- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
A régebbieknél van ez inkább. Pl. westone is ráállt a cserélhető kábelre, ahogy azt shure is megtette.
Persze, más is elromolhat, de legtöbbször a kábel szokott...Én szerintem nem vennék CIEM-et mert kicsit tartok tőle, hogy nem illeszkedne tökéletesen a fülhöz. Előfordultak már ilyenek.
-
raven12
senior tag
-
raven12
senior tag
Köszi, nem tudom, ezt is ki kéne próbálnom, ez a deep insertion dolog kicsit taszít, de persze az is lehet, hogy mégis kényelmes lenne.
Ez a felújított GR07 vajh milyen lehet? MK1, valaki azt írta, az MK2-höz képest érzékelhetően rosszabb. Nagyon olcsó, de nincs tapasztalatom felújított fülhallgatókkal.
Ha nem, azt hiszem, felkeresem contagx-et, hátha ki tudok próbálni 1-2 Soundmagic-et, főleg a PL50-re vagyok kíváncsi. -
Ati1979
veterán
Igen szerintem is. A hifiman az túl nagy nekem, meg nem egy esztétikai csoda.
Persze ez legkevesebb.
A colorfly c3 viszont tetszik. Ennek utána fogok olvasni. Köszi a tippet!Ez így van, de leginkább egy olyan eszközt keresek amiben minden megvan. Fejhallgató erősítőt sajnos nem tudok az utcán használni. Amit meg igen az meg nem a legjobb. Dac+ amp-os cuccot meg egyáltalán nem.
Sajnos nagyon drágák ezek a dolgok, de nincs mit tenni.
Egyszerűen nincs kompromisszummentes alternatíva.
(Ha nagyon kell ilyen,akkor meg ott a B&W mm1.) -
SSlyTR
senior tag
-
Ati1979
veterán
Shure lehetne csak az igazán jó SE535-s túl drága. A triple-fi 10, meg egy kicsit hülyén van megoldva, nem tetszik ahogy kiáll a fülből. Ami jó lenne az a UE 900, de az meg megint drága itthon. Meg nem is kapható.
Tavasszal külföldön lehet ilyet fogok venni. Ott 400 usd.(#29089) Champipi
Ha egy mód van rá nem szeretnék Kínából rendelni. Nem biztos, hogy minden rossz onnan sem, de garancia miatt nem a legjobb választás. A Sennheiser -ből csak a felső kategória érdekelne, a többi túlárazott és nem éri meg szerintem.
Engem most elsősorban ez érdekelne:
Előbb ajánlották. Használt már ilyet valaki? [link]
-
Alg
veterán
A kettő egy és ugyanaz
Meelec M6/S6 vagy BW R1, bár én az M6/S6-ot nem ajánlanám rock-ra (sőt, igazából rock-ra egyáltalán nem ajánlanék mélykiemelt fülest, inkább valami armatúrásat, de ez már egyéni preferencia kérdése)
MEE-nél lehet érdemes 1-2 hetet kivárni, én tavaly karácsonyi akcióban vettem a CC51-et kb. harmadáron (igaz, kifutó modell volt, raktársöpréses akció)
-
Cathfaern
nagyúr
Igazából mindenevő vagyok, főleg útközben
Szóval metaltól kezdve a popon át a dubstepig vegyesen... de fülesben inkább az erősebb mélyek fele hajlok.
lugosi:
Nekem mindenképp úgy lenne a hasznos, hogy egyben van a mikrofon meg a fülhallgató, olyan nincs hogy tudom előre hogy na most zenét hallgatok, na most telefonálok.Klipsch S4i-el szemeztem én is, de nagyon drágállom. Az a bajom igazából, hogy ez ott van velem egész nap, hurcolom, buszon, vonaton beakadhat valamibe, stb... így nem szivesen adok ki érte ennyit.
Viszont ez a brainwavz r1 szimpatikus
Mind árban, mind egyébként... lehet az lesz hogy berendelem, mert ahogy nézem helyben úgyse nagyon tudom megoldani. Feltéve persze hogy nem érkezik rá ellenvetés
-
SSlyTR
senior tag
Valóban nem írnak róla rosszakat. De másik fórumokban a PL21-et jobbnak tartják.
Várok még véleményeket meg tovább keresgetek.
SoundMagic PL21 és MEElectronics M9 összevetésben melyiket ajánlanátok?Itthon nem akarom megvenni, mert amazonon jobb ajánlatok vannak (közel fele áron vannak).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SkyShowtime
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest