- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Ha visszanézed a 2004-2005-ös idényt, láthatod hogy edzéseken a top speed átlag 360km/h volt, de nem volt ritka a 365 sem. V8-as motorokkal ez már leesett 345-350 közé. Az a baj, hogy a versenyen, szélárnyékban elért csúcssebességekről nincs adatbázis. Nagyon kíváncsi vagyok hogy idén miket mérnek majd
-
hunnylander
őstag
Ez meg a másik klasszikus pihent elméjű alkotás, ha valaki még nem ismerné. He-he-he.
-
Ijk
nagyúr
Arra azért igen kíváncsi vagyok hogy adták le rádión Piquenek a drótot feltűnés nélkül. A futam elején pedig még ugye nem volt adott a helyzet, nem beszélhették le, hogy ha kettőt köhintünk a rádióba akkor csapd oda.
De ha mégis igaz, akkor a rönyót kivágják a francba. Másfelől nagyon szomorú, hogy idáig süllyedtek. Nemhiszem, hogy Alonso benne volt a buliban, habár mérget nem vennék rá. Volt pár stiklije, a pápa biztos nem fogja szentté avatni, de remélem ebből kimaradt. -
tuskooo
addikt
Nincs ezzel baj, én se voltam benne teljesen biztos, amikor valós időben láttam, hogy ez így teljesen szabályos volt. De aki a felvételek láttán, a szabályok és későbbi vélemények (amik konkrétan nem voltak) alapján se látja be, hogy nem volt ezzel semmi baj, azzal nem tudok mit kezdeni. Aki meg csak azért van ezen az állásponton, mert szegény Hamiltont tavaly megszívatták, na most csak azért is visszaadjuk, azzal meg tényleg nem lehet mit kezdeni.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest