Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
PistiSan #64571 üzenetére
A mai napon megjött a fülhallgatóm, még soha nem volt "agydugós" fülesem, a hangja pedig pont olyan mint amit vártam, szépen szól minden tartományban, a basszus pont elég, az összefoglaló szerint kiegyenlített a hangképe.
Köszönöm az összefoglalót, lehetőségem nem volt kipróbálni sehol füleseket, ezért tisztán az összefoglaló alapján határoztam meg az igényeimnek leginkább megfelelő fülhallgatót, és nem érzem úgy hogy mellé lőttem volna.
Az izolációra kíváncsi leszek, a régi fülhallgatóm az semmit nem szigetelt a külső zajokból, itt meg behelyezés után rögtön "tompán" hallok, meg zajongtam kicsit, hogy halljam mennyit csillapít, de majd a tömegközlekedés fogja a végső tesztet jelenteni jövő héten.
Kaptam a csomagban egy hordozó vászon zacskót, és még 2 pár gumi membránt több méretben, ennek a cseréje hogy zajlik, csak simán meg kell húzni erősebben a fülhallgatón a membránt és lejön? Nem akartam feszegetni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LED világítás a lakásban
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest