- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
Ajándékok #12912 üzenetére
Kerámiásnak hazudják, de hát a fene tudja, most rákerestem, nagyon olcsó cucc. Van egy pont ilyen zöld, meg 2 másik "Tarrington House" is, kb ugyanolyanok.
-
Janusz001
őstag
válasz
Ajándékok #12879 üzenetére
Krumplit szeletelés után vízbe áztatod, nos ennek a levével öntsd fel majd a paprikást, tele van keményitővel, illetve, ahogy írták is, pár szelet krumplit nyomj szét, az is sűrít.
Részemről teszek bele piros paprikát is a hagyma pirítás végén és egy "picit" odakapatom. -
yanna
addikt
válasz
Ajándékok #12881 üzenetére
Olyan ez, mint a gyúrt tészta, más az íze, ha cérnametéltet, szélesmetéltet, leveskockát, vagy lebbencset készítünk ugyan abból az alapanyagból.
A szaft a paprikás krumpliban is a megfelelő mennyiségű hagyma, a hagymára dobott krumpli lepirításából, a krumplin képződő lébe kerülő pörzsanyagból, zöld paprika, paradicsom szétfövésétől lesz sűrű(bb). -
válasz
Ajándékok #12881 üzenetére
Részeléstől megváltozik valahogy a hagyma íze, én inkább vágom mindig.
A paprikás krumpli sűrűség témához, minel tovább fő minél kevesebb lében, annál dűrűbb lesz. Hagyma is vastagít vmennyit tajta. Én kifejezetten szeretem vékonyabb lével amúgy, ha sűrűbbre vágyom, össze nyomkodok egy két krumpli darabot villával a tányéromban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Duotts C29 elektromos kerékpár
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest