- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Elektrosokk #111513 üzenetére
Nem. A 4800-ashoz fogja igazítani a gyorsabb memóriát az alaplap, azaz 4800-on fog menni az 5600-as RAM
-
FőDudu
veterán
válasz
Elektrosokk #111306 üzenetére
Az a kerdes valoban kell-e az uj.
En a magam peldajan latom, hogy nem feltetlenul kell a legujabb hardver.(max CS:-t nyomok, arra az RTX2070SuperMaxQ is eleg 50 wattos TDP-vel (1080p minden maxon).
A tobbi jo a gepemen - talan jobb is a mai kiolcsositott atlagnal. Nema az atlag dolgokra, 8 orat kibir akkurol, 300Hz kijelzo amit nem kell lebutitani 60Hz-re ha akkurol neteznek. Most vagy 6 kulso vinyo/ssd van radugva es meg menne par darab a TB dokkra ha kell (ja bocs, ott is van 2db 3,5" mar, de meg van par port uresen). Es Razer, szoval nem egy muanyag gamer szemet. (akkun kivul masra nem volt szuksege. P990 Pro meg jo is)
(megtalaltam a mentesek kozott az NTlite2 konyvtarat amirol ennek az installnak a kigyomlalt telepitojet csinaltam. Igy azt majd szepen megfrissitem az ujabb frissitesekkel es lesz egy naprakesz ISO keznel. 2023 oktoberi W11 telepito - azota sem volt gond a frissitessel vagy barmivel, szoval amiket kiszedtem az valoban nem kellett.)
-
FőDudu
veterán
válasz
Elektrosokk #111288 üzenetére
Nem vagyok egy nagy app zsonglor - elotte jol at kellene neznem az appokat amit hasznalok.
Az SSD bovithetosege tetszik - a tesztelok szerint is jo az Oled es az akkus uzemideje.
Sok ismerosom van akik imadnak regebbi Surface cuccokon dolgozni. -
echterion
nagyúr
válasz
Elektrosokk #97929 üzenetére
Van, de nem mind egyformán működik. Nekem saját tapasztalat szerint a Legion és a G14-ben jól működik, legalábbis nekem megfelelően, egy Rog gépem is volt, az is csendben volt, de pl. az Alienware gépeim ugyanúgy hangoskodtak ilyen módban, ha erős terhelést indítottam el rajtuk.
-
gyépés
aktív tag
válasz
Elektrosokk #97706 üzenetére
Csak jobban ki akartam emelni a lényeget.
Vagy te most becsmérled a jó kis kocsimat? Legközelebb megcsinálom azt a tesztet csak neked!
-
rodman73
aktív tag
válasz
Elektrosokk #97683 üzenetére
Igazán nincs mit
Főleg excel megy, néha 3d modell nézegetés. Egyszerűbb modellek mennek simán, de azért egy fröccsöntő szerszám már más tészta, jó persze, ez nem is workstation.
Forzát nyomtam most, steamen ingyenes hétvége volt, 80-90 fps-t simán tudott magas grafikai beállításon, 1080p-ben.
@Csupati: wow simán elmegy rajta, a cod meg elég gépipégenyes, szóval annyira nem fogom erőltetni ezt az egpu témát. Bár a 3070-et ha esetleg ha le cserélném az asztali gépből, úgy érdekes lenne, bár elég drága kísérlet lenne, mert ahogy néztem ezek az egpu-k sem túl olcsók.
-
rodman73
aktív tag
válasz
Elektrosokk #97680 üzenetére
Lenyomtam performance módban is:
Picit jobb lett azért.99%-ban munkára használom, hálózatról. 60%-ig engedem csak az akksit feltölteni, múltkor volt egy másfél órás telcom, 60-ról lement 20%-ra kb. Én amúgy elégedett vagyok vele, ventiket lehetne manuálisan állítani az tök jó lenne. Meg a COD-nak a 3060 is kevés, bár lehet csak az asztali 3070 után érzem így.
Max jövőre veszek egy egput mellé vagy esetleg erősebb gpu-s Legiont, de ezzel is el leszek bőven szerintem. TB4 miatt csábítóak az újabb inteles procik, de addig még ugye sok víz lefolyik a dunán.
-
rodman73
aktív tag
válasz
Elektrosokk #97613 üzenetére
Igen. Kevés?
-
gyépés
aktív tag
válasz
Elektrosokk #97570 üzenetére
Az a baj, attól függ, milyen szoftvereket/játékokat használnál, ezeket milyen arányban, mit és mennyit használnál akksiról, és mennyi a keret. Enélkül csak annyit lehet mondani, hogy minél erősebb vas, annál jobb.
-
Csupati
őstag
válasz
Elektrosokk #97570 üzenetére
Szia, én úgy tudom hogy ebben a ligában a ryzen mellett több az akku idő, szal ha sokat és sokáig használod akkuról akkor a ryzen , ha ez nem mérvadó akkor szabadon választott szvsz.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Elektrosokk #97550 üzenetére
Lehet hogy nem megfelelően tettem fel a kérdést.
Amit weben olvastam, az alapján úgy értelmeztem, hogy az i7 teljesítmény szempontjából egy kicsit jobb választás, és bár ritkán vinném el a gépet, de ha a ryzen fogyasztása kedvezőbb, akkor lehet megfontolnám. Játékok xbox app forrásból mennének.Mit gondoltok? vagy az én igényeimhez mérten teljesen mindegy ?
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest