- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
-
ShadowLac
addikt
-
-
Aryon87
félisten
válasz
yuing #105780 üzenetére
Van különbség nem is kicsi. 11T-n maszatos volt a kamera azért olyan, és még megkozkáztatok egy karcot is a védőüvegen. Ettől függetlenül jól látni a 2 telefon közti különbséget szoftveresen. 12X több kontrasztot és élesítést visz bele, míg a 11T pont az ellenkezőjét teszi. Nekem mind2 bejön.
-
Aryon87
félisten
-
törölt tag
válasz
yuing #103635 üzenetére
Az előző két generáció után eléggé csalódást keltő, még lehet 27MP-en is jobban néztek ki, mint ez 12-n...
Kár, hogy erre a 12 egy tucat (no pun intended) túlélesített/zajszűrt képalkotásra váltottak ők is, az előző irány jobban tetszett.
Ezzel nem is tudok olyan telefont mondani a jelenlegi felhozatalból, amin ne a GCam telepítésével és/vagy a raw mentés bekapcsolásával kezdeném a belakást. -
natë
nagyúr
válasz
yuing #103501 üzenetére
1.2 Reasons for a revocation
The buyer has the right to revoke the goods in the following cases:In the case of serious deviations from the description of the product (excluding color deviations)
For the delivery of the wrong model (for mobile phones and tablets)
When the unit is not operational upon receiptEz azért nem ugyanaz.
-
Thom!
veterán
válasz
yuing #103171 üzenetére
2* Samsung JN1 50MP fog kapni a Pro.
IMX 707 lesz a főkamera a Proban. Kb. Ugyanaz mint P40 szériában.
IMX 766 lesz a főkamera a sima 12 illetve 12X-ben.Camera 12Pro
50MP 1/1.28″ SONY IMX707 Main Camera (2.44 um, 7P Lens, f/1.9, 24mm)50MP S5KJN1 Telephoto (48mm, 5P Lens)50MP S5KJN1 Ultra-Wide (115°, 6P Lens)Ezek 99% igazak.
-
-
-
-
válasz
yuing #102618 üzenetére
Szerintem egyszerűen azért, mert kizárólag japán piacra készülnek a Sharp Aquos telefonok.
Illetve a Leica Leitz Phone a fenti készülék ikertestvére, más dizájnnal és Leica egyedi szoftverével.
Hardveresen kb. ugyanaz, és ha jól tudom, Sharp gyártja a Leica telefonját is.Szerk:
Utánanéztem, és igen, mindkét telefon a Sharp és Leica közös fejlesztése, a gyártósor is a Sharp-é.
Aquos R6 jött ki előbb, majd követte a Leitz Phone 1.Ha gondolod, itt egy japán link
-
Aryon87
félisten
válasz
yuing #102181 üzenetére
Köszi. Google mentesen használom másfél éve. 1 app miatt van csak felrakva a Gspace nevű alkalmazás, ami a Google cuccost helyettesíti. PH-nak van egy nem hivatalos alkalmazása, amit a fejlesztő bszik átírni HMS-re, így nem megy a telón alapból. Gspace által vígan használhatom, ahogy a Drive, Fotók is megy ezen keresztül, de ezeket nagyon ritkán használtam telón régebben is, gépen jóval sűrűbben. Sokan a mobilfizetés miatt vinnyognak, én bankkártyát használok, abban jobban bízom, hiába elavult már. Van Simple regem is, de most HMS alá bejött a Curve, így már lehet mók nélkül is fizetni telóval. Majd fizukor kipróbálom
Minden más megy GMS nélkül is (FB, Messenger, Vanced YT, OTP Smartbank, Telekom, Telenor, Insta stb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest