- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
Frissült az S10 Android 12-re, úgyhogy csináltam pár képet a még 11-es S10+-al összevetve. Én nem sok különbséget látok, talán picit finomabbak a képek az S10-en.
S10:
S10+:
Az S10+-on karcos a kamera, ezért van ennyire látványos lens flare, az S10-en pedig nem figyeltem oda és csak exponáltam, de tőlem ennyi telik
Ez a lensdump továbbra is kaki, hogy direkt linket teszek és mégsem direktben nyitja meg a képeket...
-
Aryon87
félisten
válasz TODI1111 #103564 üzenetére
1000x jobb mint mikor megláttam az első képeket tőled. Tényleg jót tett neki a Droid12.
FB-n, meg talán az időképen is láttam pár képet a behavazott Szegedről, csodaszép.Pcmagic: durva ez a mikroszkóp kamera
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
addikt
-
Inczke
tag
Rendben. Majd jövök új képekkel akkor.
Hogy lehet a fototrend-ről ide olyan kicsibe beilleszteni a képet? És hogy csak akkor hozza elő a nagy képet ha reá kattintassz?
-
Aryon87
félisten
válasz Aryon87 #103575 üzenetére
Esetleg... Masik tippem pedig a teljes kepernyo mod a kameranal, ami nyujtja is a kepet es butitka is a minoseget. A legtobb null ismerettel rendelkezo amator fotos eloszeretettel valtja a kamerat fullba
Ahogy tette anyam is minap s csodalkoztam miert olyan fos a minosege az A72-nek..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
addikt
Oppo Find x3 Pro
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
Inczke
tag
Xiaomi Mi 11 Ultra
Normál / széles
Kicsit több volt a fény ma de messze nem ideális. -
dongasre
tag
[link]
S21 plusSM s21+
-
dongasre
tag
...
[ Szerkesztve ]
SM s21+
-
TODI1111
veterán
Ablakból, gyorsan készült automata képek.
[link]
[link]
[Széles látószög]
S21 ultra. -
törölt tag
válasz leslien #103558 üzenetére
Az a kép nincs fókuszban, de amúgy lencsehibás is szerintem.
1. és 4. képpárt nézem, a jobb oldali harmada-negyede nagyon csúnya az FE-nek. Viszont a többi helyen ugyanolyan, vagy részletesebb a P5-nél.A bokros kép elég közel van szerintem minőségben ahhoz, amit a 20 FE-vel lőttél: [link]
[ Szerkesztve ]
-
hockeyapu
senior tag
Jöhetnek az ötletek kisebb kijelző, csúcs kamera !
Az eddigieket is köszönöm !Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
leslien
nagyúr
S21FE vs Pixel 5. gyors képek.... [link]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
natë
nagyúr
Megnéztem a OP 9 Pro fotóit normális monitoron. Hát igen jók (szerintem). Nagyon sokat javítottak rajta és nagyon nem mindegy, milyen eszközön nézegeti az ember.
-
natë
nagyúr
-
hockeyapu
senior tag
Milyen telefont tudnátok ajánlani, csúcskamerával, de nem tepsi méretű kijelzővel ?
Lassan aktatáska kell a mobilokhoz is !Onyx Boox Note Air "Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
natë
nagyúr
-
natë
nagyúr
válasz Elit3Zotya #103522 üzenetére
Q1
-
addikt
-
natë
nagyúr
válasz Elit3Zotya #103520 üzenetére
A Find X5 Pro-t biztosan meg fogom venni.
-
addikt
Az egyik fő ok amiért eladom, az a fenti teló miatt is van lényegében, csak az nem volt még a tavalyi csúcsokból ami szóra érdemes.
De látva azokat a képeket, nem is tudom, hogy akarom e. Bár ahogy látom mindegyik kép elég nehéz körülmények között készült.[ Szerkesztve ]
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version és Honor 200 Pro Eladó..!!!
-
Quqesz
nagyúr
válasz Zsoleszhun #103508 üzenetére
Mi tegnap Tiszakécskére mentünk le, hogy lássunk havat! Volt is 5-6 centi a tisza parton.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
válasz Inczke #103513 üzenetére
Jöhetne a főkamerával is sok kép. Egy biztos, a széleslátó kamerája nem a legélesebb kés a fiókban.
Pcmagic: tetszik, jó képeket csinál.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
natë
nagyúr
válasz Elit3Zotya #103515 üzenetére
A végén még veszek egyet újra...
-
addikt
-
Inczke
tag
Xiaomi Mi 11 Ultra
Nem vagyok nagy fotós. Ezek jelentéktelen képek. Épp próbálgattam párat.
Majd még jelentkezem.[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
-
Aryon87
félisten
Gyönyörű!
-
gretzky77
veterán
Ó de irigykedem most!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
xhege
veterán
Srácok nem lenne jobb ha ignorálnátok egymást? Annyira gyerekes ez a civakodás, ami mögött semmi szakmai nincs, csak személyes ellentét. Biztos van az életetekben ennél sokkal fontosabb dolog is.
-
Aryon87
félisten
válasz trebrona #103505 üzenetére
De minek kell linkelgetni? Egyáltalán minek kell okoskodni? Nagyon jól tudom, hogy elhagyták a Mi nevet a szériáról. Tán tévedni bűn, hogy megszoktam a Mi nevezést, és néha automatikusan így hívom az új modellt? Ez miért bántja csepp lelkedet?
Rohadtul idegesító az önkéntes rendőri szereped..[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
válasz yuing #103501 üzenetére
1.2 Reasons for a revocation
The buyer has the right to revoke the goods in the following cases:In the case of serious deviations from the description of the product (excluding color deviations)
For the delivery of the wrong model (for mobile phones and tablets)
When the unit is not operational upon receiptEz azért nem ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OLED TV topic
- Filmvilág
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Synology NAS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hardcore café
- Hogwarts Legacy teszt
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független