-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
Sterilzona #25454 üzenetére
Én csak kikapcsoltam az értesítéseiket, de le is tudod tiltani őket messengeren.
-
RedCactus
senior tag
válasz
Sterilzona #20747 üzenetére
Lehet, hogy lemerült.
-
RedCactus
senior tag
válasz
Sterilzona #20738 üzenetére
Nem kéne neki világîtani, de ezt te is érzed!
-
pvt.peter
őstag
válasz
Sterilzona #17957 üzenetére
-
cidalain
veterán
válasz
Sterilzona #17957 üzenetére
Ezt meg kuponozni?
Csomo helyen latok ilyet. Ez az a cucc ami serceg, ha nekirepul a bogar. Szerintem nem csak szunyogra jo. -
dugesz77
őstag
válasz
Sterilzona #17825 üzenetére
Igazándiból nem éri meg vele vesződni. Mire megveszed hozzá a töltőt+cellákat vehetsz egy aldis vagy Lidl kisgépet 10 körül ami 3 év garanciával szinte ugyan azt tudja. Ha csak nem több géped van vagy nagyobb értékűek. Ha komolyabban érdekel PM-ben keress meg.
-
cidalain
veterán
válasz
Sterilzona #17692 üzenetére
Videómegosztóra kell feltöltened (Youtube ajánlott), majd a videó linkjét kell megadnod értékelésnél.
Figyelj arra, hogy a YT videód publikus legyen, esetleg nem listázott; a privátot nem látják ugye.Én kb 30 másodperceseket szoktam feltölteni, ha nagyon olyan termékről van szó, amit nem lehet videózni, már ennyi is elég bőven. kiveszem a dobozból, és körbeforgatom a kamera előtt. Saját példa
-
bul07
nagyúr
válasz
Sterilzona #17601 üzenetére
Igen az amit édesapámnak rendeltem
Elég hosszú és nem is vastag a anyaga,Nem volt rá akkor kupon
-
bul07
nagyúr
válasz
Sterilzona #16916 üzenetére
Nekem például egy 1TB-os hever a polcon már majd 3 éve, laptopomból vettem ki mert SSD tettem bele
Volt már egy "bunda" csak haver is vett laptopot cseréltem a HDD-t SSD-re és átadtam neki, és azóta nem vettem másikat de ezt már rég kinéztem és azt a 950Ft-ot megérte nekem
Amúgy ha véletlen a PC-be megadná magát a 2TB-os akkor majd azt fogom beletenni adattárolásra
-
cidalain
veterán
válasz
Sterilzona #16916 üzenetére
noti hdd kell bele. mérettől függően már 3-4k-ért is kapsz belevalót.
ok ennyiért jellemzően 250GB alatti használt, de jó állapotú HDD-t tudsz venni itt a hardveraprón pl.nem feltétlenül slágertermék, de több olyan eset is van, amikor jobb/olcsóbb ilyenen tárolni az anyagot, mint pendrive-on. pl ha sok az anyag, akkor kb 64 gigától felfelé már nem éri meg a pendrive, egy 500 giga körüli hdd már olcsóbb is. fontos anyagok tárolása esetén a hdd biztonságosabb, álltában nem tud elromlani.
-
cidalain
veterán
válasz
Sterilzona #16845 üzenetére
oda kell kattintani be kell írni a kódot, és meg kell nézni hogy olcsóbb e még.
most tényleg az az elvárás, hogy más nézze meg neked? -
promagus00
tag
válasz
Sterilzona #16845 üzenetére
biztos van,csak lehet már nem olyan olcsón..
-
WestBam
senior tag
válasz
Sterilzona #16608 üzenetére
A blogomban megkapod erre a kérdésre a választ. De egyébként az a véleményem, hogy nem. Ha van bontott akkud akkor megéri vész-vész tartaléknak.
-
Sanki
addikt
válasz
Sterilzona #16275 üzenetére
Nem annyira új az, ha jól láttam már előző hónapban is lehetett gyűjteni (nekem valamiért nem frissült és hónap végén vettem észre) .
-
bul07
nagyúr
válasz
Sterilzona #15596 üzenetére
Videót a youtube kell feltölteni és a linkjét kell beilleszteni , a címe legyen a termék neve
-
Krogoth
senior tag
válasz
Sterilzona #15592 üzenetére
My orders résznél a termék melett van egy Confirm Receipt. Ott igazolod le, hogy megérkezett. Ha ez megvan, akkor ugyan úgy a termék sorában Reviews-re kattintasz (ez csak a megérkezés leigazolása után lesz elérhető)
Ott szövegelsz és feltöltöd a képeket, videót. -
bul07
nagyúr
válasz
Sterilzona #15592 üzenetére
Ne csak megjöttnek jelöld hanem értékeld is a terméket képel videóval és kaphatsz valamennyi pontot érte
Amúgy
My Orders és ott a rendelésednél van olyan hogy Confirm Receipt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- borg25: Kórházi beszámoló
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest