- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsofia0093 #1785 üzenetére
PC-n meg így néz ki:
[kép]Ha belép, jobb felül ott lesz a neve (Ahol nekem a SyMbioTeHUN) arra rányomtok és Account menüpont. Ott lesz látható a Payment History is. Felette van a "payment" menü, ott meg az elmentett kártya adatai lesznek szerintem. Ne tévesszen meg, hogy az enyém üres, nem vettem még semmit a játékban
-
Draken
őstag
válasz
zsofia0093 #1785 üzenetére
Azt nem lehet tudtommal törölni. Bár én xboxon vagyok, nálam pl. így néz ki a dolog, visszakövethető, tételesen, milyen kártyával, mit, mennyiért
-
válasz
zsofia0093 #1782 üzenetére
Tehát a kisöcsédnek otthon nincs eszköze amin játszanak vagy venne vbuckot?
Mert ezen elindulva akkor a barátnál bent maradtak az adatok, ő meg vígan vásárolt. Nézzétek meg az előzményeket a kisöcséd profilján, meg a barát profilján is. -
Draken
őstag
válasz
zsofia0093 #1782 üzenetére
Fú, hát nem irigyellek most titeket, ezek szerint sok v-buckja lett a havernak, ha jól vettem ki a szövegből!
-
Wesder
titán
válasz
zsofia0093 #1778 üzenetére
Figyelj. Az előzményekben úgy is làtszik. Ha megmutatod neki, és tényleg ő volt, akkor csak bevalja.
Viszont ha meg tényleg nem ő volt hanem a haverja, akkor szülőknél meg ügyfélszolgàlaton pàr kör még talàn segíthet.
-
Draken
őstag
válasz
zsofia0093 #1778 üzenetére
Én sem hagyom benne soha a saját kártya adataimat még xboxon sem. Inkábbb beviszem újra, ha kell, de mindig kitörlöm minden vétel után! Mindenesetre nézzétek vissza az account alatt a historyban, ahogy a fórumtárs írta!
-
Draken
őstag
válasz
zsofia0093 #1776 üzenetére
Anno mikor betárcsázós net volt, én is azt mondtam a 20-30ezres számla után a szülőknek, hogy én nem tudok semmiről
vagyis nem tűnt annyinak, mint ami ki is jött végül. Ezután lett upc net
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
zsofia0093 #1771 üzenetére
Az Epic Accountba belépve böngészőből elvileg látszódik is, hogy mit vásárolt korábban a Payment Hystory menüpontban. Gondolom ide ment minden vásárlást, PC-st és konzolost egyaránt.
Nekem korábban feltörték az accountomat és úgy vásároltak. A support pár hetet elvolt, míg intézkedett, de visszakaptam a pénzemet és 1-2 ezer HUF-ot buktam csak a valutaváltás miatt. Elnézést kértek az engem ért kellemetlenség miatt és megtarthattam a BR részben vásárolt skineket, amire a hacker költött (úgy, hogy nem játszok a BR résszel...
)
-
Wesder
titán
válasz
zsofia0093 #1769 üzenetére
Vett sok V-Bucks-ot, és sumàkol.
Persze ne legyen igazam. -
tepenzed
őstag
válasz
zsofia0093 #1771 üzenetére
csak ha rányom direktben a vásárlásra, ennél a játéknál nincs automatikus subscription
-
tepenzed
őstag
válasz
zsofia0093 #1769 üzenetére
Nekem azonnal jön az sms a terhelésről!
Ráadásul a regisztrált email címre is érkezik számla a vásárlásról.
Egyébként pc-n valóban ott maradnak a fizetési adatok vásárlás után, így később egy kattintással tud fizetni, én minden vásárlás után kitörlöm, különben ha feltörnek jó sok pénzt bukhatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged