- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor343
tag
Nálam is ugyanez a helyzet, vettem 30 napos blessinget, meg a battle passt is és ugyan kaptam rengeteg karaktert, de egy olyat se amit igazán szerettem volna. De azt a karit amit bottal se piszkálnék meg, őt megkaptam 5x is.
Miközben haverjaim egy fillért se fizettek és már mind egy 5 csillagos karival menőznek.
Igaz lehetne már nekem is egy, csak nem néztem meg időben hogy működik a rendszer.
Ha 90 rollt megcsinálsz egy kategórián belül akkor garantáltan kapsz 5 start, én viszont össze vissza rollolgattam és hiába van már több mint 130, egyik kategóriában se értem el a 90-et.D013(435):
Szívesen elcserélném az accomat a tiédre, mert nekem pont Mona tetszik a legjobban!
(nyilván csak viccelek, mielőtt valaki reportolna account tradeért )Sirandrish(436):
Igen én is láttam már mindenféle videót, valaki több mint 5000 Amerikai Dollárt költött hogy megkapja a kedvenc karakterét, valaki meg a beginners wishből kapott 2db 5 start.
Nagyon random az egész és így én se vagyok hajlandó beleölni pár ezer Ft-nál többet.
A legkorrektebb rendszer az lenne ha fixen is meg lehetne venni a karaktereket, a szerencsejáték elemet kikerülve.Wierra(437):
Hát akkor marha nagy mázlid volt, becsüld meg ezeket a karaktereket.
Keqing az egyik legjobb DPS most a játékban, ha Monával összerakod akkor egy nagyon erős partyd lesz, mert víz és elektromosság kombókat tudsz nyomni. -
Jumbozorz
senior tag
- Fülkék nem jönnek újra. Én jelölöm a térképen, hogy hol voltam már, így oda nem megyek újra, ha van kulcsom
- Szerintem nem. Van 50 könyvem. (de reménykedem, hátha van valami extra kincs elrejtve bennük, szóval egyszer végigolvasom őket..)
- A Sigileket a városban lehet beváltani a gyémánt jelzésű embernél. Crafthoz ad materialokat(fegyver). (pl én ma egy 4 csillagos fegyőhoz vettem ott egy materialt, amit csak Boss dobna), szóval érdemes gyűjteni őket. -
Mike
veterán
Jaja taposabb ellenfeleknél rá kell szokni, hogy vegigporgeted a karakterek elementális támadásait. Én úgy vettem észre hogy a szél pl elég nagyot dob a sebzésen jég vagy elektro után
A nagy melák pajzsosnak meg fel kell gyújtani a pajzsátÉn most vagyok 15, de a karaktereim mind 20asok, csillagozva, egyedül a kék jeges srác nem, mert nincs sárga kövem
-
savior
őstag
-
saelin
veterán
Ilyen repedt világító kövekből kell valami energiát kiszabadítani és azokat a lámpáshoz kísérni. Eléggé feltűnőek, mert ilyen narancssárgás repedés van rajtuk.
Mike
Csináld a questek, főleg az Archon-t. Én az első arc végére lvl 20+ voltam. Meg használd el az original resin-eket activitie-kre.
scyllafren
Ezt láttam Redditen. Köszi hogy megosztottad itt, mert mocsok hasznos. Az advanced domain-ről Nem is tudtam. A farkas viszont bazi kemény. Oda kössétek fel a gatyát és vigyétek egy csomó kaját. -
saelin
veterán
Pedig szerintem ott is listázza. Egyébként Paimon menü (options) és character, majd itt a weapon opció. Amúgy ha valami jó fegyó kell, akkor haladj a story-val és majd kapsz smithing material-t. 60 iron és crystal ore-ból tudsz craftolni egy baszó 4-star fegyót. Battle pass lvl 30-on pedig választhatsz majd egy tetszőleges még baszóbb (azt hiszem 5 csillagos) fegyót. Az egykezes kard pl life stealt ad, de a többi sem rossz.
-
Mike
veterán
hát vigyél neki búzát a galambjaihoz
2 kérdés:
1. hogy lehet a sziklafalon lemászni? oké, lehet repülni, de hogy mászok le, ha már felmásztam?
2. hogy lehet karit szerezni? wish? és csak azt ami ott van? kinéztem magamnak még korábban a farkasos srácot (Razor), őt hogy tudom megszerezni? majd ha lehet "kapni", aztán vagy dobja a gép, vagy nem? (mint pl. a summoners war monjai) hmmm... ténylege miylen jó lenne egy ifriteket feldolgozó játék psre, mondjuk Tesarion történeteigazán megcsinálhatnák, a Com2uS-nak annyi a pénze mint a pelyva
-
saelin
veterán
Engem mondjuk már egy dolog idegesített:
- Bazi macerás lootolni, mert annyiszor kell megnyomni a négyzetet ps-en ahány item van a földön. De ez mondjuk hagyján ahhoz képest, hogy mozgás közben ezt még nehezebb kivitelezni.Nem tudom hogy ez bug vagy feature, de a loot gomb nem túl responsive.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged