- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok👋🏼,hátha vkinek van összehasonlítási alapja/tapasztalata: az iPhone XS-nek,v. a Samsung Galaxy A52s 5G-nek van jobb kamerája? Portré is érdekel (elő- és hátlapi is!)
-
bbendre
őstag
Pixel6 pro vs S22ULTRA: [link]
"these photos show how far Samsung is behind Google"iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Aryon87
félisten
válasz #96241664 #104790 üzenetére
Jó lesz ez a telefon Csak az ára nem, hiába 1099Euro a bejelentett ár, ami régiónként eltérhet ugyebár. Mire ideér, lesz 500+ ezer, amihez még a fos Forint is hozzájárul (380-as árfolyammal...)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Bagoly01
senior tag
Atya ég! Ez tényleg "magic"
-
addikt
válasz #96241664 #104790 üzenetére
Nagyon vártam belőle a plus modellt, de maradt kb ugyan az mint egy p50 pro. Ami persze nagyon ott van a szeren kamera fronton, csak na. Szvsz a magic 3 pro plus kamerában ezt megveri, csak az meg beszerezhetetlen, vagy ha igen, akkor csillagászati áron.
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
addikt
válasz leslien #104786 üzenetére
Igen ő megcsinálta a tesztet, és ha engem kérdezek az exynos jobb Videó stabilitásban exynos-on videónál bug van, amit elvileg javítanak. De videó is szebb az exynos verzión, csak a stabilizálás gyengébb egyenlőre.
[link][ Szerkesztve ]
-
Thom!
veterán
válasz Elit3Zotya #104772 üzenetére
Lehet hogy javult az SD modell, de az exynos más tészta.
Ezek a képek belenagyítva erős középkategória, félelmetes zajtenger, festmény jellegű megjelenítés, sarkokban brutális lencsetoríztás.Sajnos S22 dettó. Pixel 4a egyelőre marad
[ Szerkesztve ]
-
ShadowLac
addikt
válasz Elit3Zotya #104774 üzenetére
Így látszik hogy mennyit javult a 22U. Egyértelműen jobb mint az elődje.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
bbendre
őstag
válasz Elit3Zotya #104782 üzenetére
En csak a saját tapasztalatomat írtam le. Egy LG monitoron néztem amin a fiam játszik:) 0 szín kalibráció :D valami gaming mod bekapcsolva. Szóval nagy gond nem lehet de persze egy szinkalibtalt monitoron jobb lenne de itthon csak ez van. Majd megnézem a MacBook on is de azon csak a feleségem Iphone photojai mutatnak nagyon szépen...
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
addikt
válasz bbendre #104781 üzenetére
Persze nem mindegy min nézi az ember, de ők ugyan azon a monitoron nézik egymás mellett.
Szerintük sokkal jobb a 22 ultra mint a 21ultra vagy a note 20.
De mindegy is engedjük el, mert ez csak egy youtube videó, egy vélemény a sok közül.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
bbendre
őstag
A Note20Ultra és a Pixel6Pro mellett nem erzem, hogy a s22Ultra kellene nekem. Nem rossz, de egy ilyen árban... Nem is tudom... Nekem a P6 képi jobban tetszenek. A dinamika, színek és a részletek jobbak monitoron.
A P6pron a képeket nézve semmi extra. A Note20Ultran nézve nagyon szépek a színek. Hatalmas különbség van a kijelzők között és a megítélésemben. A Note20Ultran nézve pedig szuper[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
addikt
válasz Plazmacucci #104779 üzenetére
Az hogy már csak ránézésre jobb a kép, az egyáltalán nem is számít neked akkor gondolom.
-
félisten
válasz Elit3Zotya #104778 üzenetére
jól láttam, hogy nem láttam olyat se, hogy 1:1 méretből kikroppolt részleteket hasonlítanak össze?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
addikt
válasz Plazmacucci #104777 üzenetére
Ez igaz. De azért az se baj, ha a hangot is bekapcsolod.
-
félisten
válasz Elit3Zotya #104774 üzenetére
Annyi derült ki a videóból, hogy 22 colos monitoron mindegyik egyforma.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
addikt
-
Aryon87
félisten
Határozottan van javulás Most is aktív a jelenetoptimalizáló?
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
bbendre
őstag
Nagyon szépek. Amit sajnálok, hogy megmaradt a Samsung vízfesték algoritmus 1:1 méretnél
-
addikt
-
bbendre
őstag
válasz Thom! #104762 üzenetére
Ez a fény pont a Samsungok halála. Jó lehet ez, kell neki még idő.
A Google és a Samsung most közösen dolgozik. Ha megkapja a GCam fejlesztéseket a Samsung világbajnokok lehetnek.iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
addikt
-
T0rnad0
addikt
S22 Ultra: 1x vs 108mpx részletjavító leméretezve
-
addikt
válasz Elit3Zotya #104757 üzenetére
X70 pro plus/pixel 6 pro/s21u/mi11u ezek mind samsung és még is a legjobbak között vannak a jelenlegi szoftverrel és lencsével is. Olyan úgy se lesz hogy tökéletes. De nyilván én is azt várom midig, hogy még jobb legyen, ha csak egy kicsivel is más, már jó.
-
bbendre
őstag
Tudnak, de hiányzik a jó software. Ott még kell fejlődni. Nem azt mondom, hogy nem jók a Samsungok csak nincs bennük semmi forradalmi vagy olyan ami miatt azt mondom, hogy "wow, ilyet még nem láttam". Írtam, hogy mindegyik már nagyon jó. Számomra a Samsung nem oldja meg jól a mozgásokat. Csak ennyi ami nekem hiányzik.
-
Thom!
veterán
jó lencse és egy mocsok jó szoftver hiányzik a legtöbből...
-
addikt
-
bbendre
őstag
válasz #96241664 #104753 üzenetére
Itt egy régi Pixel 5 előtti szenzor. Megnéznék egy képet fotót ahol este ilyen fényekkel belenagyitva ilyen jól megmaradnak az arcok: [link]
Ezt sajnos a P6 sem tudja ennyire. A Note 20Ultra ilyet sohasem tudott.Ezek régi Pixel 2-es fotók: [link]
Véleményem szerint ezt a szintet ma is kevés kamera hozza. Pláne évekkel ezelőtt ez csak álom volt a többi gyártónak. Mostmár sok minden van, zoom, meg uw. Stb. Nekem mint mezei usernek az kell, hogy megnyomom a gombot es szép legyen a kép évek után is jó legyen ránézni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Elit3Zotya #104741 üzenetére
Amíg 1 kamera volt csak a telefonokban, addig jó kompromisszum volt a 28mm, de mára abból is inkább 24 lett. Nekem személy szerint a legtöbb szituációra túl széles, szinte mindig vágok a főkamerával készült képeimen, amikor meg nagyon bele kell zsúfolni sok dolgot, akkor ott az ultraszéles.
(#104743) bbendre:
Hát szerintem semmivel nem voltak jobbak Sony szenzorral, különösen a P5 előttiek.
Ezt nagyon reklámozták egyébként a sötét bőrtónusok megjelenítése miatt:
Inkább arról lehet szó szerintem, hogy ez a fejlesztett fehéregyensúly-automatika próbál túl okos lenni olyankor is, amikor nem kéne. Nem pedig arról, hogy Sony-ra optimalizáltak eddig.
A mókolt GCam-ok is teljesen jól működnek millió különböző féle szenzorral, nekem az FE-ben rendben van vele az ultraszéles és tele is, előbbi Samsung gyártmány, utóbbi SK hynix...De arról is sokan megfeledkeznek, hogy a P6 Pro hátlapján is van még mindig két Sony szenzor, azokkal nincsenek ilyen gondok?
[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
válasz Elit3Zotya #104744 üzenetére
A memória kifutása zavaró nagyon. Akkor jön elő amikor pl szülinap. Veszel fel egy videót, majd készítesz gyorsan pár képet. Vagy csinálsz 4-5 portré képet és per sima képet. Ilyenkor van hogy 30-40 mpig nincs semmi. Ez minden Pixel telefonon így van. A P5 is simán nyúzható. Eddig a pontig. Nem lesz rá javítás. Igazából ez a javítás. A Pixel 3nál nem mentett képeket a telefon. Ez lett a korlatozás. Csak most 12Gb ram van a telefonban nem 4....
A képek nem szürkuletben készültek hanem már csak lámpa fény volt. És sötét.
A szűkületben nem borul meg ennyire a WBiPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
félisten
-
addikt
Szerintem nagyon jó az ultra, amit még megnéznék, hogy a sima mi11 vagy mix4 milyen lehetne jó fényviszonyok között mellette. Mert azok108mp ből 27mp -es képeteket csinálnak és az szerintem jobb mint a samsungféle 12mp a 108ból.
-
addikt
válasz leslien #104742 üzenetére
Kivéve mikor egyáltalán semmilyen képet nem lehet vele csinálni.
Ezt gondolom javítják, vagy nem.?A Google Pixel ki tud futni a memóriából és egy idei nem lehet vele fotózni ami elég fura 2022-ben
bbendre: Képeid alapján én úgy vettem észre, hogy a a pixel nagyon nem szereti a szürkületet.[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
válasz leslien #104742 üzenetére
Hozzáteszem, hogy a Pixelnek nem tett jót a Samsung senzor. Sokkal jobbak voltak a képek a Sony-val. Itt gondolom nem a szenzorral van a gond hanem, hogy a Gépi tanulás évekig a Sony-ra volt optimalizálva. Ami a Pixelnél látványos, hogy a Pixel fehér egyensúly néha fel tud borulni.
Ez ugyan az a két kép. Nagyon sötét volt és a sárga kabát teljesen felborította a képet: [link]iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
addikt
-
bbendre
őstag
válasz leslien #104726 üzenetére
Ezeket ma csináltuk a gyerekekkel: Pixel 6 Pro vs Iphone 13: [link]
Most nyomogattam Pixel6pro vs Iphone13 és Note 20 Ultrát a napokban. (Család, gyerek, kutya mozgásban, kültér, de mivel tél van inkább beltér)
Azért az alma még mindig meglepő, hogy mennyire jól lehet vele fotózni. Nagyon jól hozza a ZSL azaz nincs shutter lag ami hatalmas a Samsungnál. A Google Pixel ki tud futni a memóriából és egy idei nem lehet vele fotózni ami elég fura 2022-ben. A Samsung meg néha belaggol és szuper lassú ha gyerekről van szó pl egy múzeumban ahol nincsenek jó fények. Az Iphone nem tökéletes egy csomó minden miatt, de család mellé, készíteni pár loop mini videót és elküldeni a pár jó képeket a gyerekről kb minden körülmények között abban nagyon jól teszi a dolgát.
Amit még észrevettem, hogy az
- Apple abban jó, hogy a képek nagyon jók kicsiben (azaz telefonon) pl tipikus, hogy egyik iphone-ról a másikra. Pl nagyinak, hogy jól nyaralunk.
- A Pixel nagyon jól kezeli a bőszínt és a mozgást. Crop-olva szép lesz a kép.
- A Samsung színei nagyon szépek. Leginkább a Samsung AMOLED kijelzőn néz ki jól. Átküldve Pixelre már teljesen más élmény. Tájképekben/jó fényben nagyon szuper. Zoomolva erőssen látszik a post process.Ha van időd mindhárom telefonnal szuper képeket lehet készíteni. Ha nincs, általában a Pixel a befutó ha minőségről van szó. Iphone pedig hoz egy nagyon szép átlagot és jó kezelhetőséget még akkor is amikor a másik kettő elvérzik.
-
törölt tag
válasz Elit3Zotya #104673 üzenetére
Na, itt egy olyan hardveres újítás, amire nem számítottunk: nubia Z40 Pro ekv. 35mm főkamerával.
Nem bánnám, ha ez lenne az új trend.
-
Doki42
őstag
Most akartam képet feltenni a Fototrendre de mindíg a manóba hiba történt...egyre sza...karbantartás?..
[ Szerkesztve ]
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
novinyul
veterán
Köszi srácok Elég jó választásnak bizonyult a Oneplus
Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
-
Thom!
veterán
válasz Elit3Zotya #104720 üzenetére
pocsék modon dolgozik a jpg motor
-
Thom!
veterán
S22 szépen torzít a széleken ám...
-
WiZARD
addikt
válasz Thom! #104719 üzenetére
Nem volt listázva, de kamera javítás is van benne.
Camera app frissült 12.0.01.32-ről .46-raAmi hibát mutattam korábban a 108mpixel detail enhancernél, az nagyjából javítva lett. Most se mondanám 100%-osnak, de már hásználható.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
leslien
nagyúr
zoom nélkül lehetne ezt kérni? már látom előre ,h 13pm fog nyerni...
ezért is mondom mindig , elsődleges szempont nálam ,h ami pont előttem van abból csináljon egy normális képet.. aztán jöhet a messzilátás...pont ezért nem fogom megúszni a Pixel 6 pro vásárlást.. mert többi gagyi ,legalább is nekem..[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Ngtx
aktív tag
Éjszakáztunk egyet. [link]
apple user
-
Aryon87
félisten
válasz Elit3Zotya #104720 üzenetére
Hm, itt teljesen más, mint az első képek amiket hoztatok. Ezért is kérdeztem, hogy kapott kamerafrissítést végre..
-
-
Aryon87
félisten
válasz Elit3Zotya #104716 üzenetére
Főkamera esetén látok némi változást. Tudnál feltenni még pár nappalit?
(mit tartalmaz a frissítés, amit kaptok most? kamerajavítás is van benne, vagy csak a kijelzőgondot orvosolja?)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Bagoly01
senior tag
P30 Pro.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
natë
nagyúr
válasz Elit3Zotya #104706 üzenetére
Ez a lencse kialakítása/kamera miatt van, de ehhez jobban ért hint kolléga, majd megmondja a tutit.
-
addikt
-
ShadowLac
addikt
El kell adni mindet .
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Thom!
veterán
[link] P4a vs. S22
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Horgász topik
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: mini PC Snapdragon X Elite-tel
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen switch-et vegyek?
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Apple notebookok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával