- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy (#55252) sheratan is írta, nem testvérek. A VSD1 sztem a kistesója a GR07-nek, és a különbség az utóbbi javára: részletesebb, picit a tere is nagyobb. Általános vélekedés, hogy ha csak a hangzást nézzük akkor a GR07 az egyik legjobb dinamikus (persze mindez akkor igaz, ha nem basshead vagy. Még Zack kollégának is bejött)
A GR06-nak nincs fun hangzása, közép-kiemelt.Viszont vedd figyelembe, hogy a Vsonic-ok (GR07, VSD5, VSD1...) magasai részletesebbek (van, akinek sziszegnek is, ez sztem fültől és hallástól is függ), mint általában a dinamikusok, így mindenképp egy meghallgatás után javasolt neked
-
BigBlackDog
veterán
Gr07 hangja sokkal inkább a "fun" kategória, populárisabb, könnyebben emészthető. A gr06 sem rossz, de inkább közép kiemelt, meg kell szokni, nem annyira univerzális műfajok téren, mint a Gr06. Kettő közül inkább a Gr07-et választanám, ha van rá lehetőség, keret, ha nincs, akkor pedig nem feltétlenül maradnék a Gr06 mellett. Persze ez csak a saját véleményem.
-
törölt tag
Igen, erre akartam célozni, hogy szerintem a magyar garanciáért megéri onnan venni. Lehet, hogy éppen nincs, majd lesz megint. Érdemes rákérdezni a boltnál.
Szerintem elég sokan hallottunk GR06-ot és 07-et is. Más karakter a kettő, a 06 az inkább középen kiemelt, én nagyon szerettem, de az általános vélemény az szokott itt lenni, hogy a VSD1(s) jobb nála, annál meg jóval jobb azért a GR07, részletesebb, kifinomultabb hangja van.
-
vicze
félisten
Csak annyit mondtam, hogy a márka nem garantál hangminőséget.
Ennél többet nem is akartam.
A neves márkáknak is vannak nagyon kiemelkedő termékei, ha nem lenne akkor nem is lennének nagy márkák (na jó kivéve Beats).
Csak annyit akartam, hogy nem árt körültekintőnek lenni, a márka "fanatizmust" pedig rettentően félre kell tenni. Na meg a drágább jobb dolgot kell leginkább levetkőzni.@kemcso: Soundmagic-ek? Még nem volt velük szerencsém, de elég strapabírónak néz ki mind a kábel, mind a füles rész főleg most a két új példány.
-
törölt tag
Ez amúgy igaz, de többek közt azért van a fórum, hogy azok, akik amúgy csak bementek volna a MM-ba egy kicsit informálódhassanak az egyéb lehetőségekről. Azért ha követed a topikot, akkor látszik, hogy a többség mégis bevállalja a külföldi rendelgetést, mert normálisabb hangot szeretne. Az a baj a Sennehiserrel, hogy se nem olcsó, se nem igazán jó hangú. Ha már itthoni beszerzés a cél, akkor is van jobb általában.
-
törölt tag
Amik az ajánlóban vannak (és még egy rakás másikat is), azokat hallottuk, birtokoltuk, illetve többen egyöntetű jó véleménnyel vagyunk róluk. Nyilván nem lehet midnen fülest kipróbálni, de még ha meg is kísérli valaki (pl.: ljoker a head-fi fórumon), az sem feltétlen ad pontos képet a termékekről, mert az ember hallása, ízlése változik idővel, illetve nehéz is egymáshoz hasonlítani és értékelni olyan termékeket, amit 1-2 év különbséggel hallott az ember.
A legjobb, ha kipróbálsz minden olyan cuccot, ami érdekel. Lehetőségekhez mérten persze.
-
assemble
addikt
Elgge off, de ha mar itt vagyunk:
Exact Audio Copy nagyjabol a legjobb CD rippelo (raadasul ingyenes), onnan valamilyen lossless-be (pl FLAC), onnan pedig kesobb azt konvertalsz belole, amit akarsz. (mp3-at LAME-el szoktak, -V0 beallitassal - dbpoweramp-pal peldaul ezt eleg kenyelmesen meg lehet csinalni). -
Egyértelműen VSD1
Az E10-ben túl sok a mély, sztem.
Izolációja a VSD1-nek a jobbak közé tartozik, így a hangerőnek akkora jelentősége nincs. Amúgy se jó túl hangosan hallgatni, kis süketségből gyorsan nagyot csinál... Viszont hajlamos picit a sziszegésre (mint általában a Vsonic-ok), van akit ez zavar, van akit nem. -
akela91
addikt
SanDisk Sansa Clip+.
Most épp a lila színből van neki sok ,és ez a legolcsóbb. Nézz át mp3lejátszós topicba ha kételkedsz. Sokan használjuk ezt (és innen rendelve).Jómagam is, pont egy R1-el karöltve. (a füles kemény tokjába pont elfér a lejátszó)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest