- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
kemcso #77569 üzenetére
Nyilván nem a névről beszéltem csupán, illetve a túlárazottság okairól...az hogy manapság mondjuk egy B&O fejes, füles semmivel nem nyújt többet, mint a negyed annyiba kerülő társai (és biza itt a design épp kidobható a kukába), azt jelenti, hogy nem ajánlott...én inkább arra reflektáltam, hogy maga a brand mint kerülendő sátánfattya legyen mindig és minden alkalommal említve....bármi kapcsán...mert ez pedig nyilván a ló túlsó oldala...
Perpill a füleseknél a B&O egy túlárazott, a társainál semmivel sem jobb hangú brand, ezért nyilván ár-érték arányban nem javasolt...ezzel egyetértek....
Tehát marad a Bragi!
-
funkmester
aktív tag
válasz
kemcso #77204 üzenetére
koszi a valaszt.es rha 750-el osszevetve melyik elethubb kozeptartomanyban?melyiknek megy melyebbre a basszusa?
Grado iGe nalunk 110 euro, amazonon 50 dollar....kár, hogy ez a rendelesem nem jon ossze...grado fulesek arerteke rendben van?
samsung s6-os meghajtana kelloen?
-
Tikakukac
titán
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
kemcso #77081 üzenetére
Omx980at(ha talál egyáltalán valaki) inkább csak akkor, ha csak a hang számít, mert nálam 2 hét alatt széthullott a hook. Mondjuk lehet anyagöregedés már, de szerintem gyártási, tervezési gond is. Plusz nem egy fun karakter a hangja. Árában meg ott van a Ve Zen2 hook nélkül, csak annak meg nem árt egy erősítő.
-
Tyrel
őstag
válasz
kemcso #77087 üzenetére
És amúgy ha nem Mo-ról ill. nem sürgősen kéne akkor lenne valami jobb opció?
@sheratan
Hát azt a Beats-et úgy kapta anno ajándékba, mikor belehallgattam hogy tényleg nem szól ill. tekergettem a kábelét hogy hol lehet megtörve, akkor úgy feltűnt nekem is hogy elég harmatos hangja van... már annak a felének amelyik még jó... Mondjuk nekem ezekhez a kis nyikhaj vackokhoz nincs is igazán viszonyítási alapom, DT 990 Pro-hoz van szokva a fülem, amit egyébként még lehet pont te ajánlottál régebben a másikban... nem tudom már...Ez a Beats meg... hát legalább designos...
-
Tyrel
őstag
válasz
kemcso #77081 üzenetére
Huh, köszi, deee ilyen OMX-et nem is dob ki az árukereső, az OCX meg elég drága... Na meg tovább nehezíti a dolgot hogy nem nekem lesz... (én az a Shift-el futós típus vagyok)
Olyasmit néztem mint a Sony MDR-AS210, csak nem tudom ebben a kategóriában melyiknek van legalább valamennyire elviselhető hangja...
Az eredeti Beats árkategóriája sajnos most nem játszik, csak gyorsan kell valami ami nem esik ki, olcsó, és a változatosság kedvéért még szól is mind a két fele...
-
Krill77
őstag
válasz
kemcso #77049 üzenetére
Nagyon világos. Es nem strapabíró. Nekem elhalkult a basszus az egyik oldalon de balansz al jora lehet hozni. Viszont fele annyi mint a sm. Es biztos, h tisztábban szol. Armaturasan. Élénk szikrázó. Hasonló a bosshifi hez csak jobb. Bar tud mesterséges en szólni amiben a b3 jobb volt a fa ház miatt. De még így is jobb.
-
darvinya
titán
-
milu
aktív tag
válasz
kemcso #76991 üzenetére
"...azt veszel amit szeretnél" Ez nagy valószínűséggel így lesz, ugyanakkor nagyon kíváncsi vagyok a fórumozók véleményére, könnyen vagyok befolyásolható a témában azok által, akik többet tudnak a fülhallgatókról mint én...(és ez nem nagy feltétel...)
Természetesen megnézem és figyelembe veszem az összefoglalót, az ottani szakmai ajánlások miatt..!
-
Carlas
senior tag
válasz
kemcso #76896 üzenetére
Hát a fő gond az N5005-el hogy nagyon nem akar megjönni. Most már kezdek a hitemből kitérni hogy árulják csak senkinek nincs.A 7 napbol lett 2 hét a 2 hétből 3-4, és most lehet még 3 hét vagy ki tudja mi az aktuális infó. A Shure SE846-ot halottam az király volt
de sosincs eladó
-
törölt tag
válasz
kemcso #76784 üzenetére
Mindkettőn ott van a HD felirat, nem azt kell nézni, hanem a kezelőgombokat a távirányítón például: a fekete a sima Pro, az ezüst és lekerekített a Pro HD. Az ilyen webshopok által adott névnek semmi köze a Xiaomi eredeti terméknevéhez igazából.
Ez a sima Pro néven futó (amúgy gyári nevén Xiaomi Hibrid).
Ez a Pro HD néven futó (amúgy gyári nevén Xiaomi Hibrid Pro).
Ez az újabban kijött earbud (gyári nevén Xiaomi duplda driveres earbud).
Ezek pedig a zajszűrős Type-C és sima jack dugós füleseik. -
bumper
senior tag
válasz
kemcso #76773 üzenetére
Olvastam ám.
A kérdés továbbra is áll, ha Te onnan tudsz ajánlani olyat ami megfelel, akkor azt is szívesen veszem!
"Kiegyenlített hangzást szeretem. Ha van soundstage az hab a tortán. Fejhallgatóbol Audiotechnica m40x em van. Azzal meg vagyok elégedve (soundstage lehetne jobb)"
-
-
-
darvinya
titán
válasz
kemcso #76610 üzenetére
Az izoláció az, amit nem tudnak sajnos megoldani.
Annyiban igaz, hogy amikor nincs zene, akkor behallatszik.
Kedvenc Pana HS6-nál, pl: BKV régi Ikarusz buszon alig hallottam busz zaját, néha még 40%-ra kellett vennem hangerőt, hogy a buszzajra odafigyeljek.
Most is ezen hallgatom zenét kemény 50%-on, Tv, család körülöttem zajong, s semmi sem szűrődik be. [kép] -
Linde
junior tag
válasz
kemcso #76503 üzenetére
Én sok "teszt" alapján vonok le csak következtetést, és ha a 10.nél is ugyan azt olvasom, akkor már 80%ban elhiszem, aztán a fülem majd eldönti ténylegesen ha megvettem, és bejárattam. De a cserélhető filterek nagyon jók és úgy gondolom voltak olyan okosak az n5005 esetében hogy a referencia szűrő tényleg nagyon közel van egy kiegyenlített hanghoz, aztán a többivel lehet színezni.máskülönben mi értelme lenne? A színest is tovább színezni a filterekkel?
-
Linde
junior tag
válasz
kemcso #76484 üzenetére
Az a pár teszt ami van az n5005 ről, kiderül hogy kiegyenlítetteb hangú, mint k3003. A középmagas tüske sincs . Közép és magas hangok is jobb lettek. Ha megnézzük a 3 kábelt, meg hogy alapból cserélhetők, a ház kialakítást, szűrőket, jobb vétel sokkal mint 3003,meg mégis egy friss 2018 zászlóshajós.
-
vicze
félisten
válasz
kemcso #76487 üzenetére
Hát ebből már kinőttem pár éve.
(Megfelelő mennyiségű haj eltakar elég sok mindent, fősulin akár én is használhattam volna.
)
Amúgy a suttogás ebben a kontextusban se tudom értelmezni, miért kéne suttogjon a másik oldalon lévő? Ezeknek a füleseknek a kiszűrődése kb. 0, esetleg max. hangerőn, de a beszéd biztos nem, szóval ordíthat is aki a másol oldalon van. -
Krill77
őstag
válasz
kemcso #76388 üzenetére
Érdekes, h a mobil kütyü kütyüimnel sem az a baj, h ne lenne hangos (mondjuk pl az a 40ohmos cucc amit most hallgatok) , hanem pcrol tisztább, testesebb a hangja. Epp ezert nem vettem magaosit. Nem akarok a pc mellett gornyedni. Most a figyelmem s pmv mk2-n van. Az könnyen hajthato es olyannak tunik a hangkepe amit keresek. Csakhat ful feletti.. (egyébként 25-30e ig elmegyek ha kell)
-
Carlas
senior tag
válasz
kemcso #76347 üzenetére
Van benne valami. A&K tök fasza volt de aztán mégis eladtam
de nem a hang miatt
Végül is most is 400e-es lett csak nem lejátszó. Viszont kipróbáltam a Dragonfly red-et egy fórumtársunknál és baromira tetszett, lehet beszerzek belőle. Meglepett.
Megnézem őket. Akkor ez az apple füles felejtős? -
NandorHUN
addikt
válasz
kemcso #75831 üzenetére
Na végül a RHA T10-et vettem, lehetett hallani elég erősen a különbséget a 750-től, mindkettővel tettem egy próbát, így Viper4Androiddal azért S7-ről is elég szépen szól
Remélem mire következő telefont veszem addigra rámennek majd a DAC-ra is mint anno LG és HTC is tette, de így sincs okom panaszkodni.Mondjuk VSD3-hoz képest nem tudom megéri e a felárat csak a hangja miatt, de minőség és garanciára tényleg 10/10-es.
VSD3-nál szebb a mély és közép is, kicsit kényelmetlenebb, de következő 3 évre számomra tökéletes lesz.
-
válasz
kemcso #75709 üzenetére
Maga a legfőbb zaj forrás a távolsági busz adná. És a hozzá kapcsolódó rendkívüli jó állapotú magyar utak felületi minősége.
vicze1
Akkor eztba Sonyt is elfelejtettem gyorsan. Hiszek neked. USB-C lenne jó. Arra van lehetőségem. Leginkább hazai rendelés lenne a cél elsősorban.
Üzemidő összegzésben 10 óra jó lenne ha vezeték nélküli lenne. Ellenben a vezetékes az úgy is a készülék biztosítja. -
-
soetigabor
tag
válasz
kemcso #75457 üzenetére
Mallnál nem sokkal drágább a mikrofonos, és nekem az fontos, hogy legyen rajta. Eléggé kívül esik a Muzix, de majd meglátom.
-
krisz166
csendes tag
-
Druantia
csendes tag
válasz
kemcso #75381 üzenetére
Rendben
Ez a form viszont elég megtévesztő, fele magyar-fele angol. Akkor ha jól értem ez nem a Muzixhoz fog beesni. Csak hogy angolul írjam-e a levelet
sheratan: Tudtom szerint magyarországon a Muzix a hivatalos forgalmazó, nincs más. Gondolom postázni kéne nekik, vagy hasonló.
-
Bodz
nagyúr
válasz
kemcso #75350 üzenetére
Nem is írtam, hogy nem marad az. Mondjuk a wax guardos isolation tök érdekes lenne hozzá, az még inkább tompít, mint a sima.
Érdekes az is, hogy szerintem annyira azért nem világos alapból sem, amennyire a topikban be van állítva. Ez lehet egyéni ízlés, forrás, akármi más is. Nem tudom. -
-NRGyP-
tag
válasz
kemcso #75297 üzenetére
Köszi, úgy lesz, ráadásul holnap pont a Béke téren lesz egy kis tennivalóm, onnan kocsival pár percre vannak. Pláne néztem, hogy azért az impedancia értékek eléggé eltérőek a típusok között, úgyhogy viszem a lejátszót is. Főleg utcán/sportolásnál használnám, úgyhogy számít a hangerő is.
-
GeryFlash
veterán
válasz
kemcso #75288 üzenetére
Tejóég
Azért ezt nem hittem volna, jómagam remekül megvagyok a 2 olcsón beszerzett Hybridemmel (előtte Piston 2-öm volt, imádtam csak fél év után tönkrement és gariztatás esélytelen volt, szóval úgy vettem hogy csak kicsivel vagyok előrébb mint egy tartósabb de drágább Sennheiserrel). De a Hybridek szépen tartják magukat, illetve Gearbesten ha van kupon lehet Xiaomi MI Fresh/Basicet venni 700Ft-ért, akkor mindig veszek 4-et, mert minőségben kb a Sennhesier CX200-at hozza, vagy a közelit.
Szóval tényleg durva, hogy fülesek ennyire túl vannak árazva a híres gyártóknál, fejhallgatóknál amennyire én emlékszem nincs ez így, ott a Takstar Superluxok között azért szoktak Senn-AKG is ajánlva lenni ha jól rémlik.
-
GeryFlash
veterán
válasz
kemcso #75271 üzenetére
Általánosságban kérdeztem, hogy általánosságban melyiknek jobb a hangminősége. De ha közel egyenlő akkor egyébként számomra mélyek nagyobb prioritás élveznének, mélyorientálság tehát előny lenne. Bontatlan 5.00i-re lenne lehetőségem 11 ezerért, szóval ha erre irányult a hsz akkor a rossz ár/érték arány is kizárható (mondjuk nem tudom hogy a hangminsőéget hogyan befolyásolja hogy egyébként nekem mennyibe lenne de mindegy)
-
SOAD19
addikt
válasz
kemcso #75229 üzenetére
Köszi! Mindegy is, azt nem vettem észre, hogy ott figyel az Elfogyott plecsni. És ez, vagy minden HD kerülendő?
Vagy ezalatt az ár alatt van, ami ajánlott: [link] Vagy ha nagyon nem vészes, akkor mennyit érhet, lehet tudnak engedni belőle azt mondták, mert ők hibáztak.Annyi a kritérium, hogy agybadugós legyen és legyen rajta távvezérlő, ami a hangerő állítást is tudja. Bicajozáshoz kellene, hogy ne kelljen a telefont elővennem, ha állítani akarok valamit. Amúgy hangszeres zenét hallgatok.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
kemcso #75136 üzenetére
Köszi mindenkinek továbbra is, igazán hálás vagyok!
T10 van hardveraprón is, de minden teszt kiemeli a heavy bass-t; így már korábban letettem róla. Meg ormótlan is.
A zero tenore tökjó tipp, nem emlékeztem a nevére. Valaki esküdött asszem egy Tenmak fajtára is, de kiesett már a demencia szűrőjén sajna. Az 1more dualt még meglesem, ha használt lenne valahol.
Illetve körbejárom a kocsmákat, ahol kieshetett az átkozott fülesem. Ráadásul archív darab, rég nem kapható 😭Ja, nem SOK magas kell, hanem SZÉP
-
zzola
titán
válasz
kemcso #74885 üzenetére
Nem arról van szó, hogy a vezetékes az álmom, vagy mert 40 elmúltam és szeretem a retrót...
Itt van pl. a Bragi The Headphone, fenntartásaim vannak azzal kapcsolatban, hogy aktív használat közben bent marad-e a fülemben? Kipróbálni úgy sem tudom, tehát meg kell vásárolnom, persze utána lehet élni az elállással-ha mégsem jönne be... -
zzola
titán
válasz
kemcso #74880 üzenetére
Alapvetően 30-40k-nál többet most nem tudok kiadni fülhallgatóra, persze ha van olcsóbb megoldás, az is játszhat! Az esetek többségében elektronikus zenét hallgatok, trance/progressive trance/vocal trance. Mély/magas legyen azért, in-ear kialakítás jöhet, de a fülre akasztható kivitelt preferálom, nem szeretem, amikor sportolás közben azzal kell foglalkoznom, hogy kiesik a fülemből a füles. Lehet vezetékes vagy anélküli is.
Az említett eszköz 40k az edigital-nál...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Eladó/Trust Gamin 4Az1-ben készlet!!!
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest