Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
peet05
senior tag
válasz
Muerte
üzenetére
Azért nem olyan rosszak ezek a bench-ek. Mégiscsak kapsz egy hozzávetőleges számot, így lehet osztani-szorozni, összevetni.
Játékokon belül, ami beépített bench-es, szintén összehasonlítható. De "szkript/bench" nélkül nem tudsz két egyforma helyzetet teremteni. És ehhez jön még hozzá, hogy nincs két egyforma gép sem, hiába azonos márka, típus, a többi szilícium lottó - vagy a gyárban mennyire volt álmos a szorgos kiskezű.
Amiket én szoktam használni:
CPU: kihagyhatatlan CB2023/2024 (
), CPU-Z
CPU/GPU: Time Spy
GPU: Superposition, Steel Nomad, Solar Bay Extreme
Játék: CP2077
Nagyjából ennyi. -
capulet75
addikt
válasz
Muerte
üzenetére
Fogalmam sincs, kb 6 éve csináltam ilyet utoljára, nem vagyok egy bechmark huszár. Nem játszom mostani AAA címekkel ( bár a stalker2-őt szerintem megnézem ), szóval jól van ez így. Eddig egy 3550h+1660Ti laposon tengődtem ( meglepően erős, némi kompromisszummal, meg egy szrrá faragott notival, egész jól ment ) nem volt olyan fontos a csere, de most van blekkfrájdéj. Ha valami csoda folytán még sem kell ázsiába menni, akkor úgy is megy a marketre, én meg építem is az asztalit.
-
Muerte
Topikgazda
Custom mode +200
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Pedig elég egyértelműen fogalmaztad meg a klasszikus belesz@romságot
-
capulet75
addikt
válasz
bakelitlemez
üzenetére
Performance módban. Alapvetően elégedett vagyok a rendszer teljesítményével.

-
r0by
addikt
válasz
bakelitlemez
üzenetére
Most én is kedvet kaptam egy kis méricskéléshez.
Quite:
Auto:
Turbo:
-
-
válasz
Muerte
üzenetére
Viszont ez felettébb érdekes, hogy nem lineális:
"Fullon" a proci; 135W és 12500 öl-per-miatyánk
Majd 100W-ra visszavéve szétszalad a ménes; 35W mínuszért 8000 öl-per-miatyánk lesz a CPU score, azaz a 64%-a , miközben a TDP 74%-on megy.
A thermodinamika már csak ilyen
-
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Semmi gond, akkor szerencsére félreértettelek! Ne haragudj a felfortyanásomért!

-
válasz
bakelitlemez
üzenetére
Értem, nálam viszonyítás képen lenne 17 ezer és most van 12 ezer.
Mind ez vga újrarakás után, ami DDU után volt. A hőfok meg nagyon alacsony, vagyis nem dolgozik. Idővel majd csak lesz valami. Mindegy milyen konfig, ott a hardver és kellene hozni a saját szintjét. Feltolok valami régebbi drivert és úgy is megnézem. -
bakelitlemez
tag
-
válasz
bakelitlemez
üzenetére
Megkérdezném tőled neked 1 évvel ezelőtt mit adott?
Mert azóta sokat változott a világ. Én csináltam egy DDU tisztítást és most hangol teljesítményre az NV alkalmazás, ami nekem teljesen új. Ilyen funkciója még sosem volt neki. Az AB-nek volt csak sosem használtam. Sok változást látok. Próbálok vele megismerkedni.
Nem tudom, sem tisztem megítélni mi a jó pontszám nálatok, azt majd a topik tagsága megmondja. Vagyis hogy egészségileg mi a korrekt nektek.
És abból lehet én is tanulok ha olyan a tartalom.
-
bakelitlemez
tag
válasz
capulet75
üzenetére
az FN+Q (vagy Legion Toolkit/Advantageben) gomkombinációval tudod módosítani a Power Modeot.
Kék logó: Quiet
Fehér logó: Auto
Piros logó: Turbo
Érdekességként lefuttattam én is ezt a Benchmarkot az inteles Legionon és ezeket a pontokat adta ki bármiféle maszekolás nélkül:
Quiet
Auto

Turbo
-
capulet75
addikt
válasz
bakelitlemez
üzenetére
-
válasz
capulet75
üzenetére
Mostanában mintha variálnának a driverekkel. Ami régen ment egyszerűen az most borzasztó. Lehetne mondani szarni rá, csak szeretem látni egy teszt alkalmával hogy továbbra is toppon vagyok, oda ahová egyszer elértem, még akkor is ha egy adott játék, alkalmazás megfelelően fut, meg van a szükséges elvárás. Unom ha manipulálnak.
Neki álltam az AB görbéjét állítgatni. Hát van sok változás. Mindegy elszórakozom vele.
Ha rájövök valamire megosztom veled.
-
-
válasz
capulet75
üzenetére
Szerintem kevés. Próbáltam utánanézni pl a youtube-on, semmi info.
Nálam is kevés a pontszám magamhoz képest. Mindig adott egy jó pontszámot pár hónappal ezelőttig megegyezett driver frissítés után is, pár száz ide vagy oda mindegy, de most ennél a tesztnél sok ezerrel kevesebbet kapok. Mikor fut látom a vga fogyasztásom sincs a helyzet magaslatán hiányzik vagy 30-40W.
Éppen azon vagyok hogy utána járjak miért van. Lehet összeakadt pár program. Újra kell rendeznem. Mondjuk az AB ma már csak a telemetria miatt kell, nem szeretnék görbét állítani, akkor sem ha tuning kedvelő vagyok, meguntam, csak ha muszáj.
-
capulet75
addikt
Régen még 1000 éve a BIOS-ban mókoltam ilyesmit, ez most nem működik?
-
válasz
capulet75
üzenetére
Jó hogy ezt a témát felhoztad. Elfelejtettem frissíteni ezt az alkalmazást.
Szóval ha minden kötél szakad és gyárilag azokkal az eszközökkel amikkel elláttak esetleg nem mennél semmire, akkor tudom ajánlani a ThrottleStop programot. Jelen pillanat illetve már egy ideje erre és más feladatokra ezt a progit kértem fel, mert a Windows sem annyira jó barát számomra ebben a kérdésben. Tudod mikor beállítasz valamit és ott van, látod, csak nem működik. Na ez a progi atom stabilan megy.

Van még olyan hogy XTU. De az nagyon réteg és Intel vonal....... -
capulet75
addikt
Megjött a legion, elég jó kis gép, de a proci 80-90 fok környéke terhelésen. A Ryzen 9 9955HX-et lehet undervoltolni?
-
válasz
KillHates
üzenetére
Bocsi Attis (félre értesz), ha ezt így kell, nem tehet sokat, főleg ha meg van kötve a keze.
Nem arról van itt szó, hogy valaki nem vigyáz a dolgaira (na van olyan is, de erről szó sincs) és hiába vigyáz a céges dolgokra (laptop) ha nem pasztázzák újra és nem is takaríttatják ki...ha te sem teheted meg, csak használod és mást nem tehetsz akkor ez van.(saját pénzén h*lye lenne)
Cég vagy saját maga intézi, vagy senki...mint mondta is (nem foglalkoznak vele)...nem kell újra pasztázni, se ki tisztítani...
Te meg nagyon jól csinálod, pont úgy ahogy kell.
-
válasz
KillHates
üzenetére
Muszáj megkérdeznem. És ez a hatalmas ram mennyiség kivehető, nincs forrasztva az alaplapra? Szóval ha valaki úgy gondolja eladhat belőle valamennyit és még vissza is jöhetne valamennyi a kiadásból?
Nem tudom valami miatt mostanában zsidó kufár vér kezd feltámadni bennem.
-
válasz
Bluesummers
üzenetére
Instant buy, mégpedig azért mert a 192GB SO-Dimm is már 700 ezer, az asztali dimmmeg hát... :
-
Raymond
titán
válasz
Bluesummers
üzenetére
Szerintem vedd meg, az 2900eur es az aktualis piaci arakat nezve 192GB RAM az 800-1000EUR es meg csak most kezdodk a hiany.
-
válasz
Bluesummers
üzenetére
Hát nem valami olcsó. Szerintem a ram méretet elírták. 92GB-ot eltudnék képzelni. Amúgy ezek az "új" laptop modellek tudnának kezelni akkora méretet mit feltüntettek?
-
Kérek egy kis helpet, akinek ilyen gépe van, vagy hasonló. Nekem Acer ... kb. 10 évvel ezelőtt volt. Most nem tudom hol vannak.
192GB RAM-mal szerelt laptop? MINEK?
Na mindegy, el tudnám hozni 1,1M Ft-ért. Megéri-e ez a 18"-os észer-fészer, vagy nem?
Nagyon véletlen találtam rá!
Ez a konfig: [link]CPU: Intel Core Ultra 9-275HX
RAM: 192GB, DDR5, 5600MHz
SSD: 1000GB PCIe NVMe 5.0
GPU: NVIDIA GeForce RTX 5080 + Intel Graphics
Kijelző: 18", 2560 x 1600px, IPS, Mini LED, 250HzKöszönöm!
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Bocsi Lajos, de ez nem szép dolog... 😢
Az ilyen mentalitás miatt is vagyunk még mi Balkán és nem Európa; én ugyanúgy vigyázok a céges dolgokra amik nálam vanank, mint a sajátomra; a kocsit rendszeresen átnézem, takarítom, mosom/ a céges telefonra tokot vettem/ a céges műszereket takarítom, kalibrálom, este áramtalanítom, mindig a gyári csomagolásban szállítom/ a munkaruhámat csak akkor cserélem le, ha a régi tönkrement... Meg ilyenek. -
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
jah, bekapcsolva nálam is 30/30, max ugye nincs használva, csak megy. Munka közben egy Asus TUF A15 van, 4060-al, és mivel munkahelyi gép, meg kellenek rá biszembaszomok, a magán gépre meg nem akarom feltenni, ezért Linux és a Tuf van használatban nap közben
Ha valami lefagy rajta, akkor teams + levelezést nézem a mellette lévő gépemen
este meg most már van kis játék, főleg autós, hogy a gyerekek is tudják nézni
szerencsétlen TUF nem tudom mikor volt takarítva meg szétszedve, de mikor szóltam, hogy lehet nem egészséges: hát ők ilyet nem szoktak, se újrapasztázás, se takarítás. Amíg megy, megy
oké, hogy céges gép, csak nah...
-
-
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ismerős körömben anno sok noname meg Crucial megdöglött.Én a Samsung Pro-ra esküszöm,most is azt vettem a Lenovoba,iszonyat sokat kibírt nálam hiba nélkül,rengeteg áramkimaradást túlélt akksi nélküli gépben is a 840pro.Első ssd-m is samu pro az volt,de azt eladtam a géppel együtt,annak se volt sosem baja.
-
válasz
Muerte
üzenetére
Nálam is sok Silicon Power A80 2TB M.2 SSD van amik nem voltak ajánlott fajták (mert nincs velük tapasztalat) aztán mennek gond nélkül...és még menni is fognak remélhetőleg.
Mind 0 perces (új) vétel volt.
MSI GT, Asus G752VS(K), Clevo X170SM/KM-G a sorrend amikbe van/voltak. -
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Azóta a gép már széthullott, az alaplap is megdeglett,de az SSD köszöni szépen jól van
-
-
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage
üzenetére
900 nap
Fogd meg a söröm
[link] -
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
-
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Meg sem említettem volna, sőt már bánom is. Csak a pofonok amiket egyedül viseltem.
Régen ez simán elment a közösség miatt. Volt autó-s offolás jó hosszan, senki sem szólt. Visszasírom.....most jött el az a pont (finoman meggyőztek), hogy a laptopom vga felőli oldalát ha lesz mit a Clevo esetében az e-gpu oldalról fogom tudni csak belinkelni.
Úgy mintha egy ROG Flow Z13 (2025); Copilot+ PC GZ302 laptopot használnék a hozzá vásárolható dedikált VGA kiegészítővel, mikor megy a kiegészítő. Mert azzal már nem laptop, az csalás.

De a lényeg olyat válasszunk ami tetszik, leköt, megérte a pénzét, minden másra szarni kell. Egy élménybeszámoló erejéig senkit sem fog zavarni az ittléte.
Én meg megyek csinálni magamnak egy topikot ahol magammal fogok beszélgetni a torony miatt.

-
válasz
Roland861010
üzenetére
Mobil. Ok
Jó, hogy nem autót teszünk be ide, amiben van egy érintőkijelzős tablet, abban is van valami memória, és mobil is, sőt, legalább van kijelzője is!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hahhaha, szép napot!
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Azt hogy az nem laptop!
Akó' má én is. 
Jól néz ki, meg kell venni.
Legyen a min 96GB-os. Sokáig elég legyen. -
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Azonnal le kell csapni rá: kb RAM árban van!!!
Viccen kívül!!! 😭😭😭
-
Roland861010
veterán
-
consono
nagyúr
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Jogos a kérdés, én sem frissítettem hetek óta, mondjuk játszani sem játszottam a notin már jó rég... -
gumikacsaa92
tag
válasz
gumikacsaa92
üzenetére
Na este felraktam az nvidia hotfixet. Úgy látszik most jó.
Megnyugodtam. Biztonság kedvéért kipróbáltam más játékot is. Clair obscure expedition high, dlss quality fixen tartja a 60 fps-t és cpu, gpu is 80 fok alatt van. Teljesen korrekt szerintem. -
Ubul86
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
bízom benne, hogy de. Majd ha mennek a gyerekek az oviba, akkor nyugtomban inkább már most reggel meglesem.
RM: visszanézem, köszi azt a tippet is. Most ugye full windows reinstall is volt, szóval elvileg a legfrissebb driverek vannak fent.
mondjuk nekem a cpu hőfokokkal van bajom, a gpu talán emészthetőbb, ott szignifikánsabb változást nem látok nem gaming üzemmódban
-
válasz
Ubul86
üzenetére
Mi lenne ha próba képen egy alapos tisztítás után te is, mint fentebb egy kolléga fogja, kipróbálnál egy igen csak régebbi drivert? Tudod az a két cikk amit belinkeltem és említettem az itteni hírekből. Én biztosan kipróbálnám.
Az nvidia cikkhez visszatérve én sok nappal ezelőtt sírásra fogtam, mert észrevettem hogy nem tudom egy adott kijelölt mappába kitömöríteni, kicsomagolni az új drivert. Akartam vele dolgozni. Valamit csináltak vele. Emlékeim szerint 4-5 hónappal ezelőtt még nem ez volt a helyzet. Most hogy elolvastam a cikket kezd valami lassan összeállni. Fantáziából sosem szenvedtem hiányt.

-
Ubul86
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
nem értettem a centit először
igazából eddig csendesebb volt, most hangosabb, de nem "hűvösebb", feljebb kéne venni a venti fordulatszámokat, hogy korábbi értékeket kapjak kb átlag felhasználás mellett (nem gaming)De inkább úgy fogalmaznék, ahogy írtam fentebb, hogy nagyobb fordulatszámon kéne most tartanom, mint korábban ,hogy kb ugyanazon felhasználás mellett a régebbi hőfokokat kapjam, amivel ugye jobban pörög a venti, és hangosabb.
ebből gondoltam, hogy lehet hogy valami hűtés oldalról nem kerek most. Majd hétvégén szétkapom, hogy legalább a port kiszedjem belőle.
-
barytech
csendes tag
Nem lennék a helyedben

-
válasz
gumikacsaa92
üzenetére
Próbáld meg régebbi driverrel. Nagyon régivel. Előtte DDU teljes tisztítás. Nekem kellett most egy ilyen nem is régen, mármint a tisztítás egy laptopomnál.
De van fent egy Microsoft cikk is, hát nem lettem nagyon boldog tőle sem.
-
válasz
gumikacsaa92
üzenetére
[link] Ezt olvastad már? Érdekes cikk.
-
consono
nagyúr
válasz
gumikacsaa92
üzenetére
Milyen Windows, milyen játék?
-
gumikacsaa92
tag
Sziasztok. A segítségeteket kérném.
Van egy asus tuf a17 fa707nv laptopom. 7785hs rtx 4060 16gb ram.Teszt játék: avowed
1 éve vettem. Akkor beállítottam mindent, amit lehetett. G-helpert használtam. Teljesen jól futott. Egy ideig mellőztem a laptopot.
Most elővettem megint. Elindítottam a játékot és pocsékul fut. Ilyen 40fps droppol 30 alá. Természetesen áram alá dugva.
Gpu 75-90w között mozog cpu pedig 20-35wkb.
Gpu 70+fokos cpu 80+Újratelepítettem az egész gépet. Mindent megint beállítottam. Ugyan az a szitu. Sajna sok a drop. Frame gen semmit sem segít csak még csúnyább, rosszabb, szellemképesebb lesz.
Beállítottam nvidia vezérlőpultot teljesítménybe raktam.
BIOSba beraktam a dedikált gpu-t.
Energiahatékonyságot teljesítménybe raktam.
G-helperbe beállítottam az ultimate-et hogy a dgpu-t használja.
Eszközkezelőbe letiltottam az igput.Semmi változás. Grafikát levette szinte alig jobb.
Már nagyon elegem van. Van ötletetek?
Üdv
Zoli -
KH Hozta meg a kedvem és gyors csináltam egy új Blog bejegyzést...

Olvassátok és mehetnek a (kulturált) hozzászólások is. A CPU PL1-2-4 beáll. való hozzáértő kommenteket (ide) is szívesen fogadom.
-TongFang- Medion Erazer Beat 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
-
patyil
tag
Sziasztok, rég követtem a játszós laptopokat, és most ismét kellene egy. Tudtok tippet adni mi most a legjobb budget választás gamer laptop vonalon, ha valaki mostanában vett és ismeri a kínálatot? Mondjuk olyan 300-350e árkategóriában még mindig a 15ös TUF/LOQ 15 pörög ennyi pénzért vagy van más kihívó?
4050 gpu tökéletesen elég amire kellene, illetve IGPU se kell mert mindig dokkolva töltőről lenne használva a gép (csak két lokáció között hordoznám)
Az igényem kb annyi hogy ne essen szét, és tudjon etetni rendes 100w körül a gpunak, illetve a kijelzője egy nézhető IPS szintet üssön meg, remélem ezek kihozhatók ennyiből -
Rendben, Muerte kivégzett! Válaszaimat ellopták, de akkor végre béke lesz. Ok.

Máshogy.....Nem tudom játszotok-e a BF6-tal. Tegnap este belenéztem a kampány részébe. Már régen szenteltem játéknak időt. Kellet egy kis kikapcsolódás. Az FG-t érdemes bekapcsolni mert sokat dob az fps mutatón. Jól optimalizáltnak tűnik a játék. SM az nem funkcionált nálam, viszont 180-190fps az meg van nélküle is.
Próbáljátok ki ha tudjátok, megéri. További szép napot mindenkinek!

-
válasz
Ubul86
üzenetére
Nekem is Notepal U3 Plus van (14-es Noctua ventikkel), de mióta ez az új TongFang lapos van rátéve, le is húztam a ventiket...mert nem hoz kb. semmit erre és csak hangja van.
A gép teljesen halk, most a Noctua ventik amik zavaróak (24.6 dB(A) a max. zaj kibocsájtása és 20 felett már zavaró lehet -nekem-)...ezért is húztam le.
Már azon is gondolkodtam, hogy letakarítom és elteszem a dobozába, mert csak a port fogja. Most amit hallani az a MK V2 hűtő egység, de ez még halk!
Érdekes igen, de ez a gép ezt a hűtőpadot nem kívánja.
Clevo X170 alatt meg teljesen volt jogosultsága.
Ott volt 4 RAM és 4 M.2 4SSD meg a nagy heatsink is megkívánta és jó volt neki a friss levegő alulról. -
válasz
KillHates
üzenetére
Köszi a megfelelő magyarázatot, infó megosztást, így már teljesen átlátható!

Akkor már tudom miért megy fel 90c+ ha csak alap profil aktív és alig fogyaszt és akkor is ha 3-4x többet fogyaszt, meg ha aktív a vizes rendszer és ha nem akkor is.
Először azt hittem ez a vizes rendszer semmit se ér...aztán de, mert hiába ugyanaz a hőfok, nincs trotty nagyobb a teljesítmény is.
Tegnap kihoztam belőle 100c fokot is (CPU teljes temp) a magok meg (össz.) 99c voltak, de még nem ment át pirosba.
Amúgy jól megvan ez a tech csinálva! -
Ubul86
őstag
válasz
Adi01
üzenetére
köszi, ránézek
de-de, vapor chamber, meg folyékony fém. Killhatesnél mikor járt, mondta ő is hogy jó állapotban van, csak pótolt, meg szétigazgatta. Lehet azóta már roszabb lett
max még szétkapom délután, hátha porcica, bár szoktam takarítani
cooler master notepal u3 plus van alatta
-
peet05
senior tag
válasz
mistake767
üzenetére
Én is olvastam, hogy frissítés után off lett a történet, elhiszem - a többit csak azért írtam, hogy hátha.
-
Adi01
tag
válasz
Ubul86
üzenetére
Nyisd meg a RegEdit-et, és írd be a következő elérési utat a tetejére vagy keresd ki:
Számítógép\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power\PowerSettings\54533251-82be-4824-96c1-47b60b740d00\75b0ae3f-bce0-45a7-8c89-c9611c25e100
ott attributes és írd át 2-re.
Utána a speciális energia gazdálkodásnál tudsz beállítani fix mhz meddig menjen el.
windowsnál a game mode-ot viszont off-olni kell, mert felülírja.forrás: [#3003 hsz]
Laptop hűtőt használsz?
Neked nem folyékony fémmel van gyárilag kenve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Jövedelem
- Apple MacBook
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 9 14IRP8
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- HP EliteBook 840 Aero G8, Core i5 1145G7, 32GB, 512GB NVME
- Lenovo Thinkpad T14S Gen 1,AMD Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB, 512 GB, MAGYAR világítós billentyűzet
- Lenovo Thinkpad T14 G2 új garis SSD-vel, Touch LCD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), CPU-Z

Mind ez vga újrarakás után, ami DDU után volt. A hőfok meg nagyon alacsony, vagyis nem dolgozik. Idővel majd csak lesz valami. Mindegy milyen konfig, ott a hardver és kellene hozni a saját szintjét. Feltolok valami régebbi drivert és úgy is megnézem.

Vettem hát ezt, igazából elég jó, csak szeretem finomhangolni a cuccaimat, ha képes rá.

Fogd meg a söröm