- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exodius
őstag
válasz
gianni85 #89588 üzenetére
Rá gondolsz?
Linsoul Audio-Tripowin x HBB - Mele New 10mm Graphene Driver IEMs
Kábeleknél valami extra opció?
-
Exodius
őstag
Kedves mindenki!
SoundMagic füleseim voltak eddig, nagyjából 20K-s árig. Kellene valami hasonló kaliber.
Ezek a TRN-fülesek milyenek? Mert pl. a TRN STM, TA2, VX eléggé bejön kinézetre. És még a cserélhető kábel is tetszik, főleg ha az mondjuk gagyi, vagy meghibásodik, bármikor rendelhetek hozzá valami minőségibbet. A driver-hibák már más tészta.A fun hangzás ugyan tetszik, de ha részletes is az is tetszene, csak ne hazudjon nagyon. Ezalatt azt értem, hogy inkább legyen pontosabb, mint V-hangzású, nem szükséges hogy a tartományok egymásra másszanak egymás rovására.
Ajánlatok? A Linsoul honlap tetszetős.
-
Exodius
őstag
Kedves mindenki!
Driver-halált halt a VSONIC VSD3S-em, kevesebb, mint egy év után.
Ha ugyanazt a hangzást vagy kicsivel jobbat szeretnék, de sokkal jobb összeszerelési minőségben és hosszabb élettartammal, akkor mit válasszak helyette?
Jelöltek? -
Exodius
őstag
Huh srácok! Egy hete megérkezett a NEW VSONIC VSD3S és a szivacsos dugóval félelmetesen tetszik, még mobilról is.
El sem tudom képzelni, hogyha normális DAP lenne alatta, mit tudna még kihozni magából. Nagyon jó a basszus, nem karcol a magas, közép meg...van. Iszonyatosan korrekt volt ez 10 rongyért.Egyedül a kialakítását kell szoknom, mert a fülkagylóm belső részét azért nyomja a füles kialakítása kicsit, ha jobban be van nyomva a fülembe.
Kíváncsi is vagyok, mi volna ennek a fejes megfelelője.
-
Exodius
őstag
Hmm..
Olyasmire gondolok, ami nagyjából tiszta, nem folynak össze a tartományok hanem minden jól van, annyira nem is csordul túl. A basszus ne robbantsa le a fejem, és ne másszon rá mindenre, de legyen.
Talán olyasmit keresek, amit ha felrakok, akármit indítok, csak mosolygok. Ezt az érzést keresem. -
Exodius
őstag
válasz
korpicschess #85552 üzenetére
Melyikre gondolsz? És majd honnan rendeljek Vsonic-ot?
-
Exodius
őstag
Kedves mindenki!
12.000 Ft-ig milyen mindenes fülest ajánlanátok? Csak egy Xiaomi Redmi 7A-m van.
-
Exodius
őstag
Üdv mindenkinek!
Új fülest keresek nagyjából 10-15K értékben.
Afféle szolid mindenes kellene, mert mindenfélét hallgatok (egy kicsit húzhat az elektronikus zenék irányába). Egy Xiaomi Redmi 4X-ről "hajtanám" a fülest.
Soundmagic E30 szolgált eddig, de megtört a kábele pont a jack részénél.Miket ajánlotok?
-
Exodius
őstag
Skacok!
Tudom elég buta kérdés,de Soundmagic E30-nál melyik a jobb és melyik a bal füles? Mert csak kék meg piros rész van.
-
Exodius
őstag
Kedves mindenki!
A Soundmagic ES18-as fülesemről szeretnék feljebb lépni. A Soundmagic E10-et meg az E30-at néztem ki.
Alapvetően mindenféle zenét hallgatók, de mondok pár stílust: ambient, IDM, house, psychedelic rock, neo-psychedelia, post-rock, post-punk, nagyon kevés metál és rengeteg filmzene (film score, nem soundtrack) meg klasszikusok.A 2 füles közül melyiket ajánljátok jobban? Hallottam, hogy az E30 kábelei elég merevek és valahol az illesztés is kijött, emiatt inkább az E10 felé hajlanék, de ha ez tévhit és nem gyakori eset, akkor javítsatok ki.
Másik dolog, hogy futáshoz is szeretném majd használni őket, úgyhogy kérdés menyire bírják a rázkódást.
Az utolsó kérdésem: az E10-nek van kábelzaja, vagy ezzel csak az E30-at reklámozzák?
-
Exodius
őstag
Skacok!
Tudom nem összemérhető, de új fejest/fülest szeretnék venni, hordozhatót Sony Xperia M-hez.
Takstar HD2000 vagy Soundmagic E10, SoundMAGIC PL30 váltaná a Maxell Metallics-emet, ami tönkrement.
Szerintetek megérik az árukat?
UI.: Xiaomi Piston-ok meg milyenek? Kik ezek az új fiúk?
-
Exodius
őstag
Nyertek az agyba dugósok.
-
Exodius
őstag
Akkor még egyszer: Milyen earbud-os fülest ajánlotok Sony Xperia M-hez? A gyárit szeretném leváltani, de az agyba dugós füleseket sosem kedveltem. Max. 10k-ig mennék, de ha több versenyző van az is megfelelne. A lényeg, hogy kiegyenlített legyen, egy kicsit lehet benne több a mély, de ne legyen basshead. Előre is kösz.
-
Exodius
őstag
Milyen earbud-os fülest ajánlotok Sony Xperia M-hez? A gyárit szeretném leváltani, de az agyba dugós füleseket sosem kedveltem. Max. 10k-ig mennék, de ha több versenyző van az is megfelelne. A lényeg, hogy kiegyenlített legyen, egy kicsit lehet benne több a mély, de ne legyen basshead. Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest