- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #4295 üzenetére
Nem tudom ki találta ki ezt a hírt,nem is érdekel.Nagy különbség nem lesz köztük.Tudod hogy a médiának mindig kell valamiről írnia
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #4281 üzenetére
Elvakultabb vagy mint a micimackó utánzatos avatarod a méz iránt.
(nem sértés volt)Leírod hogy elnyomták Hamilton, én leírom a tényeket, utána meg leírod hogy Alonsoval akarták megnyeretni a vb-t. Amennyiben tök külön olvasnám a hszodat kiragadva az oldalról más lenne a helyzet. De láttam a fennti véleményedet, ezek alapján meg tényleg fölösleges egymást győzködnünk, a pályán végig egyenlő feltételeket biztosítottak a két pilótának, azzal a feltétellel hogy egymást ne nyírják ki. A legutóbbi időmérő volt érdekes, de szerintem csak rossz passzban volt Alonso és én nem kezdek olyan gyermeteg összeesküvéselméletekbe ami benned az év eleji angol sajtóból még máig él
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #4273 üzenetére
"Hamkó ajnározás"
A McLarenen belül gondoltam...
-
Oliverda
titán
válasz
hunnylander #4276 üzenetére
Na jó, de Schumacher az más. Neki már becsületbeli parkolóhelye volt Rascasse-ban. Illetve sosem fékezgetett a safety car mögött [link].
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #4277 üzenetére
"úgy értettem, hogy év elején még vele akarták megnyeretni a VB-t"
Aham. Ezt mi alapján? Még jó hogy most koptattam a billentyűzetet. További jó vitatkozást a tényekkel....
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #4273 üzenetére
Év elején ez a Hamilton visszafogás nagyon érdekes, mert Alonso éppúgy segített egy futamon Hamiltonnak mint ő neki egyszer(egyszer Alo nyert Hami miatt, aztán Hami lett 2. mert Alonso tartotta fel Kimit). Az meg hogy az utcai pályán nem előzhette meg Alonsot badarság, egy fokkal gyengébb kocsit sem tudott volna megelőzni. Egyébként ha itt tartunk Alonsonak is volt olyan hogy nem támadhatta Hamiltont és ki is húzodott a csapat elé integetni. Rémlik?
Ja és az nem utcai pálya volt. Szóval ez az Alonso favorizálva volt a tények ismeretében egy elvakult kijelentés volt.
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #4206 üzenetére
Már akkor király voltál LH!
-
marsu
veterán
válasz
hunnylander #4198 üzenetére
Szerintem Hamilton is győzni akar Brazíliában ...
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #4167 üzenetére
Majd meglátjuk.Nem vennék rá mérget,hogy kova hagyni fogja magát.Egyszer-kétszer biztos lesz olyan,hogy megmutatja alonsonak mit tud.Oda-oda szúrkál majd neki.Idén nem nagyon tudott bizonyítani,de jövőre remélem sikerül neki valamit alkotnia.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #4165 üzenetére
Nem, de ha valaki titokban akar valamit megtenni, akkor megteszi
Mint irtam, szep gesztus Hamiltontol, nyilatkozatai alapjan kedvelte Sennat, mondjuk McLarenes volt anno, tehat kotelezo tananyag
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #4162 üzenetére
Akkor oltozzon gorilla-jelmezbe, masnak bevalt
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #4141 üzenetére
Amennyiben Alonsotól látod ezt az esetet miért érzem úgy hogy nem ezt írnád? : Alonso "nem akart rosszat Webber-nek, csak jót a saját fékjeinek". Nem tudhajtuk ki mit akart, de az hogy Hamilton a rádióba panaszkodott Webberre és utána történt ez az eset az tény. Ezzel annyit akarok mondani, hogy tisztában volt azzal hogy ha ilyen manővert csinál abból a mögötte lévő kellemetlen helyzetbe kerülhet. Az már más kérdés hogy szerintem sem erre vágyott, csak arra hogy kicsit eléérjen Webber és utána visszaadva az első helyet kicsit lenyugodjon.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #4129 üzenetére
Hamkó genya módon meg akarta szopatni Webbert, ez teljesen egyértelmű. Bünti term. nincs, mert Ő a Schumacher utáni éra nagy bajnoka!
Remélem ebben az egész PR gépezetbe beleköp jövőre a Ferrari
-
PazsitZ
addikt
válasz
hunnylander #4129 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #4128 üzenetére
"Majd egyszer csak összejön neki."
Alig 1 hét múlva
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #4123 üzenetére
Na már csak a miért-re lennék kíváncsi
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #4088 üzenetére
Ismered a szerzőt?
-
Vandit.
addikt
válasz
hunnylander #4088 üzenetére
Az biztos,hogy maradandó lesz.
Csak tartson ki jövőre is.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
hunnylander #4079 üzenetére
Akkor ok
-
kicsitomi88
őstag
válasz
hunnylander #4076 üzenetére
De az index főoldalán 66 millió szerepel, ezert nem tiszta.
-
snecy
senior tag
válasz
hunnylander #4024 üzenetére
Hát igen, nem volt ám rossz az a tavalyi Cosworth...csak nem bírta végig a versenyeket. Webber két dobogós helytől esett el, Ausztrália, Monaco, meg egy 4. helytől Hockenheimben ami már helyből 15 pont nagyságrendileg.
-
snecy
senior tag
válasz
hunnylander #4015 üzenetére
Lehet hogy a Mclaren azért nem ment bele ebbe a kasztnivásárlós mókába, mert félnek attól netán megismétlődhet az ami idén a Hondával és az Agurival?
-
kerjani
aktív tag
válasz
hunnylander #3931 üzenetére
Egy kavicságyban megfeneklett autót kitolni?????
LOLHa elméletileg lehetséges lenne, mi lett olna, ha valaki éppen akkor megy ki a boxba???
-
cancerf7
tag
válasz
hunnylander #3946 üzenetére
aki olvasta a cikket annak gondolom egyértelmű, de igyekezni fogok ígérem
"Bocsi, de emeljük már a nívót!" -
(Kolombusz)
veterán
válasz
hunnylander #3941 üzenetére
De titokzatos vagy, szerinted mások nem olvasnak autosport.com-ot?
-
Vandit.
addikt
válasz
hunnylander #3940 üzenetére
Felőlem meg is ágyazhatott volna az sem érdekel.Tudom nagy szegényen a nyomás.De ez minden VB esélyes pilótára vonatkozik nem kéne ezt rá kihegyezni.
-
Vandit.
addikt
válasz
hunnylander #3931 üzenetére
"mivel a jármű versenyzővel együtt való kitolása is a veszély gyors elhárítása lett volna"
Ja egy egyértelműen lehetetlen helyzetből.Te sem gondolod komolyan,hogy ki lehetett volna tolni ugye,miért nem szállt ki?
Milyen csúnya ez a spanyol sajtó.... -
Adrián29
aktív tag
válasz
hunnylander #3853 üzenetére
Hát ha valaki ilyen szerencsétlen hibát csinál mint hamilton,az szerintem menjen vissza tesztpilótának.Nevetséges,és sajnálom.
Amióta nézem a forma1-et ilyen hibát még nem láttam senkitől.
Még jó,hogy örülök neki. -
joshua7
veterán
válasz
hunnylander #3830 üzenetére
Jó, de F1-re gondolok.
-
joshua7
veterán
válasz
hunnylander #3813 üzenetére
Azért megnézném őket egyforma autóban...
-
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander #3811 üzenetére
Nem azért mondom, de neked meg csak a Hamilton az istankirály mi... Én úgy vettem észre, hogy kevesen osztják a véleményed.
Lehet, hogy tehetséges, de nem a csúcs.
Én azt mondom, hogy várd meg a jövő évet, akkor a McLaren nem osszelopott autót épít ( reméljük ), majd meglátjuk, hogy úgy hogy mozsikál. Szerintem Raikkonen már idén is szarrá verte volna a gyengébb Ferrarival, ha nem romlik el az autója annyiszor.De majd jövőre meglátjuk, tiszta lappal.
De azt el kell mindenkinek ismerni, hogy nagyon tehetséges, de ilyenek mindig voltak. Schumi is ilyen volt anno, csak ő nem úgy vezetett mint egy számítógép, hanem mint egy ember. -
Vandit.
addikt
válasz
hunnylander #3811 üzenetére
Kicsit vegyél vissza.
Érdekes páran osztják a nézeteimet.Tehát aki neked ellentmond az a gyökér és takarodjon,hogy a Te szavaiddal éljek.Anyáddal biztos beszélhettél,így ezért engedsz meg ilyen hangnemet,de engem kímélj meg ettől plz.
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #3759 üzenetére
Vannak nyilatkozatai amiben utalgat hogy reméli az ugyanolyan kocsit, de amúgy rendben van amit írtál, én kicsit másról írtam. Én csak nehezen tudom elépzelni hogy a szerződés aláírásakor Dennis ugyanennyire hangoztatta volna az egyenlőséget. Ebben az esetben meg nemcsoda hogy így megromlott vele a kapcsolata, mert kihasználva érezheti magát a spanyol. De ez csak sepkuláció, lehet a szerződés aláírásakor azt hitte hogy legyőzhetetlen.
Nekem azért fura hogy olyan pilótákat veszít el Dennis mint Montoya, Kimi és most lehet hogy Alonso. Nálam mindegyik vb értékű. Valamit tuti hogy Dennis sem csinál jól.
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #3750 üzenetére
Amennyiben visszatolják akkor meg kapná a fejére a dolgokat, mert az a szabály sokaknak visszatetsző. Amennyiben ezek után lesz vb ami még mindig nagyon valószínű, akkor meg azt az ellentáborának el kell ismerni hogy megérdemelte. Jobb hogy a hiba következményeit vállalnia kellett szerintem.
-
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander #3739 üzenetére
600kg körül van, csak mondom. Annyi a minimum.
De mivel az autó az aljával ült fel a kavicságyra, ezért nem tudták kitolni. Ha sima lett volna, akkor a kerekein kigurul. Ezt még a magyarok se tolták volna ki. Csak a Fekete és csapata. -
hobizoli
nagyúr
válasz
hunnylander #3727 üzenetére
Meg meggorbult volna kevlar vaz is
hobizoli
-
bnss
veterán
válasz
hunnylander #3729 üzenetére
Jól rémlik, amikor az egyik odarohanó spori a bal első keréknél fogva/tolva próbálta LH-t kitaszajtani a kavicságyból... Rohant oda mennyi kis kínai, de lényegi munkát csak 2 (50kg-nál nem nehezebb egyedek) - én legalábbis csak ennyit láttam - próbált végezni... Jelentem, én is túlléptem a témán.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #3723 üzenetére
Ok, ertem, koszi, csak vartam, h valaki mondja ki ezt a gyorshajtast. Ne en legyek mindig aki leir ilyesmiket s akkor engem vadolnak Hamilton-utalattal. Csak a tenyek miatt.
En mar lezartam kulonben ezelott az ugyet <lasd: De elkonyvelem megoldatlan ugynek mint a Kennedy-gyilkossagot...>, lepjunk tovabb.
Kulonben Fekete Laci is max kihuzni tudta volna egy kotellel
-
cancerf7
tag
válasz
hunnylander #3727 üzenetére
arra nem gondolt LH hogy ha tapossa a gázt elássa magát, felül és nem lehet kitolni ugyanis a kavics ágy ilyen
van még mit tanuljon -
Dumb
senior tag
válasz
hunnylander #3704 üzenetére
Hát ez az! A körülményhez képest sokkal gyorsabban ment, mint kellet volna. Mennyivel ment a kanyar előtti egyenesen, ill. a kanyar előtt? Nem túl lassan sztem. Nehogy már 40-nel ne tudott volna befordulni.....
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #3330 üzenetére
Alonsot büntették már gyengébb eset miatt. Massa "feltartás" pl. ha emélkszel, ha nem akkor érdemes megnézni
Ja és év vége fele volt már inkább az az eset. Így ez az állításod is megdőlt.Palikról? Nos már elmondta vki hogy közvetítésre alkalmatlan szakmailag. Egyrészt. Másrészt ha hibázik az is későn esik le neki. Másrészt általános volt hogy a mobil bezavaró jelek voltak, csak akkor amikor ő közvetített. Másrészt általános az a dolog hogy Gyulát meggyalázza élő adásban. Pl legutóbb egykori műsorvezetéséről beszélt amiben Gyulának azt válaszolta hogy nem játszana vele mert az értelmiségi játék, de ez tényleg
általános. Gyula meg csak röhög kínosan. Szakmailag megbukott már jópárszor, emberileg meg egy szar alak aki visszaél a pozíciója általi felsőbbségével. Szerintem.A büntetésekre meg egy szó mondható el: következetlenek és kiszámíthatatlanok, ebben az esetben akkor meg alkalmatlan egyének hozzák a döntéseket.
-
EQMontoya
veterán
válasz
hunnylander #3338 üzenetére
engem azért zavar, mikor nem tudja, melyik pilóta melyik. De valószinüleg én vagyok túlzottan igényes.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Én sose kritizáltam az értelmi szinvonalát, de mikor pl.(és ez csak egy egyszerű példa a sok közül) összekever 2 versenyzőt, úgy hogy sisak is látszik ki is van írva a képernyőre, de ő a másik pilóta nevét hajtogatja. fél perc múlva néha leesik neki, hogy akiről beszélt mondjuk 10 hellyel hátrébb van, de semmi gond.
Nem az értelmi szinvonalával van baj, csak azzal, hogy én képtelennek tartom F1 közvetítésére. Miből fakad ez? Nemtörödömség, figyelemkoncentrációs zavar, nem tudom, nem egyszer átkapcsltam már a német adóra mert idegesített az amit vállalt.
Most jön az a rész, hogy én jobban csinálnám? Egyrészt én hamarabb felismerek 1-2 helyzetet mint ő. Másrészt nem vállalnék iylen posztot, hogy közvetítsek.
De lehet, hogy én csak egy alacsony értelmi szinvonalú kötözködő seggfej vagyok. -
EQMontoya
veterán
válasz
Palik hozzáértését senki meg sem közelitené. annyira alacsonyan van
egyébként pedig itt pont az a poén, hogy ha már Vettelt megbüntették, majd kiderült, hogy tulajdonképpen Hamilton volt a genny, Őt már nem büntették. nah EZ a gáz.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #3333 üzenetére
Szerinted miert huztam ala a mutatott szot? Szerintem is vicces es en is birom, ha ez nem derult volna ki
-
venember83
nagyúr
válasz
Palik legalabb vicces, de a mutatott ertelmi szinvonalarol ne beszeljunk. Nem tudom ki is irta, h nagyon jol kozvetit vegulis, csak informalodnia kene, updatelni adatait s akkor nagyon jo lehetne. Mintha wildrain irta volna s igaza van, Palik igy csak szorakoztato.
Valaszolnal pls miert irtad azt a Post-ot reagalva az en abszurditason viccelodo hsz-emre?
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #3314 üzenetére
Latom jol elbeszelgetunk, csak a Post-ot nem ertem... Tenyleg. Elmagyaraznad mi koze a postanak az egeszhez? Koszi
Integra: erdekes, h tenyleg kb mindegyik pilota boldogabb volt a McLarenen kivul... De ezt nehogy komolyan vegyetek, tul voros a szemuvegem s azert latom rosszul a helyzetet. Kerdezzetek csak meg Coulthardot milyen jo a McLarennel versenyezni
Neki talan hisztek, bar valszeg neki se. Raikkonennek se. Montoyanak se. Csak Hakkinen volt veluk boldog, emlekeim szerint, de nyugodtan vilagositsatok fel. Anno Schumi, akit az elejen a Mercedes karolt fel, o is inkabb ment a Benettonhoz aztan a Ferrarihoz. Frentzen is emlekeim szerint inkabb Williamsnel volt, pedig ot is a Mercedes segitette az elejen.
Macka: legy szives hagyd mar a kembotranyt, tele van vele mar a hocipom, sz@rok bele, nem erdekel, zarjuk mar le, legy szives. Buntetessel se ertek egyet, de tovabb kell lepni.
-
EQMontoya
veterán
válasz
hunnylander #3314 üzenetére
a Te szinvonaladnak nem lehet hozzászólással megfelelni
Macka: pl fél perc, vagy 5 hely.
-
Vandit.
addikt
válasz
hunnylander #3249 üzenetére
Nem lenne pénz külön menedzserre?Anélkül is ott lenne minden futamon,ha nem Ő lenne a menedzsere.És igenis előnye van a bőrszínéből,de mind1.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #3231 üzenetére
Azert egyezunk meg, h Hamilton orokolte iden Alonso 2005os es 2006os malacat s bizony nem egyszer elnezoek voltak az illetekesek is vele szemben, mert ujonc, mert brit, mert a McLarennel van, mert feltek, h rasszizmussal vadoljak meg oket, stb, szoval sok okuk volt. Meg ugye Bernie is vagyott mar egy afro-amerikai-brit vilagbajnokra, mint linkelt korabbi nyilatkozatabol kiderult. De igy van ez jol, szerencse is kell a vb-cimhez, majd meglassuk mire megy kovetkezo evekben, azzal, hogy elso evben vilagbajnok lett (szerintem nyugodtan kijelenthetem) eleg nehez helyzetbe hozta magat
-
snecy
senior tag
válasz
hunnylander #3216 üzenetére
Az ilyesfajta elfogultságtól kész vagyok
-
Nowhereman
őstag
válasz
hunnylander #3151 üzenetére
Ne velem akard megetetni ezt a marhaságot, ehhez keress egy nálam hülyébbet. Szerinted Lajoska motorja biztos felrobbant volna, ha szótfogad a főnöknek és elengedi Lonzit...
-
Zoza24
senior tag
válasz
hunnylander #3154 üzenetére
ezért linkeltem korábban a progit,hogy hajnalban is lehessen nézni az edzést...csak hardcore rajongóknak
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #3151 üzenetére
1) Ot ugyse gyozod meg.
2) Ezt mar elmondtad, most minek ismetelgeted? Akit eddig nem gyoztel meg, ezutan se fogsz, szerintem. Kulonben jo ejt, holnap nem csak F1ben van munkanap... -
JJános
addikt
válasz
hunnylander #3142 üzenetére
Ez így van. És ami a szomorú, hogy gyülölni sokkal könyebben tanul az ember, mint szeretni. Pedig szeretni sokkal jobb, mint gyülölni. Köszönöm hogy Hami ügyvédje vagy. Én elfogult vagyok, és nem is tudnám az érdekeit képviselni. Inkább csak szeretem.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #3101 üzenetére
Sztem is így van rendjén,mindenki gyűjtse a maga pontjait.Ferrari és Kimi szurkoló vagyok,de ami japánban volt,hogy massa "elengedte"kimit az nem tetszett.Mindenki küzdjön a maga pontjaiért.Ez tényleg így van rendjén.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #3128 üzenetére
de gondoltal
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #3120 üzenetére
Kepmutatasaval van bajom es unfair magatartasaval. Illetve pl Alonsoval valo konfliktusaban azzal, h nem all ki magaert s nem a borszine a problema (minden rasszista ezt mondja, tudom
) Ennyi a bajom Hamiltonnal, ja, meg nem tartom akkora vilagklasszis pilotanak, tudom, mindezt rosszul latom, ez van, en mar igy halok meg
Ezen nincs ertelme vitazni/gyozkodni.
Peat;) - Motiont se birod, attol meg nem lesz 7szeres vb
Arra meg felteszem nemesebbik szervemet meg ugy kb mindent, h Hamilton se lesz 7szeres vb.
-
Peat;)
veterán
válasz
"ez a globális Hamilton-gyűlölet (amelynek elég komoly rasszista gyökerei is vannak) nagyon zavarja az érzéseimet"
ez a fórum alapján érzel ilyen Hamilton ellenes gyűlöletet? ha nem rakd hozzá, ha meg igen akkor ki az akit rasszistának gondolsz?!
ja, igen, én utálom Hamiltont
ugyanaz az érzésem vele szemben mint Msch-el volt, szóval 7x-es vb lesz
-
snecy
senior tag
válasz
Nem szeretek birka módon helyeselni, de jól látod a szitut.
Az említett anomáliára meg pl. greatchaos fórumtárs hozzászólásai a szemléltető példák...mind kirívó és durva eset. -
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #3116 üzenetére
Nem tudom mennyivel rosszabb ha valaki Hamilton-gyulolo, mintha valaki Hamilton-imado es mindig kimagyarazza annak minden tettet. De mindegy, mint irtam nekem mindegy mi lesz, Kimi nem lehet bajnok, ennyi szamit, csak nyerjen meg 1-2 futamot iden. En kulonben nem Hamilton SC mogotti akcioja ellen vagyok, hanem mint mar leirtam parszor, ezeket az akciokat nem helyeslem, pl sokkal normalisabbnak tartanam, ha SC kivonulasa utan koroznenek egyet a fiuk versenytempoban, de ekkor meg tilos elozni s celvonal ujboli athaladasa utan lehessen ujra elozni. Vagy egyszeruen SC nem egy viszonylag koznapi auto legyen, amivel harmadgazon tartjak a tempot az f1autok, hanem valami regebbi F1es jargany, esetleg valami GT1es. Akkor nem evickelnenek jobbra-balra s nem fekeznenek, mert nem lenne annyi idejuk ra, mivel tempot kene menni, na mindegy. Elnezest ha valakinek zavarja a szemet a hsz-em.
-
george11
addikt
válasz
hunnylander #3115 üzenetére
Nekem ez szúrja a szemem:
"mindenkit felmentettek, mert, amint indokolták, a történteket a szokatlanul rossz, esős időjárás válthatta ki, ezért értelmetlen bárkit is elmarasztalni."Amikor megbüntették Vettelt, akkor még nem tudták, hogy rossz idő volt?
Lehet csak akkor jöttek rá, hogy milyenek voltak az időjárási körülmények, amikor megnézték ezt az amatőr felvételt?
Vagy lehet, hogy mégsem az időjárást vették észre a felvételen?Mind1 nem akarok vitát ebből, mert ez már megtörtént/elmúlt, csak "kissé" fura döntések születnek mostanában
A lényeg úgynézki az, hogy Hamilton V.B. lesz, ha csak nem történik valami extrém dolog, így nem akartak beleszólni a dologba, mert egy 10 helyes büntetés után azzal jönne mindenki, hogy így akarját tőle elvenni a bajnoki címet. (mostmeg azzal, hogy így akarják a kezére játsszani)
Hülyét csinálnak magukból a bírák idén már sokadjára, ez az ami igazán zavarSzerk.: Hamiltont nem gyűlölöm, csak amíg nem mutatja ki a foga fehérjét, addig nem találom szimpatikusnak. Valahogy két arca van, és ez nekem nem jön be, de ettől függetlenül nem piskóta amit idén csinált
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander #3103 üzenetére
Végül is, most Lonzinak kellene, hogy besegítsen Haminak. De hát nincs csapatsorrend, jah és Lonzitól ne várjunk olyat, amit soha nem tesz meg.
Igen, én is úgy gondolom, legyen mindenki a saját sikereinek kovácsa.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #3101 üzenetére
Vicces vagy, anno Williamsnel is volt csapatsorrend, McLarennel is (meg ugy minden vb-cimre toro csapatnal), szoval nem kotelezo mindig minden negativumnal a Ferrarit emlegetni
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #3083 üzenetére
Ezt akkor megbeszéltük. Már hideg a pezsgő a hűtőbe.
-
attisx
addikt
válasz
És Vettel büntetését is visszavonták...
-
Zoza24
senior tag
válasz
pedig izgi lett volna
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #3018 üzenetére
Ez altalanos jellegu kerdes volt
-
lao ce
aktív tag
válasz
hunnylander #3015 üzenetére
"Once behind the safety car, the race leader must keep within 5 car lengths of it"
the must is a must. angolban ennel nehez erosebb utasitast adni hacsak nem akarod hasznalni a f*ck szot a mondatban."öt autónyi távolság nehezen mérhető"
nekunk talan, a versenyzoknek nem. tavolsagokat es sebessegeket megitelnek olyan precizitassal amit te el sem hinnel ha csak szimplan tolem hallanad.megjegyzem en sem buntetnem meg ot azert mert az 5 autos tavolsagon kivulre kerult.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #3015 üzenetére
Ismet nagyon nagy magyarazkodasba kezdtel... Hamilton nem hibazhat/tevedhet?
-
EQMontoya
veterán
válasz
hunnylander #3002 üzenetére
hamilton kiment a külső ivre, ahol tételezzük fel, a pálya sugara 5x, és minimálisat lassitott... Webber és Vettel bent maradt belül, ahol a pálya sugara kb 2x, ebből kifolyólag ahoz, hogy vonalban ne előzze meg, 2.5x akkorát kellett fékeznie webbernek. tény, Vettel elbambult, de Hamiltont egyrészt megszegte az 5 autós szabályt, másrészt indokolatlanul fékezett.
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #2996 üzenetére
Ebben van valami.
-
AMD Power
titán
válasz
hunnylander #2989 üzenetére
Nem volt valami erőteljes az a fékezés....
-
EQMontoya
veterán
válasz
hunnylander #2982 üzenetére
az azért vicces lenne, ha a fia a tv operatőrök munkájára kellene hagyatkozzon vizsgálatoknál
marcee: Itt a Hamilton fékezés szvsz elég nagy geciség volt Tőle. meg is érdemelné a kizárást, vagy legalább 5 hely büntetést.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #2977 üzenetére
Tudom, a boxkiallas is a verseny resze, erdekes is pl, h mostansag tobb elozes van a sebesseglimites boxutcaban, mint a palyan
Csak mar idegesito ez a csomo szamolas, taktikazas, nem elozom meg, mert majd hogyha esetleg ki tudja talan.
Kulonben jol veszem eszre, h rendkivul elszant Hamilton-drukker vagy? Vagy csupan McLaren-szurkolo?
-
törölt tag
válasz
hunnylander #2974 üzenetére
Sztem Webber tuti mondana pár javaslatot,..mert annál hogy esetleg összetörik egymást, vagy belefutnak egy áthajtásos büntetésbe, pl. szvsz még az is jobb ha az SC után következő kört is az egész pláyára érvényes sárga alatt teszik meg, de van egy minimum-maximum tempó...azalatt bemelegednek az autók, és a célvonal átlépése után lehet szaladni szabadon.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #2974 üzenetére
Ilyen korulmenyek kozott veszelyforras a kemeny fekezes, SC dolga meg, hogy minimalizalja a veszelyforrasokat. b-type-al egyet kell ertsek. Nem taktikazni kene ahol lehet, hanem versenyezni, de ennek az ideje mar reg letunt.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #2971 üzenetére
En eleve mar ezeket a satufekeket is tiltanam SC mogott, meg a drasztikus lassitasokat mikor elalszanak a SC lampai, de mindegy, nem szolok bele, nem erdekel az egyeni vb-cim annyira s ugyse szamit mit mondok, se az FIA-nak se nektek, ahogy hon szeretett -Mike- is leirta, senki se vesz komolyan
-
MPowerPH
félisten
válasz
hunnylander #46 üzenetére
Azért a Nascar -t ne tévesszük össze a Forma 1 -el. A Toyota is úgy jött ide, hogy ő bizony pár év múlva világbajnok lesz. Aztán egyre jobban csúsznak hátra.
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #2820 üzenetére
2011-ig van szerződése a pályánknak. Utána több mint valószínű hogy nem lesz. Bármennyire is szeretem a magyarsága miatt, de őszintén szólva elég unalmas pálya tud lenni ha nincs eső. Talán az lenne a megoldás hogy mindig esne az eső futam előtt, vagy akár közben,a pálya felett kiépített locsolócsövekkel megoldva
, legalább lenne városi pálya, esős pálya minden amit Bernie papa szeretne
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #2742 üzenetére
Nem tudjuk mi lett volna, ha...
Az FIA hibázott és hátrányba hozott egy csapatot. K*rva anyjukat!
-
neduddki
nagyúr
válasz
hunnylander #2739 üzenetére
HI!
re #1: tenyelg jo latom hogy azok ottan hangvillak? MOtegiben???:- )))
udv
neduddki
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #2739 üzenetére
Fogtam a fejem rendesen, amikor mutatták az összeszakadt McLarenben, pedig nem vagyok Alonso fan. Sajnáltam szegényt, ahogy tavaly Suzukában MS-t (persze azért nem annyira
).
Mindenki azt hitte, hogy MS távoztával itt a kánaán, aztán itt tartunk... régi szép idők: '98, '99, 2000... mekkora egyéni teljesítmények voltak ott...
greatchaos: Te legalább nem köntörfalazol
-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander #2717 üzenetére
Te úgy érzed én meg amúgy. Illetve peched van mert ennyire tudok angulol és tökmind1 hogy fordítják, a lényeg hogy hozzájuk mérte önmagát. Ezzel hogy te nem úgy látod szerintem semmi gond nincs, ha mindenki egyformán érezne elég unalmas világban élnénk. De nekem azt sugallja az írásod mintha valósághoz köze sincs dolgot írtam volna..azzal a poharas dologgal..Szóval az én poharamban ezek szerint piszkos víz marad, legalább neked megmarad a tiszta...kicsit unom már hogy leírom kultúráltan amit én érzek és vagy hülyeséggel esnek nekem az előző oldalon, vagy belemagyarázzák hogy tök mást nyilatkozott valójában, pedig rohadtul nem. Az utolsó bekezdésed amúgy tök korrekt, te úgy érzed amit szépen le is írtál. Elég lett volna annyi nekem címezve
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #2668 üzenetére
Hamilton F1-es karrierje tényleg kivételes.Szinte mindent megnyert amit megtudott.
Kimi F1-es karrierje előtt szinte alig ment egy pár futamot.Azért ahhoz képest gyönyörű volt a debütásása. -
törölt tag
válasz
hunnylander #2668 üzenetére
Szvsz sokan nem látták F1 előtt az lehet a magyarázat.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #2657 üzenetére
Utoljara leirom: Hamiltonnal semmi bajom, de nem tunik akkora nagy sztarnak, mint amennyire hype-oljak. De mindegy. No further comments, thank you
Alonsot viszont tenyleg ki nem allhatom
-
snecy
senior tag
válasz
hunnylander #2657 üzenetére
Egyik nagy riválisa sem tudta ezt ma utánacsinálni, pedig szerinted kinek van jóval kevesebb F1-es és vagy akármilyen szériás esős versenyes tapasztalata.
Az a vicc hogy a nagy esőmenő Alonso a saját hibájából esett ki, a többieknél is rengeteg elfékezést vagy kicsúszást láttam, Hamilton meg a relatív kevés esős tapasztalata ellenére rezzenéstelenül végigment.
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander #2322 üzenetére
Akkor te egy igazi mackó vagy! Egy Hamilton drukker mackó!
-
JJános
addikt
válasz
hunnylander #2269 üzenetére
Barátom, hova tetted a pingvint?
Igen csatlakozom, jól mondod, gyetértek.
-
snecy
senior tag
válasz
hunnylander #1966 üzenetére
Maga Zsantott mondta, hogy egy régebbi (2001-es)ügy miatt Alonsonak soha esélye sem lesz a Ferrarihoz kerülni
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #1952 üzenetére
Kollektiv felelosseg/bunosseg mond valamit szamodra? Pl csaladodban gyereked kiveszi s elkolti a csalad megtakaritott penzet, te artatlan vagy, megis szo*sz, mert penznek annyi, hiaba csak a kolyok volt a hibas. Hasonlatot csak arra mondtam, hogyha esetleg megis csak 1 ember tudott a dologrol, akkor is buntetheto a csapat.
Azert meglepo, hogy minel melyebbre turkalt a Ferrari-berenc FIA annal tobb emberrol derult ki, hogy tudott a dokumentumokrol s egyre tobben neztek bele...
Kulonben nem unod meg ezt a vitat? Ertem en, hogy probalod vedeni a munder becsuletet, de az jelenleg nincs, elfogyott. Majd ujraterem, csak turelemmel varni kell
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
válasz
hunnylander #1947 üzenetére
''''Egyetlen ember eltévelyedése miatt megbüntetni a csapat 1300 tagját, és megkérdőjelezni az életművemet rendkívüli szigorúságra vall'' - mondta Ron.
Igazad van, Ron.''
Egy ember? LOLa fel csapat benne volt/tudott rola... milyen egy ember?
-
törölt tag
válasz
tényleg hülyén hangzik és uúgy kifogásolható mint amit a cikkíró használt.
Igen is használták, és kussoltak róla.
Teljes és totális bukás ez ügyben...ezt be kell nyelni.
Nincs értelme menteni a menthetőt, mert nem biztos hogy méltó a törekvésedre....ez az igazság.
Értettem én azt amit pl. Peat képviselt ez ügyben, mert igaza volt végig,...félinformációk alapján nem érdemes elkaszálni a dolgokat. Ebben teljesen igaza van bárkinek.
De itt már nem arról van szó.
Lehet hangzatos kijelentéseket tenni, de itt elvileg alapos belső vizsgálatot folytattak le a botrány napvilágra kerültekor.
Kérdem én, hogy akkor hogyan???
Ebben az ügyben a Merga piszkosul elsüllyedt, az ügyvédnek mindegy mire volt kihegyezve a védekezése...mindegy hogy kutya vagy hangya.
Egy dolgot képviseltek, a végeredményt tekintve sikeresen, hogy a McLaren kizárása ártana....a sport kifejezésébe bujtatott nézettségnek...mert a sportnak csak használt volna hosszú távon (talán rövid távon is).
Nincs értelme belemenni a részletekbe, Ron és Norbert és az egész csapat benne van, benne van a sikerekben, ...és benne van a bukásban.
..és megint mondom, lehet hogy olyan dolog mellett harcolsz, ami dolog, vagy amilyen emberek nem érdemlik meg hogy harcolj mellettük.
Ettől még lehet szeretni a csapatot, és soha el nem hagyni (hisz a McLaren nagyon nagy név), mert nagy valószínűséggel nem példa nélküli a csapatok jelenlegi vagy múltbéli F1 szereplésében.
Csak ők most lebuktak, és kiderült hogy ők sem jobbak mint bármelyik másik.
ez mind saját vélemény term. -
wildrain
addikt
válasz
A5 Szubjektív - Spai Görbe Tükör
Elfogult, persze, ez a saját véleménye, mint minden Görbe tükörben. Egy nézőpont a sok közül. Azt azért hozzá kell tenni, hogy Farkas Péter hozzáértő újságíróként nem csak dobálózik a szavakkal, hanem rendesen körüljárja a témát, amiről ír.
letöltöttem az eredeti, egyébként nem 130, hanem 81 oldalas (szóval a cikkíró szavahihetetlen is)
Az ne zavarjon, hogy az nem a szeptemberi ülés jegyzőkönyve...(De a szeptemberi is csak 115 oldal, az igaz.)
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #1909 üzenetére
Hiszem ha latom... Bek@phatjak. Elegem van a hazugsagokbol es ferditesekbol. Kerekperec mondjak meg mi bajuk Imolaval s a Nuerburgringgel s kesz.
-
Rick4
félisten
válasz
hunnylander #1896 üzenetére
mondjuk ez olyan, mint a doppinggal szerzett 100m-es síkfutás....akkor és ott te vagy a legjobb, hogy utána elveszik a címet valami miatt, az más kérdés..
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
hunnylander #1843 üzenetére
Igen, megválaszolom a kérdést, legalábbis terellek afelé, sőt még akkor is ezt tenném, ha nem ordítanál a képembe.
Tisztelt, szellemileg, erkölcsileg felnőtt fórumtársam, piciny logikával kitalálható lenne, hogy miért nevezem sonkásnak. Ez is rasszizmus? Mert hogy leniggereztem és ezen felháborodtatok, az még érthető. Hadd legyen már meg szerény szerzői szabadságom, legalább annyira, hogy mikor az általam favorizáltat hozzászólások százai, sőt ezrei óta ostorozzátok, akkor én ezt a kis szóviccet használjam.
Mielőtt pedig olyan kijelentést tulajdonítasz nekem, ami valójában nem az én billentyűzetemből származik, megkérnélek, hogy inkább keress vissza.
És mielőtt kimegy a fejemből, légyszíves, legalább annyival tisztelj meg, hogy a magánhangzókat nem téveszted el a nevemben.
Köszönöm.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander #1843 üzenetére
Lehet akarhany eve McLaren altal futtatott pilota, nem erdekel. Bizonyitson F1ben is, nem 2-3 versenyen, hanem gyengebb autoval par evig. Nem muszaj velem egyeterteni, csak elmondtam amit gondolok. Orulok, h nem mindenki gondolkodik ugy mint en
-
manutdzoli
senior tag
válasz
hunnylander #1606 üzenetére
Sajnos a McLarenen belül már nem lehet hinni senkinek.De legyen igazad,hogy Ron nem volt benne semmiben.
Jó futamot várok holnap
Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest