- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
xhege #104465 üzenetére
Nem értem mi bajotok a MIUI-val. Sokaknál olvasom hogy a rendszerrel van problémája mindenkinek. Akkor lehet én szerencsés voltam hogy sose volt gondom vele, vagy talán mert nálam a dev rom volt fent?
vagy talán azért mert van hasonlóság az Emui-hoz? Fene tudja. Remélem hamar összelapátolják az S22Ultrát. Addig tuti Xiaomi 12Pro lesz a befutó.. Bár MWC-n jön a Honor Magic 4 is...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
xhege #104188 üzenetére
Akkor majd most. Bocs, valamiért szarakodik a megosztás.
-
válasz
xhege #104043 üzenetére
Nekem megvolt kb egy hónapig amikor kijött. Nagyon szerettem viszont 2013 óta iOS használok és egyszerűen vannak olyan dolgok amikhez nem tudtam hozzá szokni. Tényleg durva cucc viszont pár hét után azt vettem észre, hogy egyre kevesebbet használom a belső kijelzőt ami a lényeg lenne. Féltettem is, mert valóban sokat fejlődött, de azért még mindig könnyen sérülhet. Minden esetre, ha lenne iOS rajta tuti olyat használnék.
-
Helltak
őstag
-
Helltak
őstag
válasz
xhege #103790 üzenetére
Még jobb összehasonlítás mint a múltkori
Mindhárom elég jó és mennyire más! Melyik állt a legközelebb a valósághoz?
Nálam az esti épületes képnél a Oneplus a nyerő, a Pixel képei néhol túl hideg fehéregyenyúllyal dolgoznak, az iPhone képei meg inkább melegebbel mint a valóság lehet. Általánosságban talán a Pixel 6-ot mondanám a legjobbnak, utána a 9 Pro és iPhone. -
Aryon87
félisten
válasz
xhege #103701 üzenetére
Személyesen nem, egy fotós csoportból ismerem. Kb a fellegekben jár, olyan a stílusa, tipikus kivagyokén. Ki is léptem miatta régen egy jó vitát követően. Van néhány jó képe, de vannak olyanok is, amin a maradék hajam is kihullik, pedig nem vagyok egy tehetséges fotós. Ettől függetlenül szerencsés képet választott ezek szerint. Jókór jó helyen
-
Helltak
őstag
válasz
xhege #103660 üzenetére
Remek teszt képek, jól össze lehet hasonlítani őket.
A termesztés zöld szín nem a kedvence a 9 Pro-nak, az első pillantásra látszik. A képek nagyobb része jobban tetszik a 12 Pro-val, viszont hdr képek, ahol pl az asztal árnyékban van, ott szépen dolgozott a Oneplus.(Picit félre megy sokszor a színkezelés a Oneplus-nál, emiatt sem vettem 9 Pro-t, a 8 Pro képei jobban tetszettek ilyen környezetben.)
-
natë
nagyúr
válasz
xhege #103476 üzenetére
Never. Azon kívül bármit. Na jó, S21 FE-t sem.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
xhege #103353 üzenetére
Kínában igen, de felénk majd csak március talán. A Pro-t úgyse venném, mert a kijelzőjét nem bírná a szemem, a sima 10-es meg nem lesz akkora előrelépés és az SD 8 gen 1 mintha jobban melegedne, mint az SD888 - bár, ha az új szériában is így megoldja az OP, akkor lehet ott se lesz gond.
-
csaba1203
addikt
-
ShadowLac
addikt
válasz
xhege #103288 üzenetére
Szerintem a kamerája sem olyan mint az eddigi megszokott pixel camera. Nem azt mondom hogy rossz, de nem is jó.
Pl a sárgás barnás őszi lombot simán barnának látta. A földre lehullott levelek barnásabb megjelenítése is kimondottan zavart.
Volt hogy zöldes barnás lombot is barnának látott. Biztos nem olyan nagy baj , de nekem bántotta a szemem..
Az erősebb HDR nekem kimondottan tetszett. Az emberi arc színét is szerintem a Pixel 4a 5g m pontosabban lőtte be. Sőt a 3 éves xiaomi mi 8 nak is tetszetősebbek voltak a fotói.
El is adtam. 1 tokot azért megtartottam hátha finomitanak rajta.
Kötnek én kompromisszumot , hogy nincs rajta 5G , nincs hazai szervíz, problémásabb garanciás ügyintézés,nem lesz rajta csak 2G nemsokára. De cserébe én keveseltem a kamera tudását.
Egyébként én az átlagostól komolyabb melegedést egyáltalán nem tapasztaltam. -
leslien
nagyúr
válasz
xhege #103242 üzenetére
pl a kijelző, és ahogy Barney is mondta ... "New is always better"
-
Aryon87
félisten
válasz
xhege #103242 üzenetére
S20FE tulajoknak nem eri meg a valtas. Mas gyartorol megerheti ha jo arban jon. Lenyegeben egy frissites lesz, 1-2 aprosag valtozik benne.
Mas: bemutatkozott a Mi12 trio, a Pro tetszik nekem. Kb 300-350k lesz itthon, sztem az mellett dontok majd. S21FE tobb teren alulmarad vele szemben. S22Ultrat meg sztem elengedem, also hangon 550k lesz, pedig egy bordora faj a fogam.
-
leslien
nagyúr
válasz
xhege #103229 üzenetére
S21 FE megvárnám a helyedben,ha SD lesz akkor veszek én is... Pixel 6 ,akkor ha jóval 200k alatt lesz addig semmiképp.. OP 9 pro ha jó áron van akkor az is ajánlott.. S21 Ultra vennék én is ha SD lenne...most jelenleg egy Pixel 5 vagyok ami marad is ,de igazából a nagy durranást várom S22...
-
Aryon87
félisten
válasz
xhege #102160 üzenetére
Azt megteszi más
Nekem bőven elég volt a főkamera produktumát látni, elvégre az a lényegesebb. na meg a zoomkamera, ami esetében szintén a Pixel jobb. De nem ragozom. Ezen összehasonlítás alapján a Pixel tetszett nekem. A képmentéseknél a HDR használata tűnt fel leginkább, hogy az jobban adja Pixelnél. De ennyi, nem Pixel lesz a következő telóm -
Aryon87
félisten
válasz
xhege #101624 üzenetére
Nekem is tervben van hogy kipróbálom. Lesz 14 napja rá megszeretettni magát, csak problémásnak érzem az Alma ökoszisztémára váltást, mert ha jól tudom kell oda egy s más.. + fotóban jelenleg vérszegénynek látom a tudását funkciókban.
Bár jövő nyárig még sok minden változik. Droid vonalon Snapdragonos teló esélyes a gcam miatt. Mi12 vagy Samu amiből talán lesz egyszer valamikor S21FE, mert nem hiszem hogy elkaszálják a 20FE sikere után. -
-
Aryon87
félisten
válasz
xhege #101478 üzenetére
S21Ultra után nem is csodálkoznék. Lesz az kb 600k felett a legnagyobb tárhelyű. De a 256Gb-os is egy 550k tuti lesz sztem.
Sajnos a gyér kínálatot nézve esélyesek közt van nálam sajnos. És még sajnosabb, hogy az Exynost leszek kénytelen benyelni miattuk.
Másik esélyes a Mi12Ultra, ami szintén a 600k-t nyaldosni fogja sztem..
i13Pro Maxról lemondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest