- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
scyllafren #4938 üzenetére
meg a crit dmg-es sharpshooter bow.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
scyllafren #4714 üzenetére
Nem PvP
-
Roland861010
veterán
válasz
scyllafren #4604 üzenetére
Köszi,
Sehol sincs még c6-om majd 1 év múlva
Addig akkor ez jó lesz így. -
wandor0930
aktív tag
válasz
scyllafren #4575 üzenetére
Childe-t nem íjászként kell használni, neki az E-je osztja a brutál sebzést.
Viszont a hosszú CD miatt meg kell szokni a használatát.Így hogy van Qiqi-d is egy elég ütős páros ők ketten, Qiqi E-je majd Childe E-je gyakorlatilag azt jelenti hogy az ellenfeled 15mpig mozgásképtelen, hosszabb ideig meg nem is nagyon ajánlatos használni mert baromi sok lesz a Cd(kivéve persze ha biztosan le tudod ütni).
Childe meg Qiqi nálam tuti benne lenne (igazából benne is van
)a csapatban, ha a hatékonyság a cél akkor még egy pyro meg egy electro karit raknék be, suportnak Fischl E-je megintcsak szuper illetve Xianglingnek a Q-ja elég jó. Bár egyikük helyett én Ningguangot vinném inkább, nekem ő az egyik kedvencem.
Egyébként így nehéz javasolni, mert hiába baszó Childe is ha nincs hozzá fegyód és ez a többiekre is igaz.
-
csuzda
aktív tag
válasz
Noelle pajzs-tankjáról akkor tudok jó véleményt mondani, ha Venti banner alatt meglenne neki a C6. Most C5. Az utolsó constellation nagyon sokat dob rajta. Pontosan 2000 defje van most nekem Noelle-nek, annak a fele ATK lenne, az kegyetlen erősítés. Razor ultija azért tetszik nagyon, mert marad a sebzése fizikális, így mindent lehet vele ütni. Jeges karakterrel superconduct-ot előidézel, az csökkenti a fizikális ellenállását az ellenségnek és máris szét lehet szedni az ellenséget. Mellé raksz egy Xingpiu-t vagy Barbarát és a folyamatos víz+áram a nagyobb tömegeket szépen aprítja.
Childe át tud váltani kardra, illetve az ultija erős tudtommal. A passzívja miatt ajánlottam főleg, ami a party összes karakterének a Normal attack talentjét növeli eggyel.
Amúgy az ebben a játékban, hogy olyan csapatot építesz amilyet szeretnél, nincs megkötés. Ahogy neked bejön, úgy csinálod. Abyss már más kérdés. Én az ingyenes karakterekből ezeket húztam fel:
Xiangling: 80-ra, de megbántam, hogy nem energy recharge-os fegyverrel használtam, mert sokat nem sebez fizikálisan...
Kaeye: Szerettem, 80ra húztam, de neki is inkább ER kéne, mert ő se sebez sokat. Fagyasztani és super conductra tökéletes. Xianling-gal ketten ők a legjobbak az elektromos kocka ellen.
Barbara: Elég gagyi healer, supportnak se nagy szám. Burstje nagyon jó. Thrilling tales of... fegyverrel elég jó support lesz. (talán +48% ATK 12 secre)
Noelle: 80as szintű, de kéne a C6, mert láttam egy videót, amiben a srác az Abyss 12. szintjét kivitte egy Noelle-l és egy Ningguang-gal. [link]
A kezdő karit is ki kéne húzni, mert mind a kettő formájával lehet azért alkotni. [Anemo] és [Geo]Amber, Lisa szerintem a nagyon felejtős kategóriába tartoznak.
-
F34R
nagyúr
válasz
en azota melllozom amoita megvan Zhongli.. neha meg elviszem banyaszni a Claymore miatt.
-
csuzda
aktív tag
válasz
scyllafren #4573 üzenetére
Childe nem tudom milyen, lehet őt felhúznám. Én Razort szeretem legjobban, ő a main-em. Neki healernek Qiqi egész jó, superconduct meg is van, így többet sebzel az alap támadásával. Azt még 1 szinttel növelné Childe. Mellé Ningguang burst DPS-nek vagy Fischl support DPS-nek jó lenne.
Vagy esetleg a Melt, Vaporize kombót lehetne megtolni. Egy Childe + Xiangling burst durva lehetne.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
scyllafren #4512 üzenetére
Nincs Mona, meg azért annyira nem nehéz ez hogy ilyen-olyan csalafintaságokhoz kelljen folyamodnom
-
F34R
nagyúr
válasz
ize traveller geo cucca?
-
Sordoran
addikt
válasz
Igen? Ez izgi, nekem van Mona is, és Hu Tao is blink-el lényegében, bár ez utóbbit beidőzíteni esélytelen. Ayaka lesz még Mona-hoz hasonló, de itt ez nem segít.
-
Jappán
tag
válasz
scyllafren #4466 üzenetére
Hmmm végülis igazad van. Visszagondolva volt, hogy egyszerre több szintet emelkedett a wl nálam is. Mondjuk azt még tudtam kezelni. Valószínű szimplán csak láma vagyok a dolgokhoz azért nem sikerül értelmes sebzéseket kicsikarni a karaktereimből
-
csuzda
aktív tag
válasz
scyllafren #4466 üzenetére
A frissítés egy hasznos újítása, hogy lehet csökkenteni a WL-t. Így most már fontos a minél nagyobb AR, mert hátránnyal már nem jár.
-
wandor0930
aktív tag
válasz
scyllafren #1874 üzenetére
Igen, meg wierra is, mert én megtaláltam, csak ő nem engem.
-
Mike
veterán
válasz
scyllafren #1874 üzenetére
én igen
-
stuka20
senior tag
válasz
scyllafren #1731 üzenetére
Ez melyik event név szerint?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
scyllafren #1731 üzenetére
Az egy karakter 80-ról olyan 88ra
De tény hogy elég durva mennyiség, ahhoz képest hogy milyen egyszerű megszerezni -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
scyllafren #1696 üzenetére
Akkor igen, de ha idő spórolás miatt másnapra taraznad be, akkor nem érsz vele semmit. Marmint nyilvan de, csak akkor nem számít bele.
Mondjuk úgy akkor a hetibe beleszamolodik -
wandor0930
aktív tag
válasz
scyllafren #1696 üzenetére
Persze tudom, én is így csinálom, csak Mike-nak írtam a tisztánlátás végett.
-
Mike
veterán
válasz
scyllafren #1692 üzenetére
tehát a condensed resinért 2x annyi cuccot ad.
-
Mike
veterán
válasz
scyllafren #1677 üzenetére
Hogy mi?
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
scyllafren #1677 üzenetére
Ez igaz amit mondasz a viragra, de a BP heti quest miatt érdemesebb a 20as resinest nyomni (szerintem)
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
scyllafren #1671 üzenetére
Ja lehet az a gond, hogy a fő Story helyett az Archon questekkel próbáltam meg előre haladni először.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
scyllafren #1669 üzenetére
-
Mike
veterán
válasz
scyllafren #1580 üzenetére
köszi, de így volt már a 25 is. mit össze kerestem, hogy mitől ragadt be a szintem.
-
Ventur@
senior tag
válasz
scyllafren #1580 üzenetére
Ha ezt az infót hamarabb tudom, akkor a fene sem gyűjtögeti az AR xp-t, meg farmolgatok. Én most szívtam meg, mert megcsináltam a WL szintlépő küldetést....és hát nem jártam jól
. WL3-on volt, aztán annyi xp-t összegyűjtöttem, hogy WL5-be kerültem. AR35-ről AR41-re és csak egy kicsi hiányzik a 42-höz. Aztán most meg lesek, mint aranyhal az akváriumban, hogy minden sokkal nehezebb. Csodás
.
De így legalább összejött egy 10-es wish-re a primogem
. Ez is csodás
.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
scyllafren #1528 üzenetére
Működik az..
Itt a link.. -
Mike
veterán
válasz
scyllafren #1400 üzenetére
nem találom a nyomorultat és lejár az idő
inkább kiléptem -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
scyllafren #1122 üzenetére
A mailcím lenne a legkevesebb. A gond az hogy úgyse elégednék meg egy 5 csillagossal, ha már reroll, aztán állandóan kezdeném előlről.
Szerencsére eszembe sem jut, pedig ritka szarul nyitok, de ez van -
Mike
veterán
válasz
scyllafren #962 üzenetére
Amber nekem nagyin nem vált be oké, néha meggyűjt valamit, de különben teljesen használhatatlan. bár igaz, lehet azért mert nem vagyok egy célzóbajnok kontrollerrel (meg lehet állítani kellene a célzáson, mert finom mozdulatra is ugrál a célkereszt)
-
Mike
veterán
válasz
scyllafren #535 üzenetére
köszi!
-
Mike
veterán
válasz
scyllafren #532 üzenetére
tudom mi a refine, az összes fegyvert felhúztam amit tudtam. én az 5*-os fegyverekre lettem volna kíváncsi, ha egyáltalán létezik olyan
-
Mike
veterán
válasz
scyllafren #505 üzenetére
Naja, a 4-es fegyverek hátránya
Létezik különben 5-ös fegyver? -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
scyllafren #505 üzenetére
Mindig tanul valamit az ember
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
scyllafren #501 üzenetére
Rank 5re? Az mit jelent? lv 80-100?
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
scyllafren #407 üzenetére
Mijaza reroll?
-
saelin
veterán
válasz
scyllafren #248 üzenetére
Lisa.
-
Mike
veterán
válasz
autoaim hogy? vagy amikor csak lődözöd?
-
Over567
aktív tag
válasz
Diluc-Főkari-Barbara-Fischl
De szerintem valami nem jó -
Mike
veterán
válasz
scyllafren #216 üzenetére
Ez mit jelent? Aznap esik wishből?
Vagy ezen a napokon ők erősebbek? -
Joccc07
addikt
válasz
scyllafren #154 üzenetére
Mindegy mert valószínűleg valami függőség miatt nem indul el a program. Vagyis 1x elindult aztan xeltem azóta nem megy.
-
Joccc07
addikt
válasz
scyllafren #151 üzenetére
És GhostPetya: ja mert, hogy amúgy ez egy ps4 játék. Azért? De amikor átállítom akkor xbox kont jelenik meg.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
scyllafren #151 üzenetére
Jaja, én is erre akartam kilyukadni.
-
saelin
veterán
válasz
scyllafren #92 üzenetére
Picsába, írnék valamit de nagyon spoileres. Valaki kérjen már Spoiler tag-et a topikba.
Mike
Szerintem nincs. Az ilyen pici topikok általában gazdátlanok. -
Mike
veterán
válasz
scyllafren #92 üzenetére
úgy könnyű
-
Sordoran
addikt
válasz
scyllafren #46 üzenetére
PS4-re nem kell ilyen, mivel ott nem tudod a rendszert buherálni (amit lehet, az meg nem napra kész OS, tehát ott nem tudsz internet nélkül játszani se), meg cheat programot használni sem tudsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest