- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DIEGO15
őstag
válasz
Real_Necro #31103 üzenetére
hol és hogyan lehet pörgetni?
-
Tony21
tag
válasz
Real_Necro #31103 üzenetére
Pörgetős az komoly, napok óta mind a 6 pörgetés sorry ...
-
válasz
Real_Necro #26538 üzenetére
Törölve lett, ez már marad.
-
Masooo
aktív tag
válasz
Real_Necro #26458 üzenetére
Én keveslem a kuponokat, illetve inkább olyan, hogy mindig v majdnem, ugyanazokra a termékekre van kupon, mind pedig nem jelenik meg sem itt sem ott. Nem néztem utánna, hol jelenik meg minden kupon naponta, mert nincs tárgy fétisem, így csak azt rendelem ami számomra hasznos is, de fura, hogy ismétlődnek a kuponok.
-
IldiH
tag
válasz
Real_Necro #26455 üzenetére
Mert az már régen nem e-bay-es, hanem occcsó topik és mindenféle kupont hoznak oda, így a GB-set is
de csak azért előztél meg, mert hejjesírást javítottam
-
Masooo
aktív tag
válasz
Real_Necro #26455 üzenetére
mert az nem csak ebay topik azért
ezt amúgy le is írták, engem is meglepett mikor ebay miatt odamentem, de igen van ott minden és ez így jó is.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #26236 üzenetére
Ez gyors volt, ma mar utra is kelt franciaktol a csomag. Ugy latom utolsok kozott sikerult elnem a lehetoseggel.
-
válasz
Real_Necro #26114 üzenetére
Igen.
-
ace22
tag
válasz
Real_Necro #26023 üzenetére
November 2X körül nekem is hiányzik egy rendelésem, előtte-utána rendeltek megérkeztek...
Ez az utolsó infó: "Dec 9, 2017 04:52 Customs clearance HUNGARY"
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Real_Necro #25255 üzenetére
Nem, European Regions.
Köszi!
Neked is, ZsoltG60
-
AcCEsS
senior tag
válasz
Real_Necro #23980 üzenetére
Én is csak a Google találatainak segítségével tákoltam össze a rendszert, de nem bonyolult, böngészőből kezelhető. A kiindulási pont a Domoticz honlapja, ott rengeteg infót találsz a telepítésről és a beüzemelésről. Egyébként nyílt forráskódú és ingyenes rendszer, ami számtalan okosotthon hardvert ismert, pl a Xiaomi Gateway az egyik ilyen. A komplexitása a különböző rendszerek összehozásából adódik. Itt egy nem túl szép mintakép [kép] az én rendszeremről, ez a házunk négy szintje, a pincétől a padlásig, benne a Xiaomi szenzorokkal és egyéb cuccokkal...
Ja, és ez csak egy lehetőség a sok közül, mert ott van pl. az OpenHAB, vagy a Home Assistant rendszer is, szintén ingyenesen...
-
Vtibike496
csendes tag
válasz
Real_Necro #23807 üzenetére
Semmi infot nem találtam róla h ez melyik típus, stamina platinum?
-
sepsi0
őstag
válasz
Real_Necro #23910 üzenetére
De akkor is 150 dolcsi...
Ez kell neked, ezt vedd.Tudja amit szeretnél és 11eft, igaz nem kapcsolodik a gatewayhez, de telefonnal kommunikál. [link]
Vagyis bocs, azt veszel ami neked kell és akarsz, elnézést!Gondolom egyszer csak piacra dobják a CO érzékelőjüket... Én is majdnem megvettem, még jó hogy kérdeztem, igaz a cirkónk gázos...
Ja elvileg ehhez van kupon is....
-
sepsi0
őstag
válasz
Real_Necro #23898 üzenetére
Ezt már volt szerencsém kitárgyalni az okos otthonos topikban....
Sajnos ez "Xiaomi MiJia Honeywell Gas Leak Detector White" elvileg gáz érzékelő (földgáz, pb gáz) és nem CO! [link]
Megtaláltam ezt valahol a gyártó oldalán is, de most nem.
Bár most olvastam, miközben írok, de már bezártam, hogy "jelez ha nagy mennyiségben érzékeli a robbanásveszélyes CO gáz jelenlétét"Biztos lesz, de most nincs CO érzékelö, de cáfolj meg ha nincs igazam, mert rögtön rendelem.
Kuponok privátban."Nekem a 4 literes átfolyós vízforraló tetszik, ami most kuponnal 200$ helyett 150$: [link]
Kupon: XVMISW"Szerintem ez iszonyat drága, de ha kávéfőző lenne. már úton volna felém EU Expressel
150 dolcsiért tud időzítve vizet forralni? Ilyet tud az 5 éves Hajdu bojlerem is és még gateway sem kell hozzá.... -
AcCEsS
senior tag
válasz
Real_Necro #23896 üzenetére
Ez nagyon klassz!
Köszi az infót és gratula a megoldáshoz!
-
sepsi0
őstag
válasz
Real_Necro #23888 üzenetére
Magic Cube nekem is lesz, csak várom a fizetést, holnap lesz
most is van kuponnal 9,99$-ért.
Érzékelő, 23$-ért vettem.
Be lehet állítani az érzékenységét. Iroda, dohányzó helység, ipari környezet.
Kipróbáltam, ráfújta a cigi füstöl, egyből jelzett, alig tudzam a riasztást lelőni. Jelzett a gateway és az érzékelő. Nyílt lánggal nem próbáltam, mert csak vihargyujtóm volt akkor.
Nekem azért kell, mert van a nappaliban egy kandallónk. Leginkább Co2 érzékelő kellene a cirkó miatt, de az ugye ni sajomi.
Mit írhatnék? Könnyen csatlakozik, füdtöt érzékeli egyből, riaszt, elvan nem kér enni... Van rajta önteszt, lehet időzíteni, milyen gyakran futtassa le. Ennyit nekem megért, de csak azért, mert Xiaomi bu.i lettem én is. Már nézegettem a törcsit, pólót, kabátot, asszony a robotporit, kávéfőző kéne nagyon okosba. Ami reggel 5:30-kor bekapcsol és csak kimennék meginni, vagy megtehetné azt is helyettem.
Nem, kicsit sem bu.ultam bele én is
És ahogy néztem egyre jobban jönnek az új dolgok, amik még érdekelnek is. Pl AI Speaker majd angolban, lézer proji majd olcsóbban, esetleg tv, bidé,....
Vedd meg a füstérzékelőd, mihamarabb!!!!!!!Ja ma jött meg a Xiaomi okos (wifis) hosszabbítóm, hááát.... nagynak nem mondható még nem üzemeltem be, de holnap rendelek még
. Ez 4500ft,a tesobak egy sima 6-os elosztó 2500ft,igaz ez nem főldelt.... De wifis....
-
AcCEsS
senior tag
válasz
Real_Necro #23888 üzenetére
A vízérzékelő feladására én is várok, tényleg a megrendelés óta nem történik semmi, pedig október végén rendeltem meg én is. A füstérzékelőről szóló beszámoló engem is érdekelne, de a power socket EU verzióra történő átalakításáról is szívesen olvasnék infókat.
Hogyan oldottad meg? Milyen típusú elosztóba építetted be? Nagyon nehéz volt kivitelezni? Néhány fotónak is nagyon örülné(n)k! Esetleg privátban megkereslek ez ügyben...
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Real_Necro #23890 üzenetére
Igen ezt láttam, a fura, hogy minden előtte lévő és utána való rendelésem szinte azonnal shipped out. Ez meg, nem tudom mit csinál az eladó, lapít mint xar a fűben.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Real_Necro #23856 üzenetére
Bizony!
A biciklis postás így azt is kihozza, amit egyébként autóval kellene
Ha nem vagyok itthon, beadja a trafikba alattam.
Tegnap is szólt, hogy megjött a hátizsákom, de a sok csomag miatt csak csütörtökön-pénteken hozná a kocsi, de majd ő kihozza ma.
Havi 1 ezrest bőven megér, semmiért nem kell becammognom a postára. -
Tommmysun
aktív tag
válasz
Real_Necro #23821 üzenetére
Kérdés, hogy a lámpába hogy kell beszerelni
... de valóban szerencsésebb lenne, ha mindenhol lenne rajta szellőzés .... de leginkább normális elektronika, legtöbbször az hal meg nem maga a LED
.
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
Real_Necro #23817 üzenetére
Van az alján 6 kis szellőző furat, de úgy látszik ez kevés neki.
Pedig alig volt használva kb ha összesen a 2 hét alatt ment vagy 3-4 órát. Na mindegy ment a ticket, remélem azért a többi tovább bírja.(#23821) Real_Necro
Akkor kell vennem hozzá kettő álló lámpát -
Shingen
addikt
válasz
Real_Necro #23807 üzenetére
Köszi ez hasznos volt.........
-
hunaqua
addikt
válasz
Real_Necro #23805 üzenetére
AA is van,vagy csak AAA ?
-
Krogoth
senior tag
válasz
Real_Necro #23300 üzenetére
Kíváncsiságból rányomtam, hogy milyen szállítási lehetőségek vannak
(#23298) bertokl (#23299) maroni
-
wierra
senior tag
válasz
Real_Necro #23287 üzenetére
Lelkesen várom a tapasztalataid az átépítéssel kapcsolatban. Lehet, hogy egy blogbejegyzést is megérne. -
wierra
senior tag
válasz
Real_Necro #23270 üzenetére
'Apa sárga irigysége vagyok.'
Hamarosan nekem is érkezik a GW.
A socket hogyan lett áthenkölve? -
Cabrio
aktív tag
válasz
Real_Necro #23230 üzenetére
Pont ezt csinálom, de mégsem akar működni
-
Cabrio
aktív tag
válasz
Real_Necro #23024 üzenetére
Dafang kamerát hogy sikerült beüzemelni neked? Most jött meg és nem sikerült eddig mi home appban. Próbáltam már Szingapúr és mindenféle beállítást de semmi... Elkezdi telepíteni, néha meg is jelenik, de nem indul el...
-
wierra
senior tag
válasz
Real_Necro #21927 üzenetére
Ha így is van, az mennyire befolyásolja a keresés funkció használatának mellőzését?
A mobil nézet egyébként a tartalomfogyasztásra használatos. Nem annak gyártására.
Másrészt az esetek nagytöbbségében én is mobileszközről írok. Teljes nézetben tudok linket is beilleszteni és az ékezetes betűkkel sincs gondom.
Tök ügyes vagyok, nemde? -
bertokl
tag
válasz
Real_Necro #21881 üzenetére
A GBAT1027 még működik rá, de mivel te nagyfelhasználója vagy ezeknek a xiaomi érzékelőknek, lehet hogy már használtad.
(Megoldás lehet egy másik regisztráció. Nekem a banggoodon van kettő ugyanazzal paypallal és kártyákkal, megy mindkét acc.)
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
Real_Necro #21873 üzenetére
POLAND Only
De ha pontozod, akkor 6.33$-ra le tudod nyomni.(134pont)
-
FingR86
őstag
válasz
Real_Necro #21873 üzenetére
minden ország külön kap kódokat naponta. szinte ugyanarra a termékre de más más kódok más más régiókra vannak korlátozva.
vannak univerzális kódok amik mindenkinek működnek, de ez csak a lengyeleké. -
AtiSnatch
aktív tag
válasz
Real_Necro #21868 üzenetére
Gondolom olyan kupont akartál érvényesíteni, ami csak másik országban érvényes.
Mi volt a kupon?
-
Dominó85
addikt
válasz
Real_Necro #21855 üzenetére
Hja, csak az isten verje meg őket a feketén való írással... csak azért nem vettem, mert munkahelyen nem tudnám használni. Nem elfogadott szín a fekete.
-
cidalain
veterán
válasz
Real_Necro #21855 üzenetére
tegnap volt 1.11-ért. de csak egyet tudtam venni.
-
qqzs
őstag
válasz
Real_Necro #21760 üzenetére
Neked megy a kamera? Nekem csk mihomebol a kepe latszik de sajat pluginje nem indul el
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
Real_Necro #21543 üzenetére
-
trebrona
nagyúr
válasz
html után már ne legyen semmilyen egyéni azonosító.
-
agroman
aktív tag
válasz
nem affil link?
-
retesz147
addikt
válasz
Real_Necro #21509 üzenetére
tesztalany...Majd beszámolsz róla?
andrisbandi: Mennyi az előfizu?
Még egy olyat kellene megtudnom, hogy amikor az ajtó nyílik, a kamera csak akkor kapcsol be/kezd el felvenni(sd-re, felhőbe, küldi az értesítést).
Azaz napközbe tök felelsleges, főleg este zuhanyzás után nem szeretném magam bárhol is visszalátni, ha netán feltörnék a saomi rendszerét
Meg a robotporszívó is cirkál, arra nem kellene, hogy bejelezzen. Csak akkor amikor az ajtó nyílik, akkor lenne rögzítés, lehetőleg felhőbe, ha leütnék, tudjam akkor is megnézni mi történt. -
retesz147
addikt
válasz
Real_Necro #21506 üzenetére
Hát ez az, zavar van az erőben
Vennék mást is, csak a többi kamerának a kinézete nem tetszik. Xiaomi meg tetszenek, csak vegyes a tapasztalat.
-
retesz147
addikt
válasz
Real_Necro #21504 üzenetére
Igen, de a kamerák (némelyik) a szerver miatt nem működnek. e-bay topicban épp ma volt róla említés útján szó...
-
retesz147
addikt
válasz
Real_Necro #21502 üzenetére
Ez működik kishazánkban? Mert egyes darabok csak hackelve...
-
wierra
senior tag
válasz
Real_Necro #21370 üzenetére
"Szerintem nem volt még, de ezzel a módszerrel lesznek magyar online rádiók is a gateway-ben. HOST fájlt kell szerkeszteni. Én csak egyszer állítottam be - ismeretlen DNS-ek nem a kedvenceim
- letöltöttem a listát, beraktam a kedvencekbe ami érdekel, majd visszaállítottam az eredeti HOST fájlt. Működik, van sok magyar, meg értelmesebb külföldi csatorna is." - nzoli (MIUI.hu)
-
Nikaré
őstag
válasz
Real_Necro #21365 üzenetére
Köszönöm!
Hogy ez miért nem megy Mi Home -al ??? -
kispalsz
tag
válasz
Real_Necro #21360 üzenetére
Erről beszélünk, ugye?: https://www.gearbest.com/alarm-systems/pp_345588.html?wid=37
Ez tud beszélni? Olyanra gondolok, hogy fix mp3-at felveszek, rátöltöm a rendszerre, és bizonyos esemény hatására azt lejátsza.
Én domoticz rendszerrel akarom összehozni ( elvben lehet) , csak ez a hanglejátszás funkció nagyon jó lenne.Látom, hogy van benne rádió is, rá lehet bírni a magyar ip alapú rádiókra könnyen?
A másik, hogy próbálok tisztán látni, a xiaomi smart rendszerek között, de nem nagyon megy.
-Van ugye a fent említett: Xiaomi Smart Home Multifunctional Gateway, ez Wifis és Zigbee képes
-Van a Xiaomi mijia 6 in 1 Smart Home, erre csak Wifi-t látok írva.
-Van a Xiaomi mijia Smart Home Aqara Security Kit , az Aqara, itt tényleg más a központ.Most ha a központokat nézzük, akkor 2 vagy 3 fajta van. Van smart és smart aqara?
-
Nikaré
őstag
válasz
Real_Necro #21362 üzenetére
Pontosan melyik ez a hőmérséklet érzékelő?
-
sambenez
addikt
válasz
Real_Necro #21360 üzenetére
Mire használod a 8 hőmérséklet érzékelőt? Vezérelsz valamit, vagy csak nézegeted hol hány fok van?
-
kispalsz
tag
válasz
Real_Necro #21340 üzenetére
Ezt csak a xiaomi központjával, gateway eszközzel, vagy más központtal is lehet használni?
Ha xiaomi központot használsz, hogyan oldottad meg a konnektorba való dugást? Nekem a "kínai" dugvilla, ha adapterben használom, pl xiaomi porszívóhoz kaptam ilyet, szabályosan lötyög az átalakítóban. Gyorsan át is szereltem egy EU dugóra. De a xiaomi központi egység dugója, ha jól látom nem cserélhető.
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
Real_Necro #21342 üzenetére
Kösziiii
! Meg is rendeltem gyorsan!
A vicc, hogy ezt a kódot tegnap már próbáltam, de nem működött (lehet, hogy a HK raktáron lévőre próbáltam csak, mert arra most sem jó), aztán most megint rápróbáltam, hátha vannak csodák.... és működött
.... igaz vissza rakta az "eredeti" 420$-os árat és arra adott 140$ kedvezményt, de még így is 280$ lett 299$ helyett és az is valami (csomagbiztosítással, meg EU expressel 289).
Most már csak azon izgulhatok, hogy működjön ez az EU Express móka
.... mert ha megfogják, akkor csúnyán ráfaragok
!
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
Real_Necro #21340 üzenetére
Sziasztok!
Ezzel a Xiaomi robotporszívóval szemezgetek egy ideje! Várom, hogy igazán jó áras legyen. Egyszer már volt jobb áron is, de arról persze lecsúsztam. Szerintetek érdemes még kivárni, vagy esetleg valaki nem tud kupont rá, amivel a 299$ még tovább csökkenthető?
Real_Necro bocs nem neked akartam válasznak írni.
-
bul07
nagyúr
válasz
Real_Necro #21273 üzenetére
Mi a pontos neve a cuccnak
-
bertokl
tag
válasz
Real_Necro #21273 üzenetére
Szerintem nincs most, (legalábbis én nem találok,) de appból vásárolva 26.99, amit le tudsz pontozni 19 környékére. (Feltéve, hogy pontmilliomos vagy.)
-
bul07
nagyúr
válasz
Real_Necro #21186 üzenetére
Igen akkor csomagból
Amúgy nekem is csak 3-4 kamu fiókom van
BG-hez is kell a napi 20pontért(54 nap alatt összejön 1080pont ami egy 10/5 kupon) -
Druss
tag
válasz
Real_Necro #21186 üzenetére
Akkor majd a csomagból derül ki, ha megkaptad
-
bertokl
tag
válasz
Real_Necro #21168 üzenetére
A Xiaomi MiJIA Night Light-ra ez működik:
"GBMIJIAYES"
A Xiaomi Mi Smart WiFi Socket - ZigBee-re meg ez, de úgy látom nem EU csatlakozós:
"ROSTYMISO"
-
sepsi0
őstag
válasz
Real_Necro #21168 üzenetére
11NOV628
VízszenzorraLámpa XYBLAMP (de ez tegnapi)
[link] -
válasz
Real_Necro #16336 üzenetére
Úgyis kinyírtam már a stresszlabdát, köszönöm a tippet.
-
cris78
őstag
válasz
Real_Necro #16336 üzenetére
Ezt muszáj volt ebédidő előtt....
Ha menő akarsz lenni, csináld így: [link] -
válasz
Real_Necro #16332 üzenetére
Igen már annyi.
-
válasz
Real_Necro #16328 üzenetére
Kosárba jelzi az új árat.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Real_Necro #16328 üzenetére
Szintén ugyanez van nálam is....
Visszaugrik mindegyik frissítésnél 5 perc körüli időre...
Ráadásul, ha több fülön is meg van nyitva ugyanaz az oldal, akkor mindegyiken más számláló megy éppen.
-
válasz
Real_Necro #16325 üzenetére
Reggel 9.
Xiaomi toll jó áron, és a betét is. -
válasz
Real_Necro #16325 üzenetére
Az ILIFE Home úgy ahogy írod, később indul majd.
-
válasz
Real_Necro #16145 üzenetére
Már össze is raktam.
-
Criminal017
őstag
válasz
Real_Necro #16145 üzenetére
Nekem tegnap kellett bemennem a postára érte, de még nem volt időm összerakni...
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #15664 üzenetére
Ma erkeztek meg a csetreszek.
Macska nagyon tetszik fiamnak, rohamosztagos gagyi, mf bazinagy, meg most sor is csak dobozos van itthon, rago megrazott, holnap lesz mivel szivatni kollegakat. -
Imy
veterán
válasz
Real_Necro #16106 üzenetére
Az egy jó ideje annyi.
Nekem csalódás volt a toll... Nem vékony, és ilyen filc szerű. Nem mondom hogy rossz, de nem is jó....
-
opti06
aktív tag
válasz
Real_Necro #16005 üzenetére
-
Beni2360
félisten
válasz
Real_Necro #15832 üzenetére
FM rádió van, de minek, csak 1 csatornát talált - csak csendben félve megkérdem, bedugtad a jack kábelt rádiózásnál?
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Real_Necro #15669 üzenetére
Jah én azt tudtam hogy sörnyitó is
, hasznos tud lenni az ilyen kis cucc, mondjuk nekem az öveim is olyanok, hogy a csat mögött ki van vágva ott is sörnyitónak
. Amúgy te melyik színűt rendelted Bronze vagy a Gun Metal?
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Azt a Millenium Falconos kulcstartót én is nézegettem már
-
válasz
Real_Necro #15666 üzenetére
Dettó, sőt imádja az ilyen kütyüket.
Gyerekek le se.... -
válasz
Utolsó kettő van, másik kettö megvéve.
-
válasz
Real_Necro #15662 üzenetére
Linkeld plz, most se volt időm átnézni.
-
válasz
Real_Necro #15426 üzenetére
Köszi, mindenből vettem, de minek?
-
Criminal017
őstag
válasz
Megint több pénzt költöttem, mint amennyit gondoltam mára... (~0 USD)
-
cris78
őstag
válasz
Elem tartó dobozka.
-
maestro87
őstag
válasz
Real_Necro #15349 üzenetére
Pedig a kuponnal átváltott 3.33$-ra, de nekem a hülye wallet miatt nem lett meg. Nem tudom alapból miért van bepipálva, hogy a wallet-et is használja. Mondjuk nem lenne gond, ha nem kellene hozzá még a jelszót is bepötyögni.
-
Allien
veterán
válasz
Real_Necro #15168 üzenetére
Akkor meg A999, oszt csókolom. Azért kb 4-6 év körül adható talán oda gyereknek ilyen autó.
-
Allien
veterán
válasz
Real_Necro #15163 üzenetére
Az a kaijun nagyon gyengusznak néz ki. Távja kifejezetten veszélyes a kiálló bot antenna miatt. Gyerek megállítja, és tologatni fogja. Kb első pár órát ha kibírja, akkor mázlid lenne. Az A999 re,ek darab. Nem túl nagy, nem kicsi, de legalább strapabíró. Mekkora a gyerek?
Ha felborítja, az ciki lenne.
-
üszök
őstag
válasz
Real_Necro #15163 üzenetére
Nagynak nem mondanám,15 centi a teljes hossza.
-
üszök
őstag
válasz
Real_Necro #15160 üzenetére
Ez kicsit drágább autó,de propocionális a vezérlése,átmegy küszöbön,elmegy szőnyegen,van lassabb gyorsabb fokozat, 10-12 perc játék fél óra töltés.
Az everbuying-nak valszeg van köze a GearBest-hez vagy fordítva, mert a pénzek mintha egy névre mennének.
amúgy megbízható bolt én már vásároltam ott. Az autó meg out of stock nálam. -
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #15139 üzenetére
Mar a rendelesnel tartottam de feltunt, hogy csak dhl szallitas van es nem is olcson.
Ellenben megtalaltam ugyanezt itt: [link]Ismeri valaki? Megbizhato bolt?
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #15138 üzenetére
-
válasz
Real_Necro #15130 üzenetére
Azóta több lehetőség is van,sokáig folyamatosan tolták a kézbesítési határidőt,de kivártam.Amikor kifizettem,csak DHL szállítás volt.Pedig már leveleztünk is,hogy lehet visszakérem az utalt összeget-de úgy voltam vele,jó kedvezménnyel inkább megvárom,nem sürgős az érkezése.
-
válasz
Real_Necro #15123 üzenetére
Most néztem videót, nagyon komoly.
Nem is figyeltem, hogy ez ilyen.
Kell! -
válasz
Real_Necro #15106 üzenetére
Nem csalni akartam,ahogy írtam az is több 22 euronál.
-
válasz
Real_Necro #15102 üzenetére
Nem véletlenül kérdezem,mert ahogy írtam,a GB-s számla nem a valós összeget tartalmazza-vajon miért??
Ha azt küldeném be,nem fogadnák el?Mondjuk az is több,mint 22 euro. -
válasz
Real_Necro #15092 üzenetére
Itt nincs is vám,ha jól láttam a táblázatot,csak ÁFA.
Aki csinált már ilyet,segíthetne,nekem ez az első ilyen,az összefoglalóban nézegettem,de nem tiszta minden.DHL.től mailban jött a tájékoztató,meg hogy mit is kell visszaküldeni.
A termékről a számla az,ami a rendeléskövetésnél van Download Invoice?(az nem teljesen ugyanazt tartalmazza,amit én fizettem)
A termék pontos magyar megnevezése:itt a típus pontos neve kell gondolom.Igen,a dhl 6000ft+áfa is ott van.Már lassan több lesz,mint maga a cuccos.
-
válasz
Real_Necro #15066 üzenetére
-
válasz
Real_Necro #15063 üzenetére
Igen, generál egy reflinket és a linken kell a terméket megvásárolnia egy frissen regisztrált személynek (értéktől függően több személynek). Ha megvásárolta akkor feladás után kapsz egy kupont ami leviszi a termék árát 100%-kal.
-
cris78
őstag
válasz
Real_Necro #15063 üzenetére
igen. Új regisztráltakra vonatkozik.
-
válasz
Real_Necro #15008 üzenetére
Lassan már minek?
Korábban már kérdeztem, hogy ez most az új trend, vagy csak engem tettek sz*póágra, hogy nem hajlandóak csak max 5-10 pontot adni egy értékelésre? Videó/kép van.
-
válasz
Real_Necro #15008 üzenetére
Nem nagyon van, sőt egyet se látok.
Nitecore TM16GT
Kupon: NTCDEAL
Ár: 145,996pcs Wetouch E26 9W A60 / A19 800Lm LED Bulb
Ár: 10.99REXSO R1 LED Camping Light
Ár: 9.99Xiaomi Redmi 4 4G Smartphone
Kupon: Redmi4GM
Ár: 126.99Xiaomi Redmi 4 4G
Kupon: RedmiA4G
Ár: 129.99Xiaomi Redmi Note 4X 4G Phablet
Kupon: Note4X4G
Ár: 179.99 -
Vertigo18
addikt
válasz
Real_Necro #14803 üzenetére
Akor irigykedhetek...
Nekem semmi!
-
Vertigo18
addikt
válasz
Real_Necro #14799 üzenetére
Nekem ugyanez, ugyanúgy Gamissról, csak már február 4-én beérkezett az országba. De még sehol...
-
cris78
őstag
válasz
Real_Necro #14631 üzenetére
Azt hiszem ez neked kelleni fog
-
beg
veterán
válasz
Real_Necro #14631 üzenetére
Vigyázz le ne gurulj miközben valamidet meg akarod nyalni
-
Pr3d4tor8
újonc
válasz
Real_Necro #14613 üzenetére
Rendben, nyitottam egy ticketet egyenlőre a gb-nél, de február 2.-a előtt nem hiszem, hogy válaszolnak majd.
Ez az első eset amikor eltünt egy csomagom, igaz csak egy pár dolláros lámpa volt, de kár érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged