- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz
AcCEsS #23894 üzenetére
Nem bonyolult, csak az ultrahegesztés miatt rongálás nélkül nem lehet szétszedni, legalábbis nekem nem sikerült, bár a ház amúgy is megy kukába...
Fogtam egy ilyen elosztót:
Szétcsavaroztam, majd lekötöttem róla a túlfeszvédős elektronikát. Ezután kivéstem a műanyag tartót, ahova utána a Xiaomi panelja került. Lekaptam a fém nyomólemezt a Xiaomi kapcsolójáról és ráforrasztottam 2 kis vezetéket, amelyre egy beépíthető nyomógombot kötöttem és kivezettem az elosztó végébe. A ki és bemenetekre meg ráforrasztottam az elosztó bejövő és konnektorokba tartó ágait. Az egészet beragasztottam ragasztópisztollyal, majd összeraktam és kész is.
Szerk.: A védőföld nem látszik, de az is be lett kötve, csak ez esetben a ki és bejövő zsinór nem csatlakozik a panelra, hanem megy egyből tovább.
A nyomógombos panel kicsit mocorgott, így azt is rögzítettem ragasztóval, valamint a kontaktokat is körbe nyomtam, mert a fázisnál azért közel van a két pont egymáshoz. A csatlakozó réz, így könnyen lehet rá forrasztani.És természetesen mindenki csak saját felelősségére alakítsa át.
-
FingR86
őstag
válasz
AcCEsS #20468 üzenetére
Compared to current TP-Link routers (12V 4-5A), the power supply is rather small-scaled.
It consumes around 4 Watts which is great for the price and the processing power.
Other comparable WiFi router with similar specs are with 11 Watts greedier concerning its power consumption. -
kicsi007
tag
válasz
AcCEsS #20426 üzenetére
Szia!
Akkor ez melyik kategóriába esik:
Special Style EU Plug Power Adapter Wall Charger
Én ezt használom két helyen is a WiFi jelerősítőhöz, folyamatosan be vannak dugva, kb. 2 hónapja...
-
bul07
nagyúr
-
cidalain
veterán
válasz
AcCEsS #19965 üzenetére
Ez a 10 dolcsis ar szerintem nagyon barati. Ezert itthon a legegyszerubb LCPower haz jar, jellemzoen nem type c csatival.
(Nem tudom miert szeretitek a kupont... Levisz masfel dollart? Pontozas neha sokkal hatekonyabb. Ezt a winyohazat most 7-ert elvihedned, es csak 150 pont kell az akciohoz. Ilyen akcio egy ilyen olcso cuccnal nagyon ritkan van kuponban) -
Pozsi85
tag
válasz
AcCEsS #19520 üzenetére
nekem sept 9 óta nem adtak fel egy okos órát. Írtak hogy nem is fogják 3 ticket után írták hogy nyugodtan refundoljak, de sajnos csak okt 5 után fogják tudni feladni de akkor biztos. kaptam 50 pontot. neken ráér, írtam hogy várok. megköszönték és sietnek. szerintem írj rájuk, akkor szem elé kerülsz. aztán mérlegelj hogy mit írnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged