak nem értem a biost még ennél a lapnál.
+0.1V, +0.2V stb...ez mennyi legyen a DIMM résznél?
aztán nálam a bios tökre nem úgy nézki mint ami a könyvben van illetve amit itt korábban írtak.(m.I.T.) rész nem így nézki nálam...pl. C.A.M. nincs is benne, hogy azt High-ra állítsam..
Aperture Size-ot 256MB-re emelném, de csak 128 a max...
ha emeltem a procit 266FSB-re nem indult el a gép, míg azt olvastam, hogy eddig lehet emelni fesz emelés nélkül.
F10-es bios van fenn. -
robyeger
addikt
-
Lalaland
tag
Helo!
Nekem 561es p4 van ami 3600os de 4,2 ig nincs gond ramok 745önde értelme nem sok.. mer semmivel sem gyorsabb
igy is a keresztmetszet a vga x800gto amit huztam inkább. Ja a procot alapon járatom 1,23 voltot kap az everest szerint és nekem is egy arctic coolerom 7 van. Mennyit kapsz 3dmák 05ben?
-
Tomijee
csendes tag
hello én most szeretnék váltani erre a lapra és kiváncsi vagyok a véleményekre...
ja és lenne egy kérdésem lehet elég hülye de : a sima ddr es ramot tudja kezelni attol függetlenül, hogy ddr2 kell bele ? egy Asus P4S8X-X lapom van és abban egy Asus Radeon 9600 XT/TD kártya ami ugye AGP PCI slot ba kell beletenni . szal a gigabyte lapba beletudom tenni ? vagy PCI-E es kártyá kell venni hozzá?köszi -
Orc
senior tag
Változó ,hogy hány volton megy egy presscot. Nekem pl: 1,3875 volt, neked 1,3. Hagyjad alapon, vagy vidd lejjeb ha azt akarod, hogy ne melegedjen annyira, de csak akkor növeld, ha tuningolsz. Egyébként ez az alaplap is kicsit kevesebb feszültséget ad a procinak, mint a beállított.
Nekem most 1,15 volton megy a 3.2-es prescott hiba nélkül és hűvösen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest