- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
-
Mobilarena
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nikaré #11321 üzenetére
Én Bosch MUM 5-öt használok már évek óta (kb. 10 éve). Dagasztás, keverés, habverés, zöldségszeletelés, sajtreszelés stb. Egyedül a húsdaráló feltét nincs meg sajnos, de azt is használnám hozzá tuti.
Mivel régóta szeretnék egy Kitchen Aid-et, de az csak akkor jöhet, ha ez tönkremegy, gyepálom rendesen az utóbbi pár évben. Pl. max. 500 gramm liszttel lehet tésztát dagasztani benne, én általában 800 grammal teszem és hasonlók. Bírja a dög, nem megy tönkre, szóval ezek után ajánlom az ár/érték aránya miatt. Ha pénz nem számít, akkor Kitchen Aid.Tudom nem ezt kérdezted, de azért ajánlottam, mert az, hogy egy gép hány wattos nagyon nem számít. A Kitchen Aid Artisan pl. 300 wattos és erőben a Bosch-t megeszi reggelire. Teljesen más megoldás. Szóval az, hogy egy adott gép jó-e csak úgy lehet megválaszolni, hogy megmondod milyen.
-
-
Beni2360
félisten
válasz
Nikaré #11300 üzenetére
Mit nem szeretsz benne?
Adott a kifli mint a gunánál, van a vaníliás sodó tojás sárgával és leöntve össze forgatva a tálban majd a habbá vert fehérjében sárgabarack lekvárt óvatosan keverve és a kifli tetejére kenni. Majd a sutőben enyhe pirított szinig sütni. Kihűlés után lehet kockákra vágni és kiszedni.
UI: mazsola ízlés szerint. -
Beni2360
félisten
-
-
balazs1956
senior tag
válasz
Nikaré #10930 üzenetére
Ne viccelj!
A bátyám, aki aktív korában főorvosként egy nagy kórház konyhájáért is felelt, a napokban evett meg egy 25 éve lejárt krumplipüréport.
Én nem rég egy 28 éve lejárt szovjet halkonzervet ettem, ahová még a rubeles ár is bele volt a fémbe préselve.
Mondhatom életem legjobb halkozervje volt.
Szóval nyugodtam elfogyaszthatód, a tésztáknak évekig semmi bajuk nincs.
Általában ránézéssel, megszagolva, el lehet dönteni a fogyaszthatóságot.
Persze a húsoknál oda kell figyelni a lejáratokra, de ott is számít a tartás hőmérséklete. -
inf3rno
nagyúr
Még akár az is lehet. Felteszem maxra a dagasztási időt, aztán kiderül. Én még olyasmire gyanakszom, hogy a széle sütéskor hamarabb túlmelegszik, és gyorsabban elpusztulnak ott a mikrobák, de nem teljesen magyarázza a jelenséget, mert a mostani pl egy picit féloldalas lett, és az egyik felén tömörebb, mint a másikon. Még arra gondoltam, hogy esetleg elkeverem a liszttel az élesztőt mielőtt beönteném a gépbe, az biztosan orvosolná, ha valami keverési hiba van. Holnap vagy holnapután sütök megint, akkor kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ninebot by Segway F25E II
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest