Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
btraven
őstag
válasz
Ajándékok
üzenetére
Azt nem tudom, van a hűtőben egy 500g-os margarin, abból vágok le egy 40g-os szeletet a kenyérsütéshez. A maradék megy vissza a hűtőbe. Csak tegnap is úgy jártam hogy a 40g szelet rátapadt a késre, egy másik késsel szoktam leszedni róla kisebb szeletekben, aztán valahogy hirtelen engedett és a földön kötött ki. Tegnap egyébként is ilyen napom volt.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Ajándékok
üzenetére
...én szeretem a pörc chipset, de kb minden zacskóban lehet kifogni olyan darabot, amit meg lehetne borotválni
#13368: ezzel maximum akkor lehet probléma, ha vastagon tyúkszaros a tojás
...ha alapos hőkezelést kap, szalmonellától és mástól sem kell félni... maximum gusztustalan lehet, ha nincs rendesen megtisztítva
-
Essejó
veterán
válasz
Ajándékok
üzenetére
Rövid szaftra főzöd, előbb csak a húst turmixolod, aztán kevés szafttal, pici tejföllel, hogy kenőcs álagú legyen. Aztán a maradék szaftot külön turmixolod tejföllel. A palacsinta közepére teszel 1-2 ek "húst" és csomagot hajtogatsz a palacsinrából, és a hajtogatott végével lefelé teszed a tálra, én általában 3 db-ot. Aztán rá adagolsz a tejfölös szaftból, és megszórod vágott petrezselyemmel.
A töltelék nem csak csirkéből, hanem sertés vagy marha pörköltből is készülhet. Ha rákeresel a neten, akkor Hortobágyi palacsinta néven megtalálod. link -
Moleman
addikt
válasz
Ajándékok
üzenetére
Mikor egyszer semmi kaja nem volt itthon, kolbászos-túrós palacsinta lett a megoldás. Lepirítottam a kolbászt negyedkarikákban, a túrót elkevertem egy kis tejföllel és fűszerekkel/zöldfűszerekkel, aztán beletöltöttem a palacsintába. Nyilván nem a gasztronómia csúcsa, de azt a napot megmentette.

-
Moleman
addikt
válasz
Ajándékok
üzenetére
Nagyobb mennyiséget (1.5 kiló körül) szoktam sütni, de nem a lábas magassága a szűk keresztmetszet, hanem az átmérője, hogy egy rétegben piruljon minden kocka egyszerre és ne engedje ki a hús a levét. A 28 centis serpenyőben 75-80 deka húst le tudok pirítani egyszerre, de így is kell 2 kör belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

amikor fiunk kicsi volt, sokszor sütöttünk banacsintát
Mr.Csizmás
krizmo_