- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
kispalsz #21367 üzenetére
Szerintem folytassuk priviben vagy indítsunk neki egy topicot.
Ezt még utoljára ide:
Igen, a Gateway így néz ki. Egyébként fogalmam sincs mi a különbség közöttük, mennyi féle van és mennyivel jobb a 2-es mint az 1-es... Abban sem vagyok biztos, hogy nekem az 1 vagy a 2 van...
Mp3-as dolog nem megy, vannak előre elmentett hangok amiket tud. Rádióban csak és kizárólag kínai, amit eddig sikerült beüzemelni. Gyakorlatilag ez a része nem sokat ér itthon.Beregeled az otthoni wifire és annyi. Készítesz egy Xiaomi acc-ot és használod a MiHome App-ban. Gyakorlatilag bárhonnan be tudsz jelentkezni a telefonodról rá, ahol van internet...
-
Real_Necro
veterán
válasz
kispalsz #21354 üzenetére
Xiaomi Gateway-el megy nálam. Én kaptam anno hozzá egy 2 pólusú adaptert, ami szorul rajta mint a fene és a védőföldje meg külön kikandikál, ellenben nálunk a konyhapultnál van a falba dugva és a süllyesztett aljzatban tökéletesen eltűnik minden csati (védőföld a konnektor védőföldjéhez szorul), valamint a fali szekrénytől nem is nagyon lehet hozzá férni, szóval áramütés kizárva.
Van már 8 ilyen hőmérséklet érzékelőm otthon, meg mozgásérzékelőt is használok. Most úton egy vízjelző meg egy vezérelhető dugalj, amit szétkapok és beleépítek egy túlfeszvédős elosztóba. Aztán jöhet a fotoelektronyos tűzérzékelő, meg a kamerák...
Ja meg rendeltem egy éjszakai fényt is.
Neeem, nem vagyok Xiaomi kütyümániás...
-
-
bul07
nagyúr
válasz
kispalsz #20537 üzenetére
Ha 22 alatt van akkor nem kell fizetned semmit, még ha bekérnék a papírokat akkor se
Amúgy Vám az nincs csak 27% Áfa, és a posta már 3000Ft-ért dolgozik ha jól tudom
EMS Express a leggyorsabb a többi szállítási mód kiszámíthatatlan, az ingyenes is itt lehet 15-20 napon belül de ahogy a példa is mutatja a DPD is jöhet 40-50napra, már ha valaha megjön
-
bul07
nagyúr
válasz
kispalsz #20454 üzenetére
HB - P1803 vedd ki a listából szerintem
Nekem 2 is rendelve van
Az egyik DPD-s és lassan egy hónapja meg se mozdul
Másikat még fel se adták múlt hónap 16-ótaMeggondolnám a dolgot , mert nálam hétről hétre csúsztatják a szállítást, lehet hogy csak januárra fog ideérni amit még fel se adtak
Gyereknek nem kockáztatnék meg több hónapos szállítást
Én a helyedben itthon is szétnéznék, és csak pár ezressel kerülne többe (pl itt[link]) -
DEGU83
tag
válasz
kispalsz #20013 üzenetére
Én is akkor rendeltem, sajnos ugyan így állok. Kicsit felháborítónak tartom ezt az egészet. Tinydealéktől már rendeltem EU expresszel, szintén DPD (Franciaország felé) 5 ből 5 rendelésnél kevesebb mint két hét alatt megérkezett. Szerintem itt valami simlis dolog van a GB.-nél. Ha egyszer egyszer előfordulna, hogy lassan ér ide oké, de ahogy olvasom a topicot elég gyakori. Érdekesség, hogy pont azon a nap rendeltem egy telefon tokot az aliról standard shippingel és előbb megérkezett mint az EU express. Részemről többet nem kísérletezek ezzel a GB-.nél. De jellemzően náluk az EU raktárról vásárlás is sokkal lassabb mint pl. a TD.-nél 3 nap alatt megérkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Home server / házi szerver építése
- E-roller topik
- Diablo IV
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- RAM topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged