- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drakmusz
addikt
[link]
Ez is befutott.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Drakmusz
addikt
[link]
Jókat mondanak a srácok, érdemes meghallgatni.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
haiduo82
aktív tag
Basszus, elnéztem a topikot, sajnálom
"Együtt vagyunk senkik"
-
félisten
-
Tybike81
őstag
Ha ennyire jó ez az S20 Fe akkor nem lenne érdemes megvárnom az S21 Fe-t, mert nem olyan sürgős a telefon csere.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
félisten
-
natë
nagyúr
válasz Plazmacucci #102286 üzenetére
Az az 5G. Az csak szürkén.
-
félisten
-
natë
nagyúr
válasz Plazmacucci #102283 üzenetére
Oszt a G781B már smafu?
-
félisten
-
Tybike81
őstag
S10 Plust szerintetek mire lenne érdemes cserélni Samsung vonalon? Note 20 Ultra vagy S21 Ultra a kiszemelt utód (meg esetleg A72) Képernyő méret és jó kamera szett a lényeg, vagy ha nem Samsung akkor mit?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
mjani1172
addikt
Erdő
Mate 20 pro[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
Elég sokat reszeltek a Oneplus 9 Pro-n
-
Aryon87
félisten
Most mi az? Tudod jól hogy én nem kertelek. Ha valami xar azt is megírom, ahogy azt is ha valami jó. És mindegy milyen márka.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
trebrona
nagyúr
válasz Sirandrish #102258 üzenetére
1080p60 rövid videó iPhone 12-vel: [link]
YT sokat ront rajta, innen letölthető: [link]
Viszonyításnak jó lesz.[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Bossi
őstag
válasz Sirandrish #102245 üzenetére
Itt egy rövid videó ::
Majd csinálok valamikor hosszabb videót és megosztom itt.[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
válasz Plazmacucci #102252 üzenetére
-
félisten
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Sirandrish
legenda
válasz nozs23 #102246 üzenetére
Nekem is ez jön le abból a néhány összehasonlító videóból amit megnéztem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nozs23
addikt
válasz Sirandrish #102245 üzenetére
Nimcs parja az iPhone-nak videoban.
-
Sirandrish
legenda
válasz Bossi #102241 üzenetére
Megpróbálkozál pár videóval is?
Nekem az fontosabb mint a fényképezés, és lassan kezdem keresgélni az S21U utódját. Bár egyelőre meg vagyok vele elégedveEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nagyatt
tag
[link]
Note9[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kacsasült #102231 üzenetére
ProCam X-nek is kéne tudnia fotóknál, ahogy nézem. Amúgy Manual Camera, Open Camera azok, amiket én használtam erre.
Milyen telón próbálod? Camera2 API-t ha nem támogatja, vagy nem engedélyezi a használatát a telefon, akkor nem fog menni semmilyen alkalmazással sajnos.Videónál nincs raw semmivel, az több 10GB lenne percenként. De Log-ot tud az mcpro24fps és FiLMiC biztosan.
-
Kacsasült
tag
Proreshez hasonlo alkalmazas letezik androidra? Vagy kulso videos app amivel lehet allitani a feheregyensulyt stb?
Linux Mint
-
nozs23
addikt
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #102223 üzenetére
Jó olvasod Enyém optikai zoomot használ nappal, csak éjjel megy digitálisba az a kamera, ha nem kap elegendő fényt. De az i13PM nappal is digitális zoomot használ, aminek optikainak kellene lennie. Vagy rosszul tudok valamit a telefon kameráit illetően?
RLaci: nekem tetszenek a képek. 1-2 apró hiba látszik azért, de összességében rendben lesz ez.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz Bossi #102221 üzenetére
Akkor azok pocsékak digitális létükre, ami egy ilyen árú telefontól vicc, mert még arra se lehet fogni hogy gyenge a fényviszony és azért nem optikai, mint pl Huawei esetén. A többi jó.
Valaki87: Ezek tetszenek Lehet jövőre inkább a 11ProMax-t fogom kipróbálni a 13PM helyett arra a 2 hétre.
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
Pixel 6 fotók a topikból... [link]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz sharp4 #102210 üzenetére
Tetszik Ugy birom mikor szepen korrekciozza a digitalis kepet a telo. P30Pro meg nem tudta ezt. Sokat fejlodott szoftverben (is) ez a telo, imadom, GMS ide vagy oda
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Plazmacucci #102205 üzenetére
A legnagyobb öngólt rúgták amikor eladták a Motorolát !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
félisten
-
natë
nagyúr
-
w333
félisten
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OLED TV topic
- Filmvilág
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hardcore café
- Hogwarts Legacy teszt
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független