- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ébri
senior tag
válasz
kemcso #57874 üzenetére
IEM-em nem volt még, csak telefonhoz, max. 1 órás híváshoz használtam, nem tudom, mennyire fárasztó, illetve azért nem baj, ha vmennyi külső zaj behallatszik (fejhallgatóm nyitott, nem sokkal hangosabb, mint a mostani fülhallgatóm, de pont ez a különbség hiányzik). Tehát nem zárkózom el tőle. Nem egészségtelenebb, int az earbud megoldás?
(Persze így belegondolva, ha túlharsogom a zajt, ugyanúgy nem hallom, csak még túl hangos is, szóval lehet,, jó nekem IEM is, hanem teljesen szigetel.)
-
válasz
kemcso #57810 üzenetére
Nincs jó eredménye, ha a head-fi-n a kinai topikot olvasgatom, mert egy HZSound EP001 is landolni fog emiatt nálam.
[link]
De megfogadtam, hogy mást már tényleg nem veszek, jóból is megárt a sok....
Pedig ugye a VJJB V1 is olyan, hogy meg kellene hallgatni, meg hát ha darvinya mégsem hozza az ATE-t akkor az is kéne, meg Moxpad MX6, többi KZ, ilyesmi.... Plusz azt már láttam, hogy van itt is valakinek Huawei AM180 azt nagyon szívesen meghallgatnámés láttam egy nem 'in-ear' kialakítású Piston-t (1More márkanéven [link] ) ami érdekes lehet, mert sokan keresnek itt is a topic-ban olyat amit nem kell az agyadig feldugni, és hátha ajánlható lenne, ha csak abból indulok ki, hogy a Piston önmagában ajánlott az ársávjában.
-
törölt tag
válasz
kemcso #57786 üzenetére
Mondjuk igen, ha az össznépességet nézed, akkor persze igaz ez, de szerintem a fizetőképes lakosság olyan 10-20%-a lehet maximum a teljesnek itt. De nem is ez a lényeg, hanem hogy van kereslet rá, és veszik az emberek folyamatosan, évi több ezret adnak el belőlük simán
Tulku: Nem tudom te melyik Németországot nézed, de egy normális fizetés tizede sincs egy 535, vagy W40 ott
-
törölt tag
válasz
kemcso #57774 üzenetére
Azért elég jól fogynak szerintem errefelé a sok-armatúrás fülesek, most csak úgy rákeresve W40-ből az első oldal találatai alapján olyan 100-at adtak el ezek a netes boltok az utóbbi 30 napban, Se535-ből szintén az utóbbi 30 napban 2-300-at. Ehhez képest valami olyasmire emlékszem, hogy otthon évente kb 1 darabot tudnak eladni 535-ből
-
Tulku
veterán
válasz
kemcso #57771 üzenetére
Meg kell azt hallgatni...mondjuk a héten szeretném a k3003-at...remélem végre összejön...
csak ezek a klarinétosok nagyon elfoglalt emberek...
Jövő hét végén pedig remélem hallom a W60-at is...
Biztosan jók lesznek majd a kínaiak is (feljebb)...azért a dd-s ügyek más jellegűek...gyártanak 60 ezer féle membránt, próbálnak aztán egyik csak be jön hangra (valljuk meg lövöldöznek rendesen...persze zennhejzerék is...) de egy ilyen hibrid, vagy 4 armatúrás 3 keresztváltóval kíván némi hangolást, tapasztalatot...
-
Tulku
veterán
válasz
kemcso #57768 üzenetére
DN2000 is megpróbálta megvalósítani 300 dodóból...neki sem sikerült...a szokásos gagyi koppintás...éles hangok a magasak helyén...
Kell azért némi tapasztalat...nem csak egy két armatúra összehajigálása...van erre fórum a head-fi-n...folyamatosan posztolgatják miféle rémlényeket eszkábálnak össze...
Európai csúcscégek ott rontották el (AKG, Sennheiser, Philips...stb) hogy kivitték a gyártósorokat Kínába...mert ha itt hagyták volna, hiába ment volna a kémkedés, know-how vadászat...a gyártó szerkezeteket elég nehéz koppintani...de így hogy kint is vannak...persze pillanatnyilag bértermelés megy...de közben...
Innen már elég az anyaghasználaton, gyártási szóráson finomítani...és bumm...lesz olyan konkurencia, hogy ihaj...
-
Tulku
veterán
válasz
kemcso #57707 üzenetére
Igen ilyen szempontból minden füles nyűgös....
Én természetesen arról írtam ha a külvilággal való kontaktus megoldott, illetve nincs zavaró körülmény...még tevékenység közben sem érzem, nem zavar....sajnos a fejesek itt már elvéreznek, nagyon be kell állítani pl hogy ne billenjenek el előre hajláskor...persze azokat meg akkor könnyebb levenni ha hozzád szólnak...
Ez egy ilyen világ...a fejes, füles egy magányos műfaj...ahol kiteljesedünk....
-
vicze
félisten
válasz
kemcso #57674 üzenetére
eBay. Ez lesz(majd a vámolás eldönti) talán a legolcsóbb. Minden más vagy jóval bonyolultabb, vagy drágább, vagy használt lett volna.
Ezüst mikrofonos, mikrofon nélkülit konkrétan nem találtam már.1évvel ezelőtthöz képest iszonyatosan lecsökkent a választék, már japánban is nézegettem, csak onnan macerás és 100% vámolják.
-
3szli
tag
válasz
kemcso #57666 üzenetére
Mondjuk ebbe azért nem folytam nagyon bele mert még nem rendeltem külföldről.
erre gondoltál mert most az amazonon találtam miló féke verziót. -
3szli
tag
válasz
kemcso #57664 üzenetére
Hát ilyen 2-3 ezerért nem igazán néztem. A Xiaomi Piston de 4-8 ezer. A JVC HA-FX101 is 5 ezer azért az drágább. Nem mintha földhöz vágna de elhagyok egy ilyen meg szakad a szívem. Inkább szeretnék venni valami olcsóbbat ami jól szol és kényelmes és ha tönkre megy egy év múlva veszek másikat. De félek h veszek valami ismert márkát csicsás műanyagba azt dobozhangja van. Ezért írtam az előbb.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
kemcso #57558 üzenetére
Kicsit asszem lemaradtam. Akkor ez az NVX EX10S tulajdonképpen micsoda? Koppintás, vagy megvásárolta valaki a lincencet a gyártásához, esetleg csak a VSonic húz le egy újabb bőrt a GR07-ről?
Az E30 egyébként hol áll a GR07-hez képest (hangminőség, részletesség, karakterisztika, izoláció, kényelem szempontjából)? Valahogy sikerült eddig elkerülnöm mindig és lassan kezdem a hiányát érezni a VC1000-nek.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
kemcso #57551 üzenetére
hát head-fi alapján németországba 5euro volt a postaköltsége és pár nap alatt ott volt. (paypal-os fizetés)
de egyébként igen, paypal-ban benne van ez a biztonsági pont is, írta is, hogy természetesen jó neki paypal is, csak emiatt az drágább. Kértem is tőle X3-mal kapcsolatban, hogy adja meg a banki átutatlásos árat (EUR/USD/PLN) illetve a paypal-os árat is, én meg utánakérdezek az utalás miatti extra banki költségeimnek és az alapján döntök.Mindenesetre csak amiatt írtam, hogy hátha érdekes lehet a dolog, és talán pár fülest/AMP/DAC/DAP cuccot érdemesebb lenne így EU-n belülről.
egyébként SM E30 ügyben, ha tényleg csak pár K az eltérés én is inkább itthoni beszerzésre szavaznék, márcsak a gari miatt is. Abban az esetben rendelnék itthon beszerezhető cuccot kintről, ha 2x annyiba kerülne itthon, mint külföldön. Lásd Piston 3.
-
monti0222w
addikt
válasz
kemcso #57543 üzenetére
Ok, ez egyértelmű, három füles van most itthon az E80-nal együtt az E10, meg a Piston 3, ezekkel tudom most osszehasonlítani, de annyit már most tudok mondani, hogy jobb náluk hangzásra, többet nyújt zeneileg mint az említett fülések, pedig a P3-t például nagyon favorizálom, de ott is érezhető a különbség az E80 javára.
-
Tulku
veterán
válasz
kemcso #57477 üzenetére
Eddigi sony fülesek hangképe volt precíz de kissé analitikus száraz...erre alapoztam...amennyiben ez eltér a tipikus sony hangzásvilágtól úgy érvénytelenek tippjeim is...de az x5 mindenképp megér akkor is egy misét
Viszont ebben az esetben (meleg, sötét) a dx50 inkább ellenjavallt...igen talán akkor fiio-k...bár azok is elég sötétek...
-
Kr0y
csendes tag
válasz
kemcso #57477 üzenetére
Igen, én is inkább mázlinak gondolom. Tudjátok mekkora arcvesztés lehetne abból az MM-nek, ha Tulku tanácsára hallgatva bevizsgáltatnám egy márkaszervízbe és ott kiderülne hogy hamis?
Csak azért nem írtam, hogy mindenki rohanjon az MM-be (Győrbe) egy ilyenért, mert azt mondta egy eladó, hogy az akciós termékekből csak azok vannak amiet kiraktak. Még hasonlót sem láttam az akciósak között.
-
Tulku
veterán
válasz
kemcso #57421 üzenetére
Erről beszéltem...hogyan lehetne kiküszöbölni...szólni Mehtának hogy ültesse át a Scala zenekarát...
És persze érdekes felállás lenne háttal hallgatni egy koncertet...pedig közel jársz az igazsághoz...pontosan erről lehet szó...ha megfordulsz nem csaka bal-jobb oldal cserélődik fel...direktben csak visszavert hangok lesznekcsak a hátad mögül hallod a felborult koncertélményt...kösz Kemcso ez találó...persze nem ilyen teljesen de jó hasonlat...
Muszor: ez jónak tűnik...nem tudom mit csinál a fázis fordítás funkció ott...így hülyeséget nem akarok írni..de ha teljesen megfordítja és te is a füledben akkor semmi nem változik elvileg...
-
Tulku
veterán
válasz
kemcso #57416 üzenetére
Utolsó poszt...nem off-olok...
Azt nem mondtam hogy (mondjuk) klasszikus felvételeknél nincs hitvány minőség (sajnos)...van olyan Deutsche Grammofon Karajan CD-m, hogy sírva hallgatom végig...de mit csináljak, ha ő vezényli számomra a legjobban mondjuk Beethovent...na ott nehéz lenne megmondani ismeretlenül (bár egy zenehallgató szakértő rögtön tudja hol ülnek a vonósok, fúvósok...stb...ugye Strucc?
) csak a megszokott zenekeltő helyeket ismerve mondjuk rá...így helyes...tehát a vakteszt itt megbukott...
Mert tudod honnan kellene szólnia...
A (nem degradált) vakteszt érdekében meg kellene beszélni a karmesterrel hogy keverje össze a zenészeket, majd helyes térbeállításokkal felveszitek és úgy rakjuk vaktesztre...
Melorin: Persze hogy megmarad...de fordítva...erről beszélek...köszönöm!
-
bb_bence
csendes tag
válasz
kemcso #57364 üzenetére
Mo-i boltban (NOMONO) találtam Soundmagic E10 -et, jó áron és elég jó véleményekkel, nekem egyenlőre ez a favorit (ráadásul a kategóriában az egyedüli nem fül feletti vezetésű). A vsonic nekem valahogy nem szimpatikus, szempont még a 2ev magyar gari az E10-nél.. NOMONO-ról mik a vélemények? Láttam ugyanitt E50-t, pár ezerrel drágábban, arról tapasztalat/vélemény? Mennyire tartósak ezek a Soundmagic fülesek? Megfelelő a hangkepuk főleg elektronikus (house, EDM, minimal) és rock műfajokhoz? Köszönöm!!
-
bb_bence
csendes tag
válasz
kemcso #57336 üzenetére
Azóta sikerült nekem is!
Igen, szóba jöhet, de csak olyan helyről ahonnan van itt tapasztalata vkinek, az ebayt nem szeretem.
A 10-20 ezres kategória füleseinek sajnos a márkáit sem nagyon ismerem, csak hallásból. Van valahol képviseletük-boltjuk ezeknek ahol esetleg bele lehet hallgatni? -
darvinya
titán
válasz
kemcso #57287 üzenetére
Egy test nem azonos segéd membránnal.
Tulku
Az tiszta, hogy armatúrának is 2 nyílása van.
Egy be és egy ki nyílás van ezen keresztül mozog a levegő létrehozva a hangot.
Ha bele fújok, mint normál hangkeltő is ezt tenné a nagyobb felülete miatti levegő mozgással.
Eredménye az, hogy lefojtok.
Ezért szokták oldalról támogatni basszust.„Egyenes” irányú vetőcső min. akkora kell, mint az armatúra kijárata.
Máris ott van minden hang.
Ennél, nincs más csak armatúra.OFF
-
darvinya
titán
válasz
kemcso #57270 üzenetére
és (#57269) vicze1
Mint képen is látszik, hogy vetőcső kezdetén külön cső van BA-knak.
Reflex nyílás is van hogy, ne a test zörögjön.Mire írtam, ott nincs is nyílás hátsónak előre, BA-ba meg másik hangkeltő levegőt nyomni nem egészséges.
Ez olyan lenne, mint 2 hangszórót egymással szembe összerakni. -
matyiGo
aktív tag
válasz
kemcso #57225 üzenetére
sztem nagyon sok múlik a körülményeken. pl én belvárosban lakom, iszonyatos utcazaj van folyamatosan. sokkal kevésbé érvényesülnek a 100hz alatti tartományok mert túl kell szólniuk azt ami amúgy is megy itt folyamatosan. néha éjszaka megyek futni és akkor szoktam meglepődni hogy mennyire túl van tolva a mély néha a fülesemben, olyankor visszaveszem. igazából nem is ezzel van az igazi bajom hanem hogy egyszerűen csak furcsán szól, elsőre azt mondanám rá hogy dobozhang de egyáltalán nem igaz, hanem inkább hogy kicsit túl feszes. ilyen gagyi érzésem van na. de közben meg hallom azt is hogy rendben van de mégis ... a xears én szerintem minden tekintetben erősebb volt, s vicces hogy most látom ezt a márkát a "nem ajánlottak között" de az lesz hogy rendfelek egy új TD-t, ha az is kibírja 3 évig teljesen elégedett leszek.
(egyébként kellet néha kicsit szerelni. de annyi belefért nekem) .. régen pont itt ajánlották és rengeteg nagyon jó értékelés volt róla de gondolm a szélesőssége miatt jutott a nem ajánlottak közé.. -
törölt tag
válasz
kemcso #57163 üzenetére
Jaja, kíváncsi vagyok én is, hogy egymás mellett a VSD-kkel mi lesz a véleményem róluk.
Amúgy most világított rá egy kedves fórumtárs, hogy az UE900S beszámoló jól elmaradt (vagy én nem találom csak?), privátban ugyan írtam róla, ide nem került be, így bemásolnám, hátha valakit érdekel:
"Kényelmes, úgy belecuppan a fülembe, hogy alig lehet kiszedni, jól szigetel, jó a hangja is (ez egyébként tartós hallgatás után számomra zavaró is volt, bár kényelmes füles, de valahogy nem tudja tolerálni a fülem az IEM-eket mostanában annyira). Ami nagyon durva, hogy adtak hozzá 9 féle illesztéket, és mindből 2 pár van, tehát összese 18 pár illeszték, részben szilikon, részben szivacs. Illetve egy ilyen érintkezést segítő valami tisztító folyadékot is
Mostanában nem hallgattam a W30-at, de simán nem venném meg újra az UE900s ellenében.""Az UE900S amúgy nagyon jó, tetszik a hangja, kicsit nyersebb a W30-nál, olyan ércesebben jönnek a gitárok, kb mint ahogy egy átlag férfi énekhanghoz képest egy jó kis blues énekesnek karakteresebb hangja van. Illetve jobb a tere és szeparációja kicsit. Emlékezetből nem merem mondani, hogy a W40-hez képest hol van, de úgy emlékszem annak volt hasonló (tere, szeparációja). Illetve a mélyek még elég jók, nem a közép-basszust emeli ki, ahogy a legtöbb V füles, hanem lemegy mélyre, és inkább az alján igyekszik szintben tartani. Szóval van egy kis dörmögése alul a basszusgitárnak például, de nem annyira hangsúlyos, nem tolakodó.
Viszont a szigetelése durva, tényleg légmentesen zár, még a Westone-ok után is fura érzés. A kábel viszont nem a szívem csücske, nagyon gubancolódik, egyszerűen nem tudom úgy felcsavarni, hogy utána ne legyen egy nagy gombóc, amikor előszedem.
Érzésre a sima UE900-nál jobb sokkal, tisztább, nyíltabb a hangzása és kicsit izgalmasabb is, nagyon jól együtt működik a Plenue 1-gyel, és a szubbasszus is jobb az elődnél."Illetve annyit még hozzátennék, hogy szerintem ez a hang részben al ejátszónak köszönhető. Előtte AK100-am volt (első kiadás), és arról próbálgattam többször is a sima UE900-at, és nem győzött meg egyszer sem a hangja, nem ment elég mélyre, nem vott igazán izgalmas. Viszont A Plenue 1 az sokkal jobb, sokkal testesebb a hangja és sokkal jobban kihajtja a füleseket, klasszisokkal jobb lejátszó, a legjobb hordozható, amit eddig hallottam.
-
niof
veterán
válasz
kemcso #57083 üzenetére
Szerintem a 215-nek nem gyenge a magasa! Inkább talán sokkal természetesebb, nem tolakodó. Bár ez már erősen szubjektív dolog. A közepei viszont fantasztikusak, véleményem szerint, gyönyörűek az énekhangok. Na meg a basszus is nagyon jó, pontos, feszes, pattogós.
cr33p
Ha van rá lehetőség, inkább hallgasd meg mindegyiket, ha még nem tetted meg.
Én kvázi vakon ugrottam bele a 215 vásárlásába, de nem bántam meg!
Egyedül csak a számomra tökéletes illesztéket keresem hozzá... -
RetepNyaraB
veterán
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
kemcso #56976 üzenetére
Jah
Láttam egy távvezérlős denont [link], de sztem ugyanúgy járnék ezzel is, mint a piston hárommal, hogy a távvezérlő teljes gombsora nem működne a G630-on.
Így felejtős.Valószínűleg csak egy megoldással lehetne kiküszöbölni a gondot, mégpedig azzal, hogy veszek egy bluetoothos [link] fülhallgatót, a gyári fülesét lecserélném mondjuk erre: [link]
Bár a mikrofont buknám, úgysem telefonálnék olyan módon.Ha összegezve nézném: Sony SBH20 ~8k, JVC füles ~5k
Összesen: ~13k
Kicsit drága megoldás lenne, de kifizetődhet. -
arnd
senior tag
válasz
kemcso #56920 üzenetére
RetepNyaraB kérdezte, hogy
1, "Egy alma kiosztású headsetes füles vezetékét át lehet androidra varázsolni?"2, "Apple vezérlő van a headseten, ergo nem irányítja a droidot. Ezért nem vennék másikat, mert szeretem a fülest, de pl. biciklin jól jönne, ha hívnak és nem kell leállnom a táskában bogarászni. "
Én ezt úgy értelmeztem, hogy szeretné, hogy szóljon és fel tudja venni vele a hívást. Amit ugye mindenféle egyéb program nélkül meg is tud tenni, ha jól van bekötve a csati.
Az összes többi kötözködést darvinya keverte bele, előbb nem szól jól, majd meg a gombok stb. stb. -
Dzsuri89
őstag
válasz
kemcso #56868 üzenetére
Nem kötekedésből, de én még 3000 Ft-os kategóriában ilyen hangot nem sűrűn hallottam, amit a jelenlegi fülesem produkál, de még 10.000 környékén se. Próbáltam már nem egy Sony-t, AKG, JBL-t, de hát eléggé elbújhatnak a fülesem mögött. Tudom ezek a füleseknél úgymond "gagyi" márkák, de ezen a téren annyira nem vagyok otthon sajnos, meg alkalmam sincs kipróbálni ezeket. Nem olyan, mint egy telefon, hogy olvasok róla tesztet, meg látod videón is és nagyjából képet kapok róla, ezeket csak hallgatás után tudom eldönteni, hogy jó-e vagy sem.
(#56869) Pöttön
Majd írd le légyszíves, hogy mik a tapasztalataid vele. (Én nem igazán vagyok oda ezekért a nagyon kínai márkákért... :/ Telefonokból kiindulva főleg, azok között élem a napjaimat, hát...)
-
7Sony7
addikt
válasz
kemcso #56882 üzenetére
Lassan magam sem tudom... Lehet veszek egyet, annyira nem nagy összeg.
Darvinya: Nem hiszem, hogy roncsolás nélkül szét tudnám szedni.
A Sony az mdr-w08, de ennek tényleg elég fátyolis a hangja, viszont a Thomson típusát nem tudom, egy mp3 lejátszóhoz volt, fülre akaszthatós. Enya, Pink flolyd szépen szólt vele. -
Pöttön
őstag
válasz
kemcso #56868 üzenetére
Alapvetően én is azért akartam Sennheisert, mert anno volt egy CX300-asom amit nagyon szerettem.
De láttam hogy itt a forumon, meg máshol is nagyon dicsérik a Piston 3-ast, és az ára is nagyon jó, főleg ahoz képest hogy alapvetően a Sennheiser CX 5.00-val szemezgettem előtte. Így teszek vele egy próbát, aztán majd kiderül. Ma hozza meg a futár. -
Tulku
veterán
válasz
kemcso #56863 üzenetére
Nem igazán értelek...ennek az analógiának mentén DAP és DAp, sőt füles és füles között sincs különbség, hiszen mindegyikben vmilyen dac+amp van, és akármilyen kábellel összeköthetem készüléken belül és kívül a zajkeltőket, a hangkép abszolúte nem változik...
Mondjuk ezen analógia mentén kondenzátorok is csak töltés felvételében különböznek, DAP-ok max hangerőben...persze ez messzire mutat...
Nyilván egy hangkép szubjektív megítélés, de szerinted annyi hülye van a földön aki hallja a különbséget x és y rendszer között, amelyek hasonló vagy olyan elemekből állnak, de más karakterisztikájú vezetőkkel, elemekkel építettek...ez elég erősen hajaz számomra a Huxley-i szép új világ elméletre...de nem vitatkozom...
Darvinya: ezek a fizikális részletek, bár ebben is erősen vezet az utángyártott, hiszen ezüst és 3x vastagabb anyagból van, de szerintem nem feltétlenül ez alapján alkot más hangképet...nem hangosabb, erősebb...más...hallhatóan más.
-
Bodz
nagyúr
válasz
kemcso #56797 üzenetére
[link]
Maradt VSD1S-ről szivacsom, az nem megy rá. Comply is akad, szintén nem jó.
SHiZUOKA ezt javasolta (feketét), már csak valahogy be kéne szerezni.(#56798) fericske: Szállítással 4000 Ft 4 pár különböző méretű, amiből nekem csak 1 kell majd... Még nem szántam rá magam. Esetleg ha valakinek kell Nyíregyen Sony kisebb méretű hidbrid illeszték, akkor írjom rám és közösen megvesszük.
-
Pöttön
őstag
válasz
kemcso #56782 üzenetére
Utána olvasgattam a Piston 3-nak, és nekem is tökéletes alternatíva lenen, főleg ennyiért, így rendeltem is egyet.
-
kosarob8
aktív tag
válasz
kemcso #56702 üzenetére
Köszike!
Most esett le, ahogy megnéztem a fülhallgatót, hogy akartam írni csak elmaradt, hogy jó lenne ha a csatlakozója nem egyenes lenne! Van hasonló tudású / árú fülhallgató aminek 90 fokban van a csatija? Láttam az E50 az 60 fokos csatival van ha jól rémlik - bár az pont azon az áron van, amit esetleg meg kiadnék érte....
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest