- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
-Skylake- #83527 üzenetére
-NoVa- nagyrészt leírta, remélem ír ő is saját tapasztalatot és összehasonlítást, 1 vélemény nem vélemény.
Pontosabb válasz a kérdéseidre.1. Kopogós műanyag, ami nem kell jó benyomást, de semmi bajom nem volt vele. Nagyon könnyű tőle. (BTR3 egy sokkal masszívabb minőségibb benyomást kelt.) Mivel ez egy Kickstarter projekt eredménye elsősorban, így a csomagoláson és a külsőn is nagyon érződik, hogy inkább a belbecsre koncentráltak, nem pedig a körítésre.
2. Üzemidő teljesen korrekten van megadva. LDAC-kal csökken úgy 1-1,5 órát. Füles/fejestől is függ, mert ha nehezebben hajtható jobban leszívja. Többet kell erölködjön.
3. Sajnos még passz erre. Elvileg kevesebb, mert nagyobb feszt tud ráadni,
4. LDAC-nál nem árt a rálátás úgy 10-15m-t viszi, de fejeseket kivéve, minden BT vevő ugyan ezt tudta eddig.
Most olyan 5-6 értelmes BT modul van a piacon, a felsoroltakon kívül még ott az M0 és a HiBy W5, meg a mi nem jut épp eszembe. -
Tulku
veterán
válasz
Füles találkozóra el tudom vinni az XB10-et és az ES100-at is...
Más: Elkérem a héten Nigértől azt a planárt, megmérem különböző tippekkel...aztán elviszem füles találkozóra is...
Nyilván tévedhetek, láttam viszont már egy mérést, ott a mélyhiányon kívül magasban láttam egy völgyet és gyorscsúcsot, lehet azt hallom, arra vagyok érzékeny...de ez továbbra is piezo
Tanács: planárnál ne takarjatok el semmilyen nyílást, mert abnormálissá teszi a közepeket...(talán visszhangossá is) -
-NoVa-
veterán
válasz
Ha nem felejti el sógornő bepakolni, akkor holnap lesz ES100-am a BTR3 mellé
Addig Vicze1-nek van mindkettő, szerinte a BTR színezi a hangot.
Szóval saját vélemény most csak a FiiO-ról: BT kapcsolat LDAC-on akkor akadozik, ha teljesen leárnyékolom a tenyeremmel a telefont vagy a BTR3-at, amúgy a zseb-zseb távolság nem gond neki. Akkuidő ebben is extrém, az ES100-nak elvileg több. Mivel hétköznap USB DAC-ként is használom, a péntek-hétfő közti időszakban meg a pár óra használatot még 90%-nak jelzi az Android beépített visszajelzése (ami nem túl preciz).
-
válasz
-Skylake- #83341 üzenetére
Így sztem az ES100 + wired IEM is macerás lesz hurcolni / viselni, de neckbanddel is megoldhatod (mmcx). Én is ES100-at akartam venni, de nem lett volna sokkal kényelmesebb, mint a drótos, végül (egyéb okokból) egy mmcx-es neckband wireless iem-et vettem... 150 USD körül van jó LDAC / aptxHD neckband, és felpattintod rá kedvenc mmcx iem-ed. End of story.
-
vicze
félisten
válasz
-Skylake- #83331 üzenetére
A BT vége lehet elég "magasan" akár 1000$-os füles is, csak nagyon nem mindegy mi a lejátszó maga. Az ES100 kb. 150$-ig helyettesíti ki a lejátszód, de lehet tovább is menni egy Q5s-el és A3D erősítővel akkor már 300-as lejátszót is megüti 500-ért...
Egy ponton túl vissza fogja fogni a fülest a BT, de itt most jócskán 300$ feletti lejátszókról beszélhetünk. (telefonokat meg még véletlen se keverjük ide) -
válasz
-Skylake- #83331 üzenetére
Sok függ az illesztéstől is, lehet egyik füles jól szól a másik nem... Ki kell próbálni, még az is lehet, hogy egy másik lejátszóról nem tetsző fülhallgató megtalálja a párját az ES100-ban pl. Nekem az ES100-ról a W60 és az U6 már messze a legjobb hangzásuk alatti volt.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
-Skylake- #83129 üzenetére
Ha valaki azt írja: valami nagyon baszo, akkor úgy gondolom, nem precíz, megfogott mélyekre gondol. Én is hallgatok synthwavet, chiptunet, ravet, rockot. Nem csak operát eltartott kisujjal. Szeretem a V-karaktert, nem vagyok egy semlegesség mániás audiofil, de erre a kommentre ezt gondolom megfelelő válasznak.
-
válasz
-Skylake- #58580 üzenetére
Ha az ár mindegy, akkor csak egy füles jöhet szóba: W60
(na jó, még a W40 is)
Kicsit komolyabban pl: VC1000, B2, Rockit R50, Aurvana in-ear3, Zero Audio Doppio, stb. Az offosokat már nem nagyon kapni, de ha esetleg belefutsz valahol akkor jók. Mind picit más karakter, a VC eléggé csilingelő, az Aurvana-ban kevesebb a magas de kiegyenlítettebb.
Van 2BA+DD is: Samsung, 1More (Xioami), Dunu ezeket ki kell próbálni, de úgy általában a többit sem ártana.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest