- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
senior tag
Még egy off belefér! Gondoltam Rád! Svédasztalos reggelim visszafogott verziója, mert mintha szűkült volna a gyomrom
3 tojásos rántotta + két mini kolbász és két mini virslivel, sok zöldséggel, 4dl cukormentes kóla, 2 tökürtojás sajttal, sonkával sütve, 1 fél bundáskenyér sajttal, sonkával töltve, egy evőkanál körözött, pár szem feta sajt kocka, 1 machiato, 1 choco kávé és kettő hosszú kávé tejjel extra cukor nélkül, fél kifli és kis tányér egy mákos guba vanília sodóval, na ez annyira jó volt, hogy vittem még egy kis tányért és még egy adag vaníliás sodós mákos guba, na belaktam :) Ez durván 1700 kcal reggeli volt, aztán jött a csúszda a gyerekekkel, egész jól ment, majd séta majd spinning stb. Ezt a napot is behoztam kcal deficittel ilyen reggelivelDe ezek csak tapasztalatnak jók, mert olyan szinten kérik az edzést, hogy rövidtávon brutális túledzést okozna mindig lehozni a zabát
Tapasztalatnak jó + ami még fontos emlékeztetni az anyagcserét, hogy nem kell spórolnia! Tehát égetheti a zsírt nyugodtan. Ez nem diéta! Ez életmód és sakk játszma a kalóriákkal
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest