Új hozzászólás Aktív témák

• LanyUs

senior tag

válasz tisn #107986 üzenetére

Még egy off belefér! Gondoltam Rád! Svédasztalos reggelim visszafogott verziója, mert mintha szűkült volna a gyomrom :)
    3 tojásos rántotta + két mini kolbász és két mini virslivel, sok zöldséggel, 4dl cukormentes kóla, 2 tökürtojás sajttal, sonkával sütve, 1 fél bundáskenyér sajttal, sonkával töltve, egy evőkanál körözött, pár szem feta sajt kocka, 1 machiato, 1 choco kávé és kettő hosszú kávé tejjel extra cukor nélkül, fél kifli és kis tányér egy mákos guba vanília sodóval, na ez annyira jó volt, hogy vittem még egy kis tányért és még egy adag vaníliás sodós mákos guba, na belaktam :) Ez durván 1700 kcal reggeli volt, aztán jött a csúszda a gyerekekkel, egész jól ment, majd séta majd spinning stb. Ezt a napot is behoztam kcal deficittel ilyen reggelivel :) De ezek csak tapasztalatnak jók, mert olyan szinten kérik az edzést, hogy rövidtávon brutális túledzést okozna mindig lehozni a zabát :D Tapasztalatnak jó + ami még fontos emlékeztetni az anyagcserét, hogy nem kell spórolnia! Tehát égetheti a zsírt nyugodtan. Ez nem diéta! Ez életmód és sakk játszma a kalóriákkal :)

Új hozzászólás Aktív témák