- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tector6
újonc
válasz
Tector6 #24179 üzenetére
kicsit utána olvastam a postának. tegnap előtt nyilatkozták, szó sincs ilyenről, hogy ők nem visznek ki levelet, csomagot, mert el vannak úszva, ez aljas rágalom. ezt egy indexes cikkben tegnap meg is cáfolták.
A párom tegnap elkapta a postás lányt, mert évfolyam társa volt a suliban, és kérdezte tőle, hogy csütörtökön miért értesítőt dobott csak be egy hivatalos levél helyett. Azt mondta: azért mert nem bajlódhatnak a levelekkel, az utalványokat kell először kiszórni és gyorsan vissza a postára, mert ezer a dolog.... Ezért ül már másfél napja a csomagom a postánál valahol. Fel vannak készülve, mint a közterület fenttartók a hóra... -
Gaborz1
senior tag
válasz
Tector6 #24134 üzenetére
Szerencsésnek érezheted magad, az én november 24-ei rendelésem így áll:
Destination Country
2017-12-02 09:00 Item sent abroad
2017-12-02 07:40 Item sent abroad
2017-12-02 06:00 Item in office of exchange
2017-11-30 17:22 Item accepted by postal operatorOrigin Country
2017-12-02 06:40 Feucht, Germany, The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: https://www.posta.hu/tracking )
2017-12-02 05:00 Feucht, Germany, The shipment has been processed in the destination parcel center
2017-12-02 03:09 Feucht, Germany, The shipment has been processed in the parcel center
2017-11-30 16:22 Saulheim, Germany, The shipment has been processed in the parcel center of origin
2017-11-27 20:00 The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronicallyRemélem karácsonyig ideér a Maze Alpha.
-
Tector6
újonc
válasz
Tector6 #24083 üzenetére
Valami káosz biztos van náluk, mert tegnap érdeklődtem itt nálatok, hogy van e valami aggódni valóm, mert vasárnap óta processing állásban van a rendelésem. kiváncsiságból ránéztem az imént, ma délután 4 kor magyar idő szerint!!! kaptam egy mailt amiben küldték a csomagszámot. És láss csodát reggel óta itthon van a csomagom, amit szerdán délben feladtak.
Date/Time City Status
Fri, 08.12.17 07:58 Hungary The shipment has arrived in the destination country
Thu, 07.12.17 06:32 Feucht, Germany The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: https://www.posta.hu/tracking)
Wed, 06.12.17 23:33 Feucht, Germany The shipment has been processed in the destination parcel center
Wed, 06.12.17 13:16 Neumark, Germany The shipment has been processed in the parcel center of origin
Mon, 04.12.17 21:00 -- The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronicallyNem kapkodták el....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- LEGO klub
- Hálózatokról alaposan
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged